weekoverzicht Wk 23

Weekoverzicht | Never a dull moment #23

Het was een weekje vol tegenstelling. Lag ik aan het begin van de week nog heerlijk relaxt op het strand van Ibiza, regende ik aan het einde van de week kleddernat op mijn fiets, terwijl ik sjeesde van de ene naar de andere afspraak. Hopelijk komen de zonnestralen snel weer terug en kan ik nog iets vasthouden van de ontspannen sfeer op Ibiza.

weekoverzicht Wk 23

Zaterdag 3 juni 2017

Vandaag stond er voor F en S een yogales op het programma en bleef de rest achter in het hotel. In plaats van aan het zwembad gingen we op het strandje liggen onder aan het hotel. Ik hou niet heel erg van zand, dus bleef ik (met mijn laptop) op het terras zitten. Hier hadden ze tenslotte de lekkerste koffie van het hotel, de beste WiFi verbinding en het mooiste uitzicht.

Terwijl ik lekker bezig was op mijn laptopje, voelde ik iets kriebelen op mijn voet… een hagedis (brr). Ik besloot daarom een etage lager te gaan zitten, maar daar zat een nog veel brutalere hagedis. Deze liet zich ook niet wegjagen. De eerste keer kroop hij bijna mijn voetenbankje op en daarna sprong hij achterlangs op mijn kussen. Ik vind het prima beestjes, maar ze moeten niet te dichtbij komen! Uiteindelijk ben ik maar weer boven gaan zitten, met mijn voeten op een muurtje (kon ik ook meteen zien hoe de hagedis de andere gasten belaagde 😉 )

  

Nadat iedereen weer terug was in het hotel en uit gezond, besloten we een bezoekje te gaan brengen aan Santa Eularia. Het eerste jaar hadden we daar ons hotel en een heerlijk koffietentje Passion ontdekt. Hier drink je de lekkere koffies en hebben ze ook de beste ontbijt en lunch gerechten, allemaal heel healthy. Sommige wilde daarna nog even over de boulevard en M en ik bestelde alvast een cava in het restaurantje Coas, even verder op.

 

Op de terugweg naar het hotel, herinnerde we ons dat de Las Dalia Hippiemarkt in de buurt was en dat die nog net even open zou zijn. We hadden het snel gevonden en konden nog net een rondje lopen, voordat iedereen zijn spulletje weer ging in pakken. Ik kocht een armbandje voor de meiden en een ketting met hangertje voor mijzelf. Ik koop vaak een hangertje als aandenken van de vakantie.

In het hotel waren we nog net op tijd om aan te schuiven aan het buffet en daarna voor een cocktail en het entertainment van de avond. Reuze gezellig

Zondag 4 juni 2017

Helaas was het weer vandaag al een stuk minder dan de vorige dagen. Toch was het plan om een van de vele strandjes van Ibiza te bezoeken. Het werd Cala Vadella. Onderweg stopte we bij de supermarkt om wat drinken, stokbrood, kaas en lekker sushi te halen, voor een lunch op het strand. Op ons bedje hadden we een heel erg rustig middagje. Ken je de Hold-YT? Deze handige band om je handdoek, voorkomt dat hij wegwaait. Er stond best wel een windje, dus hij kwam goed van pas. Op de foto zie je nog hoe bewolkt het was, maar gelukkig kwam de zon al snel ook te voorschijn.

 

Het plan was om door te rijden naar de drumsessie op het strand van Benirras. 2 jaar terug waren we ook geweest en we wisten dat het wel druk kon zijn. Maar door het bewolkte weer dachten we dat het wel zou meevallen. Helaas was de weg al dicht toen we aankwamen en kregen we het advies de bus te nemen in het eerstvolgende dorpje. Deze konden we niet vinden en hebben wel 10 rondjes gereden. We besloten dus maar terug te gaan naar het hotel. Deze ervaring bewaren we gewoon voor volgend jaar.

We dronken wat sangria bij het zwembad en aten onze laatste avondmaaltijd in het hotel. Daar aten we weer lekker en maakte ons eigen mini dessertbuffet aan tafel. ’s Avonds begon het heel hard te regenen en onweren. De bliksem sloeg zelfs ergens in de de buurt en ook het licht in het  hotel ging even uit.

Maandag 5 juni 2017

We sliepen nog een keertje een beetje uit en pakte daarna onze koffers in. We vlogen pas ’s avonds, maar we moesten toch al wel uitchecken. Gelukkig pas rond 12.00, dus geen haast. Het was nu ook weer droog, maar het had de hele nacht flink geregend. We wilde na het ontbijt nog even koffie drinken, beneden aan het strand. De trap was erg glad en ik gleed ook bijna naar beneden. Ik kon mezelf wel staand houden, maar rekte daarbij wel mijn knieband uit (daar heb ik nu nog steeds last van). Het bleek ook dat we voor niets naar beneden gekomen waren, want het koffieapparaat had door het onweer een flinke klap gekregen en deed helaas niets meer. We besloten uit te checken en ergens anders voor koffie te gaan.

Het werd Cala d’ Hort. Dit strandje is een van de mooist van Ibiza en dat komt ook omdat je de Es Vedrà, de rots die 2 km uit de kust ligt, prachtig kan zijn. Als je deze rots voor het eerst ziet, mag je een wens doen. Het is een van de grooste magnetische velden en zou UFO’s aantrekken. Deze hebben we niet gezien, maar wel heerlijke koffie gedronken.

We besloten voor de lunchen naar de Passion in Eivissa te gaan, voordat we naar het vliegveld zouden doorrijden. Daar moesten we ook nog de auto inleveren. Om 19.00 zaten we alweer in de lucht naar Nederland en lande keurig op tijd in Nederland.

Dinsdag 6 juni 2017

Het was heerlijk om weer in mijn eigen bed te slapen en ’s ochtends de meiden te knuffelen. Mijn agenda was voor vandaag leeg, dus ik kon lekker rustig bijkomen. Het Nederlandse weer zorgde er wel voor dat ik meteen het Nederlandse gevoel terug kreeg. Door het slechte weer en de harde wind, werd de eerste avond van de Avond4daagse ook afgelast. Eigenlijk had ik Grote Zus gezegd dat we niet meekonden doen, vanwege een volle agenda, maar ze had zelf geregeld met haar vriendinnetje mocht meelopen 😉

Maar we hoefde nu vanavond niet te haasten, dacht ik… Ik was namelijk helemaal vergeten dat ik om 18.30 een workshop The Why van je onderneming zou volgen. Gelukkig appte een vriendinnetje op tijd en kon ik dus op tijd weg (midden in een regenbui) Ik ben wel blij te gaan, want het was een interessante avond over de WHY, de Golden Cirkel en IKIGAI. Over 2 weken het vervolg.

Woensdag 7 juni 2017

De vakantie is nu echt voorbij en moest er weer gewoon gewerkt worden. De dag duurde een beetje langer dan verwacht, maar gelukkig wilde opa wel even op de meiden passen. Het was vandaag wel een stuk droger, maar toch waaide het wel flink. De Avond4daagse ging gelukkig wel door.

Donderdag 8 juni 2017

Vandaag stond er veel op het programma. Nadat de meiden op school zaten kwam Charlotte mij ophalen voor de Bloggerstour in Delft. Deze werd georganiseerd door Bloei en Mamaliefde. Zij hadden een mooi programma voor ons samengesteld. Helaas kon ik maar tot aan de lunch mee, omdat ik ’s middags naar een cursus van mijn werk moest in Amsterdam.

De tour begon in de Botanische Tuin van Delft. Deze bestaat dit jaar 100 jaar en we kregen een rondleiding door de tuin. We begonnen nog allemaal met een paraplu, maar gelukkig konden die al snel weer worden weggestopt.

Na de rondleiding liepen we door het mooie centrum van Delft, langs de Oosterpoort en over de markt.

Voor koffie en een heerlijk (nog warm) rabarbertaartje stopte we bij Bakkerij Suikerbuik Deze bakkerij is zeker een bezoekje waard, helemaal als je met kinderen bent. Achterin de zaak is namelijk een specialen (afsluitbare) ruimte speciaal ingericht voor kinderen. Ook kun je hier leuke kinderfeestjes geven. Naast de koffie en taart stond er ook voor ons een goodiebag van Studio Springboon. We zouden in eerste instantie een mini workshop doen in de Bakkerij, maar door het strakke schema was daar toch te weinig tijd voor. Nu mogen we thuis aan de slag met het maken van een eigen zonnescherm voor in de auto.

De volgende stop was bij Something Extra. Hier kun je je in kostuums laten heisen uit vroegere tijden. Omdat Charlotte en ik alweer weg moesten, mochten wij snel als eerste. We kregen een zwarte jurk aan met een grote kraag. Het lukte Charlotte beter om er serieus bij te blijven kijken, dan mij.

 

Charlotte zette mij af bij het station in Den Haag en daar kon ik de trein nemen naar Amsterdam. Helaas liep ik wel wat vertraging op, waardoor ik iets te laat bij mijn cursus Bio-elektrische Impedantie Analyse. Onderweg had ik nog snel even de BSO te pakken gekregen, omdat ik ook nog geen bevestiging had gehad, dat Kleine Zus met ze mee kon. Grote Zus zou bij haar vriendinnetje spelen en daarna meteen mee gaan naar de Avond4daagse. Gelukkig was er plek en hoefde ik geen plan B in te zetten.

De cursus was zeker interessant, maar eigenlijk had ik alles al wel een keertje gehoord. Beetje jammer natuurlijk om dat ik de bloggertour daarvoor had onderbroken. Maar het is voor mijn werkzaamheden wel belangrijk dat ik de aantekening heb, dat ik deze cursus heb gevolgd. Snel dus maar de meting nu ook gaan gebruiken.

Na de drukke avondspits, was ik net op tijd thuis om Kleine Zus van de BSO weer op te halen. Met al die verschillende indrukken vandaag, al het geregel, lag ik er best af en ging met migraine naar vroeg naar bed.

Vrijdag 9 juni 2017

Bij Grote Zus hadden ze vandaag Gekke Haren Dag, dus snel moesten we nog even iets creatief doen met het haar. Natuurlijk wilde Kleine Zus dat ook. Het werden cupcakes.

Het weer is er de hele week niet echt beter op geworden en ook vandaag begonnen we weer met veel regen. Gelukkig bracht de postbode ons een doosje zonneschijn van P20. Nu maar hopen dat we het snel kunnen gaan uitproberen.

Ik was de tijd helemaal vergeten en moest toen haasten om Grote Zus naar haar vriendinnetje te brengen voor de laatste avond van de Avond4daagse. Het was dus wel duidelijk dat ik het deze week echt niet had gered om het haar de Avond4daagse te lopen. Blij dus voor haar dat ze mee mocht met haar vriendinnetje. Natuurlijk moesten we ze daarom wel even binnen halen bij de Finish. Helaas hadden ze een shortcuts het korfbal veld op, waar de medailles uitgedeeld werden. Na wat zoeken vonden we ze dan toch en konden we de medaille bewonderen.

Zaterdag 10 juni 2017

Het was mij een weekje wel. Door het weer en alle organisatorische dingetjes ben ik wel weer helemaal terug. Het viel mij dan ook best zwaar, waardoor ik vrijdag maar extra vroeg naar bed was gegaan en zaterdagochtend wat mocht uitslapen. Grote Zus was bij haar vriendinnetje blijven slapen en daardoor speelde Kleine Zus ook rustig in haar eentje. Na de balletles waren beide dames weer mee en deden we boodschappen voor morgen. Het weer beloofd beter te worden en morgen gaan we BBQ-en met vrienden. Dit alles vulde de dag behoorlijk en het lukte me nog net om op 20.00 (ipv 7.10) de laatste winactie van Vaderdag Winweken online te zetten. Meedoen met deze witacties kan nog net. Een aantal lopen vandaag af.

Meedoen kan t/m 10 juni
1. 3x Wilkinson Hydro 5 Groomer
2. 2x Gepersonaliseerde Vaderdag mokken van Greetz
3. 2x Bulldog mannenverzorging pakket
4. 3x €25 shoptegoed bij Coolgift

Meedoen kan t/m 13 juni
5. 3x DVD Jeuk
6. 3x Papa Poster
7. 3x A-dam Boxers
8. 3x Etos voor Hem pakket

Spread the love

14 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #23

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.