weekoverzicht

Weekoverzicht | Never a dull moment #14

Na een heerlijk weekend weg met de Mamabloggers, was het de rest van de week weer had werken. Na mijn 3 dagen van afwezigheid, was ik de halve week ook alleen omdat Papa’s Liefste voor zijn werk naar het buitenland was. De meiden gingen naar school en verkochten cupcakes op school voor Giro 555. De week sloten we af, lekker in het zonnetje.

weekoverzicht 14

Zondag 2 April 2017

Het was de avond ervoor toch nog wel een latertje geworden, maar ook deze ochtend, stond de 8 Mamabloggers keurig om 8.30 naast hun bed. We ontbeten samen en ruimde ons mooie Landal huisje weer netjes op. Nadat alle auto’s waren vol gepakt, reden we naar Gulpen. In het Gulpener Brouwlokaal werden we verwacht voor een heerlijke lunch in de tuin. Bij de mosterdsoep met bierbostelbrood kregen we natuurlijk ook een biertje om te proeven. Dit was een Mestreechs Aajt aangeraden, een fris oerbier van spontane gisting, met een perfecte balans tussen zuur en zoet.

Na de lunch kregen we een uitgebreide uitleg over de Gulpener Brouwerij en hun bieren. Ook mochten we een kijkje nemen in de kelders met hele speciale en dure biertjes.Nadat we allemaal nog een aantal biertjes voor onze mannen thuis hadden gekocht, was er een einde gekomen aan het Mama Blogger Weekend. Het was erg gezellig geweest en hopelijk dat we het nog eens over zullen doen. Het hele verslag van dit weekend is hier terug te lezen.

 

Nadat we afscheid hadden genomen van Charlotte, Saskia en Merel, stapte ik in de auto bij Miriam, Linda, Lisette en Marguerita. Het was nog wel een eindje naar huis, maar met zoveel dames in een auto reuze gezellig. Gelukkig ook dat we Linda bij ons hadden, want haar telefoon waarschuwde ons net op tijd voor een hele grote file. Via een toeristische route langs de Rijn kwamen nog een beetje op tijd thuis. Daar werd ik vrolijk op gewacht door manlief en meiden, die blij waren mij weer te zijn met cadeautjes. De meiden kregen allebei een Zoomer Zups en manlief, naast bier, een Karcher Window Vac. Hierover leest je snel meer op mijn blog.

Maandag 3 April 2017 en Dinsdag 4 April 2017

Misschien was het omdat ik in het weekend al zoveel foto’s had gemaakt of dat ik gewoon te moe was, maar ik heb 2 dagen geen foto’s gemaakt. Veel bijzondere fotomomentjes waren er ook niet. Maandag werkte ik de hele dag en dinsdag deed ik klussen thuis, zoals de was en mijn blog-mailbox beantwoorden.

Woensdag 5 April 2017

Ik moest ook vandaag de hele dag werken en omdat Papa’s Liefste voor zijn werk naar Madrid was, speelde de meiden bij vriendinnetjes. Grote Zus versierde de hele middag cupcakes, die ze de volgende dag zouden gaan verkopen op school, voor Giro 555. Het weer was lekker en Kleine Zus speelde met haar vriendinnetje de hele middag in de speeltuin. De moeder stuurde mij een foto van de zon, zodat ik op mijn kantoortje in het ziekenhuis (zonder ramen) ook een beetje kon meegenieten van de zonnestralen.

’s Avonds aten we weer eens iets anders; falafel. Een verrassend succes bij Kleine Zus en iets minder voor Grote Zus. Gelukkig vond zij de rijst wel erg lekker.

Donderdag 6 April 2017

Het was de bedoeling dat ik met een collega naar Eindhoven zou gaan voor een overleg. Maar door een communicatiefout stonden we een uur te laat op het perron. Dat was mij wel goed uitgekomen, want ik had zo de meiden gewoon op tijd naar school kunnen brengen. Helaas bleek bij het instappen dat de trein niet verder zou rijden dan het eerst volgende station. Door een brugstoring kon de trein niet verder. We konden via Gouda wel naar Utrecht, maar die trein zat al zo vol, dat we op de volgende moesten wachten. Als we verder zouden reizen, zouden we dus al 2 uur te laat zijn en dan ook nog op tijd terug moeten. We besloten maar weer terug naar huis te gaan.

Voordeel was dat ik nu wel op tijd op het schoolplein kon zijn om ook wat cupcakes te kopen voor Giro 555. Ze smaakte heerlijk en het lukte ze om bijna alle cupcakes te verkopen.

De maaltijd van deze dag bleek een extra ingredient te hebben…

Vrijdag 7 April 2017

De dag begon op werk meteen goed met 2 jarige collega’s en dus ook 2x taart! Maar daar bleef het niet bij, want we sloten de dag ook nog eens af met een VrijdagMiddagBorrel. Dit was voor het eerst en hopelijk zullen we het nog eens herhalen, want we zaten heerlijk in het zonnetje met uitzicht op de duinen

Thuis werd er heerlijk pasta voor ons gekookt en ging ik daarna nog snel even naar een feestje van een vriendinnetje die 40 jaar geworden was. Het was een erg gezellig feestje, met een hilarisch filmpje waarin alle familie en vrienden de jarige job feliciteerde en oude herinneringen ophaalde.

Zaterdag 8 April 2017

Ik was blij dat ik na het feestje van de avond ervoor en de drukke week, even mocht uitslapen. Na de balletlessen, deden we snel nog wat boodschappen en daarna snel naar de speeltuin. Daar organiseerde de klassenmoeders van Kleine Zus een picknick. Terwijl de kinderen lekker aan spelen waren, konden de ouders elkaar zo eens wat beter leren kennen. Alle ouders hadden wat meegenomen om te eten en te drinken. In de winkel had ik blauwe wijn in de aanbieding gevonden, dus dat was natuurlijk erg leuk om mee aan te komen. De HUGO wijn is licht mousserend, zoet door de bessen, maar ook fris van de munt. We hadden het ook super getroffen met het weer, want de zon scheen heerlijk.

Gaan jij dit weekend ook lekker genieten van de zon?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.