Weekoverzicht | Fotoblik week 19

weekoverzicht wk 19De afgelopen week begon goed met moederdag en veel zonnig weer. Helaas sloeg dat om later in de week. Wel gelukkig alleen het weer ;D Want we kregen leuke post, aten asperges, gingen naar het Better Event en keken natuurlijk naar Douwe Bob op het Eurovisie Songfestival.
Lees en bekijken wat we deze week deden in het weekoverzicht van week 19

Zondag 8 mei 2016   
Vandaag was het moederdag! Een beetje anders dan andere moederdagen, want we stond nog met de caravan op de Sprookjescamping. Geen stiekem gerommel in de keuken voor een ontbijtje op bed, want daar lag ik pal naast 😉 Daarom was er iets anders verzonnen en werd het ontbijt speciaal bezorgd door Wanda het Waterelfje. Natuurlijk kreeg ik wel de mooiste moederdag cadeautjes. Een zelfgemaakte tas en andere knutsels van Kleine Zus. Grote Zus was helaas vergeten haar cadeautje mee te nemen naar de camping. Dus die houd ik nog te goed.
Ik had ook meegedaan aan een MoederdagSwap en dat doosje stond al weken voor me klaar. Eindelijk mocht ik het dan openmaken. Er zaten schattige vogelhuisjes in voor de tuin, een mooi picknicksetje voor de zomer, een notitie boekje voor mijn blog en lekker snoepjes. Zelfs voor de meisjes zat er een leuk cadeautje in. Heel lief van Brigit, dank je wel. In de kaart stond dat ze op het punt van bevallen stond en daarom het pakketje maar alvast vroeg had opgestuurd. Op IG ik dat ze ondertussen bevallen was van een zoon; gefeliciteerd!
Samen met de dames vertrokken we naar de Sprokkelplaats voor de Sprookjes bingo. We zaten er steeds vlakbij, maar helaas geen bingo voor ons. Later die ochtend werden de mama’s ook nog goed verwend daar met een gezichtsmaskertje van yogurt met banaan en honing, nagellak en schmink. Al snel hadden de kinderen Buddy en Steef en de Sprookjescamping dames te pakken en werden zij geschminkt ipv de mama’s. Dat vonden wij allemaal geloof ik niet heel erg. Grote zus vond het maskertje eigenlijk veel te lekker om weg te gooien en heeft het opgegeten.
Na wat broodjes knakworst voor de lunch, ging Papa’s Liefste de caravan weer in pakken en gingen wij nog even lekker zwemmen. Helaas voor mij wel weer in het binnenbad, want buiten scheen de zon volop.
Aan alles komt een einde, dus ook aan deze zomerse mini-vakantie. Het voelde alsof we echt op zomervakantie geweest waren en morgen weer de eerste dag na vele weken weer naar school zou zijn. We aten thuis nog snel wat pizza. Ik bestelde ze op mijn mobieltje in de auto en zo waren ze precies op tijd klaar toen we langs reden. Helaas lukte het niet om via mijn mobiel ook het gratis chocolade-lava-cakeje voor moeder dag bij te bestellen #fail #dominopizza
 IMG_5498 IMG_5525 IMG_5542 IMG_5540 IMG_5578IMG_5575 IMG_5587 IMG_5608

Maandag 9 mei 2016
Maandagochtend na de vakantie, dat geeft altijd weer wat extra stress, want waar lag alles ook alweer? Gymkleren schoon weer mee en een beker melk, want de schoolmelk komt pas na woensdag weer…
Gelukkig was iedereen weer op tijd, waar hij zijn moest.
’s Avonds weer op tijd thuis, want Mathijs kwam weer eens een maaltijdbox afleveren. Tot mijn grote vreugde zat er een asperge maaltijd bij. Helaas ben ik de enige in huis die dat echt lekker vind. Mss Grote Zus ook, want de aspergesoep bij de AH vond ze wel heel erg lekker.
IMG_5612

Dinsdag 10 mei 2016
Vandaag een rustig dagje om de caravan en het huis weer een beetje op te ruimen.
Tijdens de lunch kwam mijn BakfietsSale-partner langs en bespraken we de planning voor de komende weken. De BakfietsSale is al eind mei en de tijd vliegt. Gelukkig zijn er al heel wat aanmeldingen binnen, maar er kunnen er nog zeker meer bij
Om 15.00 moest ik niet vergeten Grote Zus en haar vriendinnetje van school te halen. Sinds deze maand stoppen ze namelijk allebei op de dinsdag op de BSO. Op maandag mag Grote Zus bij haar spelen en op dinsdag komen ze bij ons. Ondanks dat ze de halve vakantie ook al samen hadden doorgebracht, speelde ze lief de hele middag samen.
We aten ’s avonds de eerste maaltijd uit de Mathijs box;
IMG_5616 IMG_5619

 Woensdag 11 mei 2016
Normaal komt opa op de woensdagochtend oppassen, maar die zit voor een aantal weken in Indonesie. In principe hadden we het kunnen oplossen op ons werk dat een van ons thuis zou zijn, maar opeens moest Papa’s Liefste voor zijn werk een paar dagen naar Madrid. Gelukkig kon mijn zus even oppassen en kon ik ook gewoon naar mijn werk.
Papa’s Liefste verging het wat minder soepeltjes, want hij vertrok om 9.30 richting Schiphol, maar had zoveel vertraging dat bij pas na 23.00 landen in Spanje….
Ik zou die avond ook eigenlijk een borrel gaan drinken met collega’s. Maar omdat ik nu alleen thuis was en geen oppas, kwamen ze gewoon gezellig bij mij. We dronken gin-tonic tot laat ’s avonds buiten en kon ik mooi het nieuwe tuinsetje dat ik van een vriendin had gekregen in gebruik nemen. Heerlijk die zomerdagen. Helaas gaan we nu weer een paar koude dagen tegemoet aan het einde van de week.
IMG_5624  IMG_5628

Donderdag 12 mei 2016
Een hele gewone dag waarin we naar school gingen, boodschappen deden, de was, opruimen, spelen met Kleine Zus en ook nog wat tijd gevonden om te bloggen. Grote Zus ging gezellig met een vriendinnetje spelen in het park en gelukkig scheen de zon nog volop vandaag. Thuis gekomen lagen er 2 pakketjes in de bakfiets van de postbode; eentje voor Kleine Zus en eentje voor Grote Zus! Wat een verrassing. Enige tijd geleden had ik bij Wij.nl een nieuwe broodtrommel gewonnen bij MyMepal. Deze mochten we zelf ontwerpen en Kleine Zus had gekozen voor My Little Pony. Bij het uitpakken bleek de brooddoos wel wat groter dan ik in eerste instantie had gedacht. De broodtrommel was een Take a Flat Break. Een hele platte broodtrommel, waardoor je hem makkelijker in je tas stopt, naast je laptop. In plaats van 2 boterhammen op elkaar, kunnen ze naast elkaar. Voor een klein meisje mss wel een erg grote trommel, maar ik denk dat we hem gaan gebruiken als tekendoos voor onderweg. Ideaal om er wat papier en potloden in neem te nemen.
Grote Zus had ook een grote doos, van Van Hoorne Entertainment. Op de Fien & Teun TV Premiere had ze haar activiteiten kaart ingeleverd en daarmee een Fien en Teun prijzen pakket gewonnen. In de doos zat een Teun knuffel (Fien had ze die dag al gekregen), een DVD en een memoryspel. Wat een verwennerij weer voor de dames.
Papa’s Liefste kwam rond 20.00 weer thuis. Gelukkig minder vertraging gehad op de terugweg.
IMG_5643

Vrijdag 13 mei 2016
Vrijdag de 13e! Ik ben niet erg bijgelovig, maar toch houd je er rekening mee dat de dingen niet helemaal gaan zoals je verwacht. Gelukkig leek het allemaal mee te vallen en had ik juist wat geluksmomentjes. Zo gaf ik zelf op mijn blog 2×2 kaartjes weg voor het Better Event. Maar ik had mijn eigen kaartjes nog niet ontvangen. Maar na een mailtje was het zo geregeld bij Royal Green en kreeg ik nog een extra kaartje ook, omdat ik vertelde dat we met zijn drietjes zouden gaan. Hoe lief is dat!
Thuis gekomen lagen er vandaag 2 pakketjes voor mij klaar, het boek 100% suikervrij voor altijd (gewonnen bij Marstyle) en het boek Moeder Zondag (gewonnen bij de Volkskrant). Dat is toch ook zeker geen ongeluk.
En om deze geluksdag af te toppen, aten we asperges! Grote Zus vond ze ook erg lekker, dus dat betekent dat ze een keertje met mij mee uit eten mag.
IMG_5653

Zaterdag 14 mei 2016
Nadat de gewone schoolweek weer begonnen was, was het ook weer tijd voor de balletlessen. Kleine zus had er in ieder geval heel veel zin in en huppelde, zonder ons nog een kusje te geven, naar de juf. Dat is ook wel anders geweest.
Na de ballet, werd ik afgezet bij het station, waar ik met mijn zus en een stel vriendinnen had afgesproken om naar het Better Event te gaan in de RAI. Het Better Event is een uniek gezondheidsevenement waar je alles kunt vinden over pure voeding, verzorging, beauty, sport en beweging. We hebben er ons prima vermaakt; veel leuke producten gezien en een heerlijke salade gegeten bij onze vrienden van Sla Gerei. Voor zowel de BakfietsSale als de Yoga Markt, veel ideeen en contacten opgedaan.
’s Avonds mocht Grote Zus opblijven voor het Eurovisie Songfestival. De meester had gezegd dat Douwe Bob zou optreden om 21.00 en dat iedereen moest gaan kijken. Tja en als de meester het zegt… zo zatten we dus met zijn alle op de bank te kijken naar het optreden van ‘onze’ Douwe. Gelukkig was hij al als derde, want bij het 10e liedje lag iedereen al te slapen op de bank. Helaas is hij uiteindelijk 11e geworden, maar toch goed gedaan.
IMG_5662 IMG_5659 IMG_5678

Spread the love

One thought on “Weekoverzicht | Fotoblik week 19

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.