Nieuwjaars bloghop 2019

We gaan er weer een mooi jaar van maken | Nieuwjaars BlogHop

Gelukkig Nieuwjaar! Na een korte blogvakantie starten we het jaar weer vol frisse zin. Altijd weer spannend wat het nieuwe jaar ons zal gaan brengen. We beginnen het jaar daarom maar meteen goed met een Nieuwjaars Bloghop. Deze keer kun je langs maar liefst 25 bloggers hoppen en meedoen aan diverse leuke winacties! Wie weet ontmoet je zo een leuke blogger, die je nog niet kende en in het nieuwe jaar wilt volgen. Ik verloot een bon van €20 van Miepie.nl. Een leuke speldjeswebshop, maar een mooi Instagramaccount om te gaan volgen in 2019!
Nieuwjaars bloghop 2019

Vorige maand vierde ik alweer de 3e blogverjaardag van Mama’s Liefste. Mijn blog heeft mij het afgelopen jaar weer zoveel moois gebracht en ik kan niet wachten welke nieuwe avonturen voor ons in het nieuwe jaar klaar zullen staan. Uiteraard zal ik je op Mama’s Liefste ervan op de hoogte houden. Als er iets is wat ik geleerd heb in het leven is dat het belangrijk is stil te staan bij wat je hebt. Eén van die dingen is vriendschap. Vandaar dat ik voor deze Nieuwjaars Bloghop een samenwerking aan ga met mijn vriendinnetje Miep.nl. Mijn allereerste Bloghop organiseerden wij ook samen, maar we kennen elkaar al zeker 25 jaar <3 

Welkom op Mama’s Liefste

Misschien heb je wel eens eerder een kijkje genomen op mijn blog, maar misschien is dit je eerste keer. Mijn naam is Fleur en ik ben mama van 2 meiden van 6 en 10 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn, is mijn blog meer een Familyblog in plaats van een Mamablog. Bevallings- en consultatiebureauverhalen, vind je dus niet echt hier. Dit verandert wellicht aankomend jaar wel een beetje, want mijn zus is zwanger en zal zo nu en dan een gastblog schrijven. Op Mama’s Liefste deel ik het liefste verhalen over eerlijke bekentenissen en life hacks in het moederschap, de leukste producten voor mama’s en kids en de leukste uitjes voor het hele gezin. Elke week op dinsdag vind je hier een overzicht met de leuke winacties in Bloggersland. Ook zal er meer beautyblog verschijnen aankomend jaar, van de hand van mijn andere zus.

Hierbij een aantal van mijn best gelezen blogs in 2018

Dank je wel…

Mocht je al bezig zijn met de Nieuwjaars Bloghop, dan ben je waarschijnlijk hier gekomen via Happinessfromme

HappinessformeNadia is 30 jaar oud, moeder van een zoontje van drie en Happily Married. Op dit moment heeft ze even geen baan in loondienst, dus geniet ze des te meer van de tijd met haar zoontje en steekt ze  veel tijd in haar Family & Lifestyle blog, Happinessfromme. Sinds vorig jaar werk ze er ook bij als Virtual Assistant. Dit jaar is ze dan ook goed begonnen met een inschrijving bij de KvK voor zowel haar blog als haar VA werkzaamheden.
Tijdens deze Bloghop geeft zij het boek Heleen – Zara van Amstel weg

Door naar…

Graag wil ik aan jullie alvast de volgende mamablogger voorstellen; Roelina

De blog van Roelina is naar eigen zeggen dé online plek voor moeders met power! Want power, dat hebben wij moeders. Naast moeder zijn van 2 zoons (en een engelmeisje) is Roelina ook een werkende moeder met veel te veel hobby’s. Hoe ze dat allemaal doet, lees je op haar mamablog. Haar kroost, werken en het moederschap zijn een onuitputbare inspiratiebron.

Roelina

Winactie Nieuwjaars Bloghop | Win €20 shoptegoed bij Miep-ie

En dan is het tijd voor de Nieuwjaars Bloghop winactie op Mama’s Liefste! Ik mag namelijk €20 shoptegoed weggegeven bij Miep-ie. Als moeder van 2 meisjes-meisjes heb ik ondertussen al een hele collectie Miep-ie haarspeldjes, elastiekjes, haarbandjes en kettingen. Eigenaresse Britt maakt alle speldjes en elastiekjes zelf met de leukste (vintage) stofjes. Van heel lieve speldjes met bloemetjes tot lekker stoere exemplaren met tijgerprint. Ook als je zelf geen dochter hebt, vind je er voor leuke kleine prijsjes altijd wel wat voor de verjaardag van je nichtje, buurmeisje of liefste dochter van je vriendin.

Voor de mama’s met een zoontje heb ik ook een andere prijs klaarliggen. Eén van de Spider-Man – Into the Spider-verse filmpakketten is niet geclaimd door de winnaar. Mocht je voor die prijs willen mee doen, dan moet je snel reageren, want die winnaar trek ik zondagavond al.

Wat moet je doen;

  • Like Mama’s Liefste en Miep-ie op Facebook
  • Laat een reactie achter onder deze blog waarin je zegt dat je meedoet, zodat ik een geldig email adres van je heb, mocht je als winnaar uit de bus komen
  • Like Miepie.nl op Instagram
  • Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe blogs op Mama’s Liefste, volg mij dan op Facebook Instagram Twitter Bloglovin. Liken is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam erop.
  • De winactie loopt t/m 15 januari. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Gezellig dat je vandaag even langs gehopt kwam! Ik wens je een mooi 2019! Graag wil ik Maaike van Maaikeschrijftop nog even bedanken voor de organisatie en stuur je nu door naar Roelina!

Spread the love

34 thoughts on “We gaan er weer een mooi jaar van maken | Nieuwjaars BlogHop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.