Weekoverzicht | Never a dull moment week 23 Huisdiergeheimen, Blogboot en Pinksteren

Weekoverzicht | Never a dull moment week 23 Huisdiergeheimen, Blogboot en Pinksteren

Wat was het weer een gezellige week met leuke uitjes, maar ook werd er gewoon weer gewerkt. Op zondag mochten we naar de première van de film Huisdiergeheimen 2, waar we de Zoete Zusjes ontmoette. Verder was ik uitgenodigd om mee te gaan op de #Blogboot door Amsterdam en eindigde de week met alweer het Pinksterweekend. Soms lijkt er geen einde te komen aan al die versnipperde weken, maar niet dat jij mij hoort klagen hoor 😉

Weekoverzicht | Never a dull moment week 23 Huisdiergeheimen, Blogboot en Pinksteren

Zondag 2 juni

Vandaag zou het de eerste topisch warme dag van het jaar worden. Wij merkten daar niet zoveel van, want na de yogales van de meiden reden we door naar Amsterdam voor de première van Huisdiergeheimen 2. Onderweg stonden we alleen megavast op de snelweg doordat deze deels was afgesloten en ongelukken. Tot overmate van ramp bleek ook nog dat de film een uur eerder begon dan ik in de agenda had gezet. Gelukkig kwamen we net op tijd binnen toen iedereen de zaal in ging.

We hebben allemaal genoten van de film (en de airconditioning). Het vervolg is zeker de moeite waard om te gaan zien. Na afloop van de film bleven we nog even hangen, want de Zoete Zusjes hebben hun stemmen geleend aan deze film. De meiden wilden graag met ze even op de foto.

Toen die missie gelukt was, namen we nog even een kijkje in de Media Markt en Decatlon tegenover de bioscoop. Daarna reden we door naar vrienden om te gaan eten in de tuin. In de goodiebags van de film zag een doosje Elmers DIY slijm maken van de Fluf Shop. Deze konden ze mooi in de tuin lekker uitproberen.

Maandag 3 juni

De minivakantie vanwege Hemelvaart was weer voorbij en de meiden gingen weer naar school. Ik had een uitnodiging gekregen om mee te varen op de #blogboot georganiseerd door Marstyle en Passievrouwen. Samen met Papa’s Liefste reden we alvast richting Amsterdam en stopten onderweg voor een ontbijtje bij La Place in het brugrestaurant.

Voordat we aan boord stapten, kregen we eerst een demonstatie aan wal door TerrierCom over de Thule Sleek Black on Black kinderwagen. Deze wagen is niet alleen heel mooi, maar je kunt er standaard 2 kinderen in vervoeren.

Nadat deze wagen weer mooi in de auto opgeborgen was, konden we aan board. Het paste maar net. De dames hadden voor ons ook heerlijke hapjes en drankjes meegenomen.

Terwijl Tamara ons door de grachten van Amsterdam loodste (met gevaar voor eigen leven tussen alle rondvaartboten), kregen we van Marguerita verschillende demonstaties. Zo had ze verschillende mooie kinderkleden mee van Kidzimpulz en een kinderstoel-to-go, de Sack’n Seat.

Aan boord was ook Eline van het PR-bureau CheckIn. Zij vertelde onder andere over het park Puy du Fou in Frankrijk. Geen pretpark met attracties, maar heel veel indrukwekkende shows.

Tot slot waren er ook nog goodiebags van InShape Hair – highend haarproducten – en HappyLife PR, vol met beautyproducten van Catrice, WaterWipes en Salt of the Earth.

We kwamen mooi op tijd weer aan, waar we opgestapt waren. Papa’s Liefste was daar ook al. We waren zo ook weer mooi op tijd thuis om de kinderen weer van school te halen. Prima begin van de week 😉

Dinsdag 4 juni

Na alle vakantiedagen en uitjes was het voor mij ook weer tijd om aan het werk te gaan. Volgende week hebben we een afspraak met de stuurgroep van het onderwijs die ik sinds kort coördineer en daar moeten we het jaarverslag van het afgelopen jaar presenteren. We zijn dus de hele dag nog wel bezig geweest om het jaarverslag af te ronden.

Woensdag 5 juni

Na mijn halfuurtje Duo lezen in de klas van Kleine Zus, fietste ik door naar de stad. Ik had om 10.30 afgesproken met een vriendin, maar ik had geen zin om heen en weer te fietsen in de wind en regen. Helaas was het koffietentje waar we hadden afgesproken nog dicht, dus week ik uit naar de Yoghurt Barn.

Helaas bleek toen in wilde bestellen de pin niet te werken. Gelukkig dat ik nog een briefje van 5 euro in mijn telefoon had, want anders geen koffie. Mijn ontbijtje wilde ik overslaan, maar gelukkig kregen ze de pin toch nog aan de praat. Zo zie je maar dat je niet te veel moet laten afhangen van de techniek en beter altijd wat cash op zak moet hebben voor (koffie) noodgevallen).

Na koffie te hebben gedronken met mijn vriendin, fietste ik snel nog even naar de stad voor een cadeautje en naar huis om mij om te kleden. Vanmiddag mocht ik wederom bij een promotie aanwezig zijn van één van mijn (oud) kamergenoten in het ziekenhuis.

Het gehaast was voor niets geweest, want ik had mij in de tijd vergist en ik was 2 uur te vroeg. Gelukkig woont mijn zus daar om de hoek en ging ik daarom even buurten bij haar. Daarna was ik ruim op tijd voor de plechtigheid. Zo’n zaal geeft er ook wel de extra sfeer aan.

Thuis lag er een leuke verrassing op ons te wachten. Ter ere van de release van de DVD Hoe Tem je Een Draak 3, kregen we niet alleen de DVD toegestuurd. maar ook AR boek en een echte rokende Tandloos. De meiden vonden het te gek.

Donderdag 6 juni

Vanochtend had ik eigenlijk afgesproken om mijn activiteiten op Pinterest samen met de moeder van een vriendinnetje van Kleine Zus. Zij heeft een eigen bedrijfje en samen willen we kijken of wij iets met Pinterest kunnen toevoegen aan onze websites. We hebben het beiden druk en dus komt het er niet van. Door samen tijd vrij te maken gaat dat toch beter. Ze kon alleen wat later dan gepland. dus plofte ik thuis toch nog eerst even op de bank en haalde de stofzuiger door de kamer heen. Een ochtendje thuis was ook wel even lekker.

Na de lunch fietste ik naar haar atelier en werkte ik daar nog een paar uurtjes, voordat ik de kinderen uit school haalde. Kleine Zus ging dansen en Grote Zus had deze week haar eerste cursusdag Ik Leer Leren. Hopelijk geven we haar daar wat juiste kennis mee voor als ze straks aan de Middelbare School begint.

Vrijdag 7 juni

Vrijdag was weer gewoon vrijdag. Vroeg op, snel nog even opruimen voordat de schoonmaker komt, kinderen naar de VSO en ik naar werk. Ik ben altijd dan ook weer blij als ik ’s avonds op de bank kan ploffen. Ik ben de afgelopen week ook weer aan het Netflixen geslagen en kon niet wachten om verder te gaan in de serie Dead to Me.

Zaterdag 8 juni

Vanwege Pinksteren hebben we een lekker lang weekend deze week. Grote Zus gaat 2 dagen op scoutingskamp, dus zijn we een paar dagen met z’n drietjes met nog weinig op de agenda.

Nadat we Grote Zus hadden afgezet, gingen we nog even wat boodschappen doen en daarna wat in huis rommelen. Het plan is om wat opruimklussen te klaren, maar niemand had daar veel zin in. Dus hielp Kleine Zus haar vader met klussen en stortte ik mij op mijn mailbox, waar nog heel wat onbeantwoorde mailtjes op mij zaten te wachten.

’s Avonds kwam onze huisvriend eten en de rest van de avond niet veel meer gedaan. Het is tenslotte een beetje vakantie.

Wat hebben jullie gedaan met Pinksteren?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.