Vaderdag Winactie | Het mysterieuze spel Fe voor de Nintendo Switch

Het mysterieuze spel Fe voor de Nintendo Switch

De Nintendo Switch hebben we nu bijna een jaar in huis. Het zijn de meiden die er uiteraard het meeste op spelen. Niet gek ook, want de meeste spelletjes die wij hebben zijn ook voor hen. Af en toe mogen we meehelpen met het bouwen van de LABO-pakketen of meedoen met Mario Party. Maar sinds kort hebben we het spelletje FE. Wel geschikt vanaf 7 jaar, maar toch wordt dit spel meer door de volwassenen gespeeld. Daarom dacht ik, misschien is het leuk om een code voor dit spel voor Vaderdag te verloten.

Fe is een nieuw soort platformgame voor de Nintendo Switch. In tegenstelling tot andere games word je hier helemaal vrij gelaten in een mysterieuze bos. Er wordt niet gesproken en er is geen uitleg. Wanneer er opeens een hert voorbij rent, ga je erachteraan en zo kom je beetje bij beetje steeds meer over het verhaal te weten. Langzaam opent zich vanzelf een heel verhaal en kun je je er helemaal door laten leiden.

Fe Nintendo Switch

In het spel Fe ren, klim en zweef je zelf je weg door een duister en mysterieus bos. Door het verkennen van het levende ecosysteem kom je achter de geheimen en betoverende wezens.

Fe Nintendo Switch

Om vriendschap te sluiten met de dieren en planten, moet je hun kreten onder de knie krijgen. Met de zangtechniek kun je communiceren met alle levende wezens in het bos. Met behulp van de Joy-Con-bewegingsbesturing kun je de melodieën nabootsen. Elk lied heeft een kenmerkend geluid en gevoel dankzij de HD-trilfunctie, en zorgt ervoor dat je bij elke ontmoeting iets nieuws ervaart. Vogels wijzen je de weg in het bos, beren springen voor je in de bres en planten brengen bessen voort waarmee je de Silent Ones kunt verslaan.

Wat vonden wij ervan?

Omdat het spel voor 7+ is, lieten wij onze oudste dochter spelen. Maar zij vond het spelen zonder leiding best wel lastig. Het duurde even voordat zij door had dat ze het hert moest volgen om verder te komen. De beelden zijn betoverend en Fe is een heel schattig wezentje. Al snel namen wij de Joy-Cons over en werden betoverd door het spel. De verschillende puzzels en uitdagingen houden het spel spannend. Hoe dieper je in het bos komt, hoe uitdagender de puzzels. We hebben dan ook heel wat puzzels gezamenlijk opgelost. Het enige nadeel is dat het spel vrij snel uit te spelen is, maar zeker leuk voor een avondje of op een regenachtige dag.

Vaderdag Winactie Spelcode voor Fe op de Nintendo Switch is gesloten

De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Fe Nintendo Switch

Spread the love

29 thoughts on “Het mysterieuze spel Fe voor de Nintendo Switch

 • elisabeth maria martina says:

  het sprookjesbos van de efteling natuurlijk
  leuk spel voor mijn kleinzoon, heeft net een nintendo voor zijn verjaardag gekregen

 • Kelly Callemeijn says:

  Ik doe heel graag mee, niet alleen voor papa maar voor ons hele gezin! We hebben alleen mario voor op de switch. Het bos waar wij in zouden willen verdwalen is het bos van the legend of Zelda waar het master sword verborgen ligt om te kijken of wij het zwaard uit de steen krijgen getrokken 🙂 geliked, gedeeld en een foto op facebook gepost

 • Kelly Callemeijn says:

  Ik doe graag mee, niet alleen voor papa maar voor ons hele gezin! We hebben alleen mario op de switch. Het bos waar wij in zouden willen verdwalen zou het bos van the legend of Zelda zijn. Daar zouden we het verborgen master zwaard zoeken en kijken of we de steen getrokken kregen 🙂 geliked, gedeeld en foto geplaatst op facebook

 • Robert Koops says:

  Superleuke actie, met 2 jongens en een Switch in huis kunnen ze zich vermaken. Ik ook trouwens, dat is een voordeel van jongens, ik kan zonder gezeur van mijn vrouw een game kopen ?Ik zeg gewoon dat het voor hen is. Grapje. In welk bos zou ik willen verdwalen? Denk het sprookjesbos in de Efteling, ik kom altijd tijd te kort met het gezin. En je kan er ook nog gewoon ijsjes kopen.

 • J. Jonker says:

  In een bos met veel mooi, lieve dieren. Zodat je in de verte een hertje ziet, een roodborstje dat meevliegt, een ijsvogeltje bij een beekje enzovoorts. Toevallig heeft mijn man zangles gehad en ik denk dat dat onze dochter en ik er ook veel plezier aan zouden beleven. Hij moet dan tenslotte via zang met de dieren communiceren. Ik heb het donkerbruine vermoeden dat wij in een deuk achter de bank liggen!

 • Ik zou wel eens in het bos bij Zweinstein (Harry Potter’s school ) willen verdwalen.
  Oei, dat is pas echt griezelig.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • kempenaers anita says:

  in het sprookjesbos van de efteling, doe zeer graag mee voor mijn kleinzoontjes hebben een ninendo switch en een nieuw spel is altijd zeer welkom

 • Monica Verschoor says:

  Wij doen graag mee voor dit leuke spel! Super om te spelen tijdens de siësta met het (hopelijk) komende warme weer.

  Het bos, waar wij in zouden willen verdwalen, heeft een goede afloop met aan het einde van de, eindelijk (….) gevonden bosweg een pannenkoekenhuis.

 • Wat een leuk spel voor iedereen hier in huis!
  Ik doe graag mee!
  Laat mij maar verdwalen in de Veluwe daar ben ik vorig jaar ten huwelijk gevraagd ?

 • Joke Dezijn-Oosterling says:

  Ik doe graag mee voor ons hele gezin, want we spelen graag op de Switch. Fe lijkt me een heel bijzonder spel met een eigen sfeer. Het ziet er al erg mooi uit.
  Oh ja, zou graag verdwalen in het Hyrule-woud in Zelda Breath of the Wild.

 • Wat een leuk spel voor mijn kleine meid. Ik kende het nog niet. Maar ik weet zeker dat ze het heel leuk zou vinden.
  En ik zou heel graag in het sprookjesbos van de Efteling willen verdwalen

 • Mirjam Hellingman says:

  Hier een paar echte liefhebbers van de Switch. Mijn kinderen en ikzelf zullen dit spel Fe graag spelen en ik denk dat nichtje Fe, dit ook heel leuk zal vinden. Verdwalen in het bos, bijvoorbeeld bij De Bilt doen we graag, gelukkig vinden we altijd de weg weer terug!

 • CJM de Kok says:

  Ik zou wel eens in een echt Japans bos willen verdwalene, prachtige bomen en bloesems om mij aan te verwonderen! Erg benieuwd naar dit mooie spel en doe graag mee.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.