Weekoverzicht | Never a dull moment week 8 – pijn in mijn been en de Negenmaandenbeurs

Deze week werd de pijn in mijn been zo erg dat ik toch besloot om verder uit te zoeken waar het vandaan komt en bezocht ik diverse specialisten. Dat ik ook een bloggertour over de Negenmaandenbeurs had, kwam natuurlijk niet heel erg goed uit. Of ik het gered heb en wat ik de rest van de week deed, vertel ik je vandaag.

Weekoverzicht | Never a dull moment week 8 - pijn in mijn been en de Negenmaandenbeurs

Zondag 17 Februari

Na een weekje griep gehad te hebben, heb ik er flinke rugpijn aan overgehouden. Om die reden ging ik vandaag niet mee met de meiden naar de yogales. Zo had ik een rustige ochtend en dat was ook wel erg lekker.

’s Middags hadden we nog wel een uitje op het programma staan. Omdat Papa’s Liefste nog wat te doen had op kantoor, reden wij met Linda mee naar Amsterdam. Daar mochten we een uurtje te gast zijn bij My Little van Gogh. In dit atelier kunnen kinderen zich lekker creatief uitleven. Ze mochten schilderen met handen, voeten, rozen en houtjes. Op een canvas, maar ook op de muur en vloer. Verder was er een station om te knutselen, je eigen Play-doh maken of spelen in de bak met zand of koffiebonen. De meiden hebben zich zeer vermaakt en hadden graag nog wel langer willen blijven.

Maandag 18 Februari

Vrijdag was ik bij de praktijkondersteuner geweest om te kijken of de kramp in mijn kuit wellicht zou liggen aan mijn bloedvaten in mijn benen. Deze waren gelukkig helemaal goed, dus mocht ik maandagochtend meteen terugkomen bij de huisarts. Haar vermoeden was dat het dan toch misschien een spierprobleem zou zijn en adviseerde zij mij toch opnieuw te starten met fysiotherapie.

Nadat ik de meiden naar school had gebracht, belde ik de fysiotherapeut en ik kon gelukkig meteen terecht. Deze fysio had ik nog niet eerder gezien en hij kon mij zo goed blanco nakijken. Zijn vermoeden was dat het wellicht toch meer in mijn onderrug zou kunnen zitten i.p.v. in mijn bekken. Hij zou het overleggen met zijn collega en mijn huisarts.

Ondertussen moest ik gewoon naar mijn werk. Gelukkig heb ik weinig last van mijn been tijdens het fietsen en kon ik op mijn werk ook de meeste tijd zittend doorbrengen.

Nadat ik Kleine Zus van school had gehaald, belde mijn huisarts terug dat ze na overleg besloten had dat het beter was om mij door te verwijzen naar een neuroloog, die waarschijnlijk dan een MRI van de onderrug zou willen maken. Ik belde meteen met het ziekenhuis. Helaas is er pas over een paar weken plek voor mij. Bij de apotheek kon ik ondertussen pijnstillers halen. Hopelijk houd ik het daarop lang genoeg vol.

Op advies van een vriendin had ik vorige week al een afspraak gemaakt bij een acupuncturist. Onder het mom baat het niet – schaadt het niet, had ik de afspraak laten doorgaan. Gelukkig was zij van huis uit ook een fysiotherapeut en kon daardoor wel meedenken met mijn klachten. In eerste instantie wilde ze mij op mijn buik laten liggen om de naalden in mijn kuit te zetten, maar die houding is zo oncomfortabel dat ik dat niet zo lang volhield. Uiteindelijk kon ik toch op mijn rug de behandeling ondergaan. Het hielp iets, maar toen ik daarna door de supermarkt liep, was alle pijn gewoon weer terug. Helaas waren de pijnstillers bij de apotheek op en nam ik nog maar een paar extra paracetamol.

Dinsdag 19 Februari

Gelukkig beïnvloed de pijn in mijn been mijn slaap niet en werd ik uitgerust wakker. De meiden gingen naar school en ik moest vandaag ook werken in het ziekenhuis. Zolang ik kan zitten en niet teveel hoef te lopen, gaat het prima.

Omdat Kleine Zus vandaag kijkles had op haar zwemles, fietste ik na mijn werk via de apotheek naar het zwembad. De badmeester was tevreden over haar vorderingen en hopelijk mag ze aan het einde van volgende maand afzwemmen.

Omdat de zon begint te schijnen, besloten we toch nog een keer een lekkere boerenkoolstamppot te eten. Ik maak deze met een geheim ingrediënt en zal daar snel meer over vertellen op mijn blog 🙂

Woensdag 20 Februari

Vandaag was ik al vroeg de deur uit. Miriam en ik hebben de afgelopen weken ons flink bezig gehouden met het organiseren van de bloggerstour op de Negenmaandenbeurs. Vandaag was de opening en zouden we elk met een groep van 10 bloggers bij een heel aantal stands op de beurs langsgaan. Met een extra pijnstiller en een grote koffer om op te steunen en zitten, durfde ik het toch aan.

We begonnen de dag bij de Baby Innovation Awards met een Walk-in ontbijt, waarna alle winnaars bekend werden gemaakt. Ons ochtendprogramma bestond uit diverse persmomenten, waaronder natuurlijk de opening bij het Kruidvat met de nieuwe Bambino X SuperSaar collectie van Saar Koningsberger. Het hele ochtendprogramma is terug te lezen in mijn verslag Negenmaandenbeurs Bloggerstour 2019 Deel 1

Na de lunch had mijn groep 2 afspraken in hal 11 en besloot ik even wat extra rust te nemen en wacht ik mijn groep weer op na een half uurtje. Al met al had ik toch aardig wat rust kunnen nemen om de dag door te komen. In Negenmaandenbeurs Bloggerstour 2019 Deel 2 lees je welke stands we nog meer bezochten en welke ontdekkingen ik deed.

Zoals we eigenlijk elk jaar doen, aten we na afloop met een aantal van de bloggers lekker sushi bij de Kreeften Bar.

Donderdag 21 Februari

Nadat de meiden weer op school waren afgezet (hun laatste dag voor de vakantie) kwam Miriam mij weer ophalen voor nog een klein rondje over de Huishoudbeurs. We wilden daar nog even langs een paar afspraken en zelf ook nog een rondje maken over de Negenmaandenbeurs. Miriam haar zus was ook mee. Ik kon daarom ook halverwege weer even wat rust nemen in het restaurant, terwijl zij nog een extra rondje maakte. We konden ook niet te lang blijven, want we moesten ook allemaal weer op tijd thuis zijn om de kinderen op te halen.

Mijn meiden waren ook echt toe aan de vakantie en wilde ’s middags even lekker niets doen.

Vrijdag 22 Februari

Hoewel de meiden vakantie hebben, moesten Papa’s Liefste en ik gewoon werken. Gelukkig wilde onze huisvriend wel een dagje met de meiden op stad en gingen ze naar de tentoonstelling Ziezo Marokko in het Tropenmuseum. Dit is zeker de favoriete tentoonstelling van de meiden en is nog maar te zien t/m 3 maart.

Zaterdag 23 Februari

Het hele weekend hebben we een lege agenda. Heerlijk begin dus van de vakantie en met de pijn in mijn been ook wel welkom. De meiden gingen ’s ochtends naar de scouting, terwijl Papa’s Liefste lekker kon klussen in huis.

’s Middags gingen we bij mijn zus op kraamvisite. Met alle goodies van de Negenmaandenbeurs had ik een flinke kraammand voor haar. Natuurlijk bleven we niet te lang, want moeder en dochter moeten nog veel rusten.

Omdat ik ook wel wat rust kon gebruiken, hebben we verder niet zoveel gedaan. Behalve natuurlijk Wie is de Mol kijken. De meiden mochten ook opblijven en de ontknoping was weer erg spannend. Helaas ging één van mijn mollen naar huis…

Ben jij deze week naar de Negenmaandenbeurs of Huishoudbeurs geweest?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.