Echte Post is Cool Project – Wat heb ik opgestuurd

Eind januari kwam ik op de blogsite van Northflix een bericht je tegen, dat zij en Monsieur Mango allebei dol zijn op echte post en helemaal als het onverwachts is. Heel herkenbaar, wat ik vind het ook altijd erg leuk om opeens een pakketje of dikke envelop van de postbode te krijgen. Ze kwam dus met het idee om het project ‘Echte Post Is Cool’ te starten. Iedereen die het ook een leuk idee vond kon zich inschrijven, dus dat liet ik me geen 2x zeggen. Wat er in mijn pakketje zat lees je hier

Hoe werkt het Echte Post Is Cool project?
Ik ben het op Instagram al wel vaker tegen gekomen, de zo genoemde Instaswaps. Het is een soort lootjes trekken onder de deelnemers. Je meld je aan en vervolgens krijg je een mailtje met daarin de naam en het adres van iemand anders en voor diegene koop/maak je iets leuks. De kosten daarvoor zijn vaak laag, echtepostiscoolmaar het gaat meer om je creativiteit. De lol is uiteindelijk van het iets leuks bedenken/kopen voor een onbekende en het ontvangen van je eigen pakketje. Bij dit project was het het afgesproken bedrag €5 (exclusief porto) om een leuk cadeautje(s) te kopen.
Iedereen werd wel gevraagd om bij de inschrijving iets over jezelf te vertellen. Zo weet de ander een beetje wat je leuk vind en niet leuk vind (mocht je ook specifiek vermelden). Omdat de meeste mensen die meededen ook een eigen blog hebben, kon je daar ook natuurlijk even neuzen voor inspiratie.
Afgesproken werd om het pakketje allemaal op dezelfde dag te openen en te delen op de social kanalen wat er dan in zat. De datum hiervoor was 5 maart, mijn verjaardag! Hoe leuk om op die dag een extra pakketje te krijgen!

Mijn Echte Post Is Cool pakketje
Ik kreeg de naam en adres van Danielle van Bright Morning Dew in mijn postvakje. Danielle blogt dagelijks over afvallen, gezond eten, lekker in je vel zitten, hardlopen en gelukkig zijn. Ook gaf ze aan dat ze suikervrij eet en graag wat wil afvallen daarom liever geen snoep of snacks zou willen ontvangen.

ben vergeten zelf een foto te maken van mijn pakket - foto credits door voor Danielle
ben vergeten zelf een foto te maken van mijn pakket – foto credits door voor Danielle

Ik heb na het ontvangen van mijn mail natuurlijk meteen even keken op haar blog en zag dat ze ook vlogt. Heel leuk! Zo hoorde en zag ik meteen wat ideetjes voor cadeautjes. Ze is de afgelopen tijd wat ziek geweest en was wat snotterig. Voor snottebellen van mijn meiden heb ik overal zakdoekjes liggen, dus die waren zo gevonden. Ook had ik laaste een zakje Anti Flu Lemon gekregen in een goodiebag, deze is gezoet met Stevia, dus passend in een suikervrije levensstyle.
–> cadeautje 1; een pakje Frozen zakdoekjes en een zakje Anti Flu Lemon – geen kosten
In een andere blog las ik over haar lievelingsthee. Omdat je van thee nooit genoeg kunt drinken, besloot ik een doosje hiervan voor haar te kopen. Dat cadeautje zou dus zeker wel in de smaak vallen
–> cadeautje 2; een doosje AH Groene Thee met Goji en Acai – €1,09
Omdat Daniele geinteresseerd is in voeding en gezond eten, moest ik natuurlijk als dietist daar ook wel iets mee doen. Nu had ik net een aanbieding van het voedingscentrum ontvangen waarin ik het koffietabelboek Van schaarste naar overvloed over 70 jaar voedingsvoorlichting, kon bestellen voor enkel de verzendkosten. Geweldig dus, want daarmee zou ik zeker binnen mijn budget kunnen blijven, maar wel een pakketje van formaat sturen.
–> cadeautje 3; koffietabelboek Van schaarste naar overvloed – €1,95
De rest van mijn bedrag besloot ik uit te geven bij de Wibra. Ze hebben daar tegenwoordig zulke leuke spulletjes en helemaal niet oudbollig! Ik vond een leuk blikje met de tekst “Do Small Things With Great Love”. Dat vond ik wel passend bij dit project. Omdat een leeg blikje ook weer zo iets is, besloot ik een klein armbandje van Me&MiniMe er in te doen. Deze had ik nog liggen uit de decemberpakketen van Fabulous Mama. Nu ik haar op haar vlog in “levende live” had gezien, zag ik dat ze wel armbanden ed draagt, dus waarschijnlijk ook dit armbandje leuk zou vinden
–>  cadeautje 4; Bewaarblik en armbandjes  – €1,99
Daarmee zat ik precies binnen mijn budget.. Ik besloot er toch iets in te doen, want in mijn kast vond ik nog een klein notitieboekje (volgens mij iets wat elke blogger/vlogger wel in haar tas heeft om ideeen even op kwijt te kunnen) en te leuke post-its in een handig boekje.
–> cadeautje 5; Notitieboekje en post-its – geen kosten

IMG_2598Samen was het toch wel een heel pakket geworden en ik was blij dat ik een doosje vond waar het precies in paste. Natuurlijk is het krijgen van een pakketje al een feestje, maar een leuk ingepakt pakketje is nog veel leuker. Ik koos voor het leuke inpakpapier van de IKEA. Deze zijn wat stoerder, want anders was het Frozen papier geworden 😉
Het pakketje kon daarna op de post en werd het afwachten tot 5 maart en kijken wat de reactie zou zijn.

5 Maart – D-dag (en voor mijn ook B-dag)
Ik had mijn pakketje wel gevolgd met de Track&Trace van Post.nl, dus ik wist dat hij op tijd was aangekomen! Maar het duurde toch even voordat ik mijn pakketje op Instagram voorbij zag komen. Natuurlijk heel spannend om te zien of Danielle het ook leuk zou vinden wat er allemaal in zat!
Vanwege mijn verjaardag, lukt het niet meer om gisteravond nog even een kijkje te nemen op de blog van Danielle. Omdat zij ook vlogt, had ik zo’n vermoeden dat ze wellicht de un-boxing zou opnemen.
Vanochtend dus meteen even gekeken en ja hoor, ik vond zelfs 2 filmpjes! Hoe leuk is het om zelf mee te kunnen kijken tijdens het uitpakken en haar reactie te horen! Benieuwd wat ze er van vond? Bekijk maar snel haar vlogs en lees het in haar blog.

Spread the love

3 thoughts on “Echte Post is Cool Project – Wat heb ik opgestuurd

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.