zwangerschapmassage

Zwangerschapsmassage, een momentje voor jezelf en je baby

Een zwangerschapsmassage is een massage waarbij de volledige aandacht gericht is op jou en je zwangere lichaam te verwennen. Je zwangerschap is een prachtig moment en toch kan het lichamelijk ook erg zwaar zijn. Ook stress kan een grote tol eisen van je mentale gezondheid en het kan ervoor zorgen dat je last krijgt van fysieke ongemakken. Bij de zwangerschapsmassagetechnieken is het belanrijk dat de drukpunten zoveel mogelijk vermeden worden. Op deze manier word je lichaam op een zachtere manier gemasseerd. Deze massage is het perfecte moment voor jezelf en om even volledig tot rust te komen in zowel je lichaam als je geest.

Verlichting van ongemakken

Een massage tijdens je zwangerschap is een erg efficiënte manier om je te ontspannen en om je bloedcirculatie te verbeteren. Het kan zijn dat je tijdens je zwangerschap last hebt van fysieke ongemakken, zoals zwelling, spierpijn en gewrichtspijnen. Een goede zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat de zachte weefsels in je lichaam gestimuleerd worden. Hierdoor trekt het vocht, waardoor je gewrichten kunnen opzwellen, makkelijker weg. Dit is het effect van je lymfestelsel dat tijdens de massage gestimuleerd wordt. Ook je spierpijnen zullen dankzij deze massage aanzienlijk wegtrekken. Daarnaast zijn er nog veel andere fysieke ongemakken, die goed behandeld kunnen worden met deze massage. Naast spier- en gewrichtspijnen verlicht deze massage ook andere klachten zoals onder andere slapeloosheid, hoofdpijnen en verstopte sinussen.

Zwangerschapsmassage in Hilversum

Ik zocht op massage Hilversum en kwam terecht bij Studio Release. Zij zijn hier gespecialiseerd in zwangerschapsmassage en zorgen er met veel plezier ervoor dat jij volledig kunt ontspannen. Zo hebben ze speciale massagetafels waarop je heerlijk op je buik kunt gaan liggen tijdens je massage. Bij Studio Release hechten ze veel belang aan hun zwangerschapsmassages. Ze weten dat een zwangerschap een heel mooie en speciale periode is voor jou en je baby. Je kunt bij hen ook terecht voor een heerlijke zwangerschapsmassage op maat. Hiervan kun je zorgeloos genieten door voorafgaand even aan te geven wat jouw specifieke wensen en behoeftes zijn. De massagetechnieken die ze gebruiken zullen uiteraard zachter zijn dan bij normale massages. De focus is volledig op jou en je relaxatie gericht. Kortom, een perfect moment van verlichting voor jou en je kleintje.

Boek jouw zwangerschapsmassage

Op de website van Studio Release kun je eenvoudig zwangerschapsmassages boeken en reserveren. Je kunt deze massage boeken voor jezelf, maar je kunt de massages ook cadeau geven. Dit kun je doen in de vorm van een cadeaubon. Deze cadeaubon kun je op de website aankopen. Dit is uiteraard het ultieme cadeau om je geliefde, een vriendin of een familielid te verrassen. Een origineel cadeau voor de ultieme ontspanning! Er zijn cadeaubonnen beschikbaar in diverse prijsklassen, waardoor je een cadeaubon kunt kopen binnen jouw budget. Na de uitgifte is de cadeaubon één jaar geldig. Om meer te weten te komen over de cadeaubonnen van Release, kun je uiteraard ook terecht op hun website.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.