Geboortekaartje

Zo ontwerp je zelf een geboortekaartje

Een spannende tijd is aangebroken. Een nieuw wonder op komst. Sta je te popelen om straks dit grote nieuws met de wereld te delen? Ik begrijp dat als geen ander en daarom mag de voorpret best wel wat eerder beginnen. Laat je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van jullie eigen geboortekaartjes. Je kunt de kaart helemaal zelf maken door te starten met een blanco kaart, maar je kunt ook werken vanuit een bestaand ontwerp. Wat je ook kiest, jouw kleintje krijgt het mooiste geboortekaartje. Ik help je graag op weg.

Kies de stijl

Of je nu kiest voor een hip, romantisch of klassiek design, het is allemaal goed. De geboortekaartjes mogen plezier, geluk en liefde uitstralen! Ten eerste is het verstandig om een selectie te maken van de kaartjes die je zelf het mooiste vindt. Dit geeft wat extra houvast wanneer je gaat starten met geboortekaartjes maken. Vaak beginnen zwangere vrouwen al rond de 15 weken met rondneuzen naar een mooi design. Twijfel je over een bepaalde stijl? Dan kun je online vaak ook een proefdruk bestellen. Zo kun je bekijken of dit past bij jouw eigen idee. Ga vervolgens aan de slag met afbeeldingen, verschillende lettertypes en achtergronden.

Bekijk bijpassende elementen

Wat maakt jullie gelukkig? En wat staat centraal binnen jullie zwangerschap? Misschien ben je helemaal gek op bloemen en wil je op deze manier graag het nieuwe wonder de wereld in verwelkomen. Niets is leuker dan geboortekaartjes voor een meisje met bloemen en bladeren. Geef de kaart een extra luxe uitstraling met folie en de kaart zal tot de mooiste bloei komen. Of, misschien is de baby wel ontstaan tijdens een onvergetelijke wereldreis, dan kun je de kaart in een uniek jasje stoppen door te kiezen voor een kaart in de vorm van een wereldbol. Haastige spoed is zelden goed, dus ook voor de stijl van de geboortekaartjes mag je de tijd nemen.

Inspireer jezelf met geboortekaartjetrends

En wat als je nu helemaal niet weet waar je moet beginnen bij de zoektocht naar hét perfecte geboortekaartje? Bekijk dan eens de geboortetrends van dit jaar. Er zijn zoveel unieke en mooie ontwerpen op de markt, dat er vast wel één tussen zit die helemaal bij jullie aansluit. Terwijl je gewoon een algemeen kaartje uit de winkel zou kunnen kopen, kun je met het ontwerpen van je eigen geboortekaartje persoonlijker en creatiever te werk gaan. Je kunt je eigen foto’s, kleuren en bewoordingen kiezen om een speciaal kaartje te maken, helemaal gestyled op de laatste trends. Zo heb je geboortekaartjes in unieke vormen: van ronde en geometrisch vormen tot organisch. Met een paar klikken kun je een prachtig aandenken maken dat je nog jaren zult koesteren.

Lees ook: Kraamcadeautips om te krijgen of om te vragen

Uitgelichte foto: Shutterstock

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.