Voedend en toch feestelijk aan het Paasontbijt met GeBe Maternity

Begin dit jaar is mijn zus bevallen van haar 2e dochtertje en ben ik weer tante geworden. Met Kerst droeg zij een mooie kerstjurk van Gebe Maternity tijdens het kerstdiner. Nu was ze op zoek naar een leuk zomerjurkje voor aan het Paasontbijt, waarbij ze makkelijk kon blijven voeden. Wederom slaagde ze in de webshop van Gebe Maternity.

Voedend & toch feestelijk aan het paasontbijt met Gebe Maternity Voedingskleding

Afgelopen februari ben ik bevallen van een mooie dochter! Dat betekent ook dat ik alle positiekleding weer door kan geven aan de volgende vriendin, die zwanger is. Ik pas gelukkig al mijn oude kleding weer lekker aan. Met Pasen schuif ik aan bij het Paasdiner van mijn schoonfamilie. Maar nu ik nog borstvoeding geef, merk ik dat ik weinig voedingskleding in de kast heb hangen, laat staan een leuke jurk voor Pasen!

Gebe Materity

Met Kerst droeg ik een mooie, lange, zwarte jurk van Gebe Maternity. Mijn zus, Mama’s Liefste, had mij hun webshop aangeraden, dus besloot ik nu te kijken of ze ook voedingskleding aanboden.

Ik ben zeker fan van hun online Magazine, dus besloot ik daar eerst eens te kijken voor inspiratie. Hier laten ze per week een item zien, die door een mom-to-be wordt gedragen. Dus geen model, waardoor je meteen een beeld krijgt hoe hun positiekleding valt bij zwangere vrouwen in het gewone, dagelijkse leven.

Voedingskleding

Op de site zie ik een kopje Voedingskleding staan! De jurk Lalin, in grijs en blauw verkrijgbaar, zien er zomers uit. Even twijfel ik, want alle modellen op de site zijn zwanger in de jurk en zwanger wil ik er echt niet meer uitzien. Al snel zie ik dat de jurkjes ook te dragen zijn tijdens je zwangerschap en daarna als comfortabel zittende voedingskleding. Zo kun je het dubbel zolang gebruiken.

Mijn keuze gaat uiteindelijk naar de de jurk in het grijs. De kleur is goed te combineren met veel verschillende kleuren. Op de foto’s zie ik dat er tussen de top en de rok een ritssluiting zit, met twee ritsjes. Dat is slim bedacht! De jurk geeft mij zo de mogelijkheid om op een discrete manier borstvoeding te geven.

De postbode bezorgt mijn Gebe Maternity bestelling snel thuis, net als de vorige keer. Uit de doos haal ik jurk Lalin, in een mooie grijze kleur. Over de ritssluiting zit een mooi randje stof, in dezelfde kleur en strepen als de rok. Zo vallen ze helemaal niet op. De maat is meteen goed en bovendien zit hij heel erg lekker. Het bovengedeelte van de jurk is wit en is gelukkig van een stevige stof van katoen. Hierdoor is hij niet doorschijnend en zijn de pads in mijn BH zijn niet meteen zichtbaar.

Mijn conclusie

Het is een heel leuke jurk voor de komende lente- en zomerdagen. Maar tijdens de koudere dagen ook leuk met een vestje en een legging of dikkere panty. Ook vind ik het fijn dat het niet meteen overduidelijk een voedingjurk is, omdat de ritsjes mooi weggewerkt zijn. Door de verwerkte viscose is de jurk ook rekbaar en sluit hij mooi aan en voel ik mij er prettig in. Ik ben weer heel blij met mijn aankoop bij Gebe Maternity en dus zit ik nu feestelijk voedend aan het paasontbijt.

PS het zwarte vest bij mijn Gebe Maternity kerstjurk heb ik niet in de tas met alle positiekleding gedaan. Ik heb ik gehouden en kan ik deze zomer nog gewoon aan.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.