Verlanglijstje

Verlanglijstje van een jarige nog-net-dertiger

Nog maar een paar dagen en ik ga mijn 40e levensjaar in. Dat betekend champagne, taart en natuurlijk ook cadeautjes. De afgelopen dagen krijg ik de vraag steeds vaker; wat wil je voor je verjaardag? Nou vind ik dat altijd al een lastige vraag, maar hoe ouder ik word hoe lastiger hij word. Maar ik heb toch een aantal cadeautjes kunnen bedenken en die deel ik graag vandaag met jullie.

Verlanglijstje

Secrid portemonnee

Ik liep een tijd over een beurs, toen ik terecht kwam in de stand van Secrid. Ik was op slag verliefd op deze kleine en handige card-slides of miniwallets, zoals ze ook wel genoemd worden. Sinds ik de luiertas na jaren trouwe dienst in de kast heb gezet, ga ik het liefste zonder een tas de deur uit. Natuurlijk kan dat niet zonder het hoogstnodige, zoals je mobiel, pasjes, geld, visitekaartjes en je sleutels. Met uitzondering van je mobiel passen al deze voorwerpen in een Secrid!

Secrid

Deze mooie, compacte doosje kun je helemaal samen stellen zoals je zelf wilt. Heel smal met alleen ruimte voor 6 vlakke kaarten of 4 kaarten met verdikte letters (zoals op je bankpasje) of dikker en ook extra ruimte voor papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes, muntgeld en sleutels. Ook het oog wil wat en de buitenkant is in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar, met of zonder print en in leer.

Kindertekening sieraden

Als moeder krijg ik uiteraard elk jaar de mooiste tekeningen van mijn kinderen voor mijn verjaardag. Vaak is er met veel precieze en zorg aan gewerkt en zijn mijn meiden apetrots op het resultaat. Vaak bewaar ik deze tekeningen wel in hun herinneringsdoos, maar meer dan dat doe ik er niet mee. Niet lang geleden hoorde ik van de Kindertekening sieraden van Inner Jewels. Zij maken van deze kunstwerken de prachtigste sieraden. Dit kan een hanger of bedel zijn van een zelf getekend koppoter of fantasievolle kringels en krangels of een ring of oorbellen met daarin een zelfverzonnen dier. Zo draag je deze dierbare tekeningen voor altijd bij je.

 

Hou mijn Facebook pagina goed in de gaten, want ik mag daar aan 10 personen een kortingscode van 20% weggeven. Leuk ook als moederdagcadeau. Omdat alle sieraden met de handgemaakt worden is de levertijd 4 tot 6 weken. Een super persoonlijk cadeautje dat je tijdig moet bestellen.

Bloomon

Ik loop al een tijdje te twijfelen of ik niet een bloemenabonnement wil op Bloomon. Ik hou erg van bloemen in huis, maar vind de bossen bij de supermarkt vaak niet naar mijn smaak. In bloemenwinkels kom ik te weinig en ook op de markt ben ik niet wekelijks. Bloomon bezorgt je elke week of om de week een prachtig en origineel boeket. Ik zie ze steeds vaker bij vriendinnen op tafel staan en ik ben er dan zeer van onder de indruk.
Er zijn giftcards verkrijgbaar bij Bloomon, waardoor je het dus prima als cadeau kunt vragen. Een giftcard kun je geven voor een hele bos of voor een bepaald bedrag. Deze staan dit jaar dus zeker op mijn verlanglijstje.

Clinique

Een lekker verzorgingsproduct is ook heerlijk om te krijgen. Zeker als je een jaartje ouder wordt..
Het afgelopen jaPep-Start Deluxe Travel Setar mocht ik voor Glamour maandelijks een nieuw product van Clinique testen. Hierdoor heb ik heel wat heerlijk verzorgings- en make-up producten leren kennen. Met name de Chubby Stick™ Moisturizing Lip Colour Balm en de Pep Start™ lijn zijn mijn favoriete geworden en staand dus ook op mijn verlanglijstje. Een bon van een parfumerie mag natuurlijk ook.

Lunch/Borrel/Diner/Bioscoop

De laatste jaren geven mijn vriendinnen en ik elkaar veel lievere een gezellig dagje dan een cadeau. We gaan dan ergens lunchen, borrelen of eten. Ook hebben er wel dagjes shoppen van gemaakt of een leuke/gekke workshop. Voor een vriendin hebben we zo bijvoorbeeld een keer een kledingcoach uitgenodigd. Samen met haar gingen ze haar kledingkast uitmesten en nieuwe setjes samenstelde, terwijl wij aan de bubbels zaten het eindresultaat beoordeelden. Dat was echt een top cadeau!

Wat staat er bij jou op je verlanglijstje?

Samenwerking

Uitgelichte foto; Shutterstock

Spread the love

7 thoughts on “Verlanglijstje van een jarige nog-net-dertiger

  • Een gezellig dagje vind ik ook het leukste eigenlijk! Zoiets geef ik ook graag, laatst nog aan mijn oma een gezellige lunch samen. Maar die sieraden met kindertekeningen is ook mega leuk zeg! Bloomon heb ik geprobeerd maar mijn bos stond amper 1,5 week en dat vond ik echt te duur..

  • Die sieraden van kindertekeningen zijn echt een leuk idee! Ik denk dat je daarmee elke mama een plezier kan doen … Alvast een gelukkige verjaardag gewens! Ik hoop dat je veel van de verlanglijstje krijgt 😉

  • De sieraden vind ik echt geweldig. Ik wist niet eens dat het bestond om eerlijk te zijn. Wat ik leuk vind als verjaardagscadeau is gezellig met m’n man en onze tweeling uit eten naar De Wereldkeuken hier in Helmond (of Mierlo). Daar kun je heerlijk eten en dat doen Lucas & Eva (3) daar al vanaf dat ze 2 zijn, bijna 2,5 uur lang zonder te mopperen. En dan eten die muppets geen friet ofzo. Nee ze eten dan inktvisringen, mosselen, sushi. Ik bedoel fijn dat ze goed eten maar hoeveel 3-jarigen zitten zo uitgebreid te eten haha. Vandaar dat ik dat wel gezellig vind. Eventueel overdag nog vliegtuigen kijken bij Eindhoven Airport omdat ik weet dat ze dat helemaal geweldig vinden. Al met al niet echt een cadeau voor mezelf maar ik kan er echt van genieten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.