Relax mama zwangerschpskalender

Moederdag Winweek #6 | Relax Mama! pakketje met Zwangerschapskalender

De Moederdag Winactie Week is nog niet voorbij. Vandaag hebben we weer een hele leuke winactie voor je klaar staan. Deze keer een pakketje voor de bijna-mama’s of bijna-weer-mama’s met daarin de allernieuwste zwangerschapskalender van Relax Mama. Met deze kalender kun je 42 weken lang blijven lachen om jezelf en je hormonen. Relax Mama!

Relax mama zwangerschpskalender

 

 

Hoera, je bent zwanger! Terwijl iedereen je feliciteert en de babysokjes binnenstromen, heb je zelf misschien wat tijd nodig om te wennen aan dit nieuwe fenomeen. Je lijf doet raar, je hormonen gaan met je aan de haal. Zwanger zijn is een wonder, maar het geeft ook een hoop gedonder.

Relax mama zwangerschpskalender

In de nieuwste zwangerschapskalender wordt je een hart onder de riem gestoken en met een nuchtere blik gekeken naar alles wat er om je heen en in jezelf veranderd als je zwanger bent. Ook staan er tips in zoals zwangerschapssmoezen, zwangerschapslessen voor mannen, eerst hulp bij zwangerschapsdementie en natuurlijk veel herkenbare tekeningen.

Club van de Relaxte Moeders – Relax Mama!

De Club van Relaxte Moeders werd in 2012 opgericht door Elsbeth Teeling, bekend van haar blogs en boekenreeks Relax Mama!. In haar boeken en Facebookpagina relativeert zijn het moederschap.

Relax MamaRelax MamaRelax Mama

Omdat vele moeders zich erg herkende in haar teksten en afbeeldingen, groeide de club enorm op Facebook en kwamen er ook meer boeken op de markt zoals Love Mama met 101 tip om een fijne relatie te hebben en houden. En voor wat meer plezier in de keuken en aan tafel maakte ze een Relax Mama! kookboek voor succesrecepten en tips rondom de sfeer aan tafel.

Moederdag Winactie #6 Relax Mama! pakketje met de zwangerschapskalender 

De winactie is gesloten

De winnaar is geworden:

Spread the love

29 thoughts on “Moederdag Winweek #6 | Relax Mama! pakketje met Zwangerschapskalender

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.