WINECHILL

Winactie Vaderdag #3 | Gepersonaliseerde WINECHILL

Natuurlijk drinken vaders niet alleen maar bier. Ook een goed glas wijn kunnen zij zeker waarderen. Zeker in de zomer, maar dan wel een glas goed gekoelde wijn. Met WINECHILL is dat nooit meer een probleem. Deze handige RVS koelstick koelt niet alleen de wijn, maar de elegante drup-vrije schenktuit verfijnt ook nog eens de smaak van de wijn. Speciaal voor Vaderdag mag ik een gepersonaliseerde WINECHILL weggeven.

Vaderdag Winactie #3 WINECHILL

De WINECHILL is een handige gadget, elke wijnliefhebber zeker in huis moet hebben. De RVS koelstick zorgt ervoor dat je wijn zeker een uur op de juiste temperatuur blijft. Of het nu rosé, witte of zelfs rode wijn is, de WINECHILL werkt bij alle 3 even goed. Zo blijft de witte wijn en rosé van binnenuit zeker een uur lang koel en brengt hij de rode wijn binnen 15 minuten op de perfecte drinktemperatuur. Daarnaast kun je de stick gewoon in de fles laten, wanneer je de wijn uitschenkt. De schenktuit zorgt ervoor dat je druppelvrij de wijn in het glas krijgt. Door de speciale schenktuit komt er ook nog eens extra zuurstof bij de wijn, wat de smaak en alle aroma’s van de wijn ten goede komt.

WindChill

Zo werkt het

De WINECHILL is een rvs-stick gevuld met een speciale thermale gel. Leg de stick in de vriezer voor ten minste 2 uur. De kou zit zo goed in de WINECHILL. Stop hem vervolgens in de fles wijn naar keuze. Nu blijft de wijn van binnenuit gekoeld voor zeker een uur. Na afloop kun je hem afspoelen onder de kraan en keer op keer gebruiken. Door de speciale stop bovenin de schenktuit, kun je de geopende fles wijn op tafel laten staan zonder dat de smaak van de wijn wordt aangetast. Lees hier de uitgebreide gebruiksaawijzing van de WINECHILL

Voordelen

 • Altijd wijn op de juiste temperatuur met de WINECHILL in je vriezer. Hij neemt daar veel minder ruimte in dan ijsblokjes.
 • Elegante drup-vrije schenktuit, die koelt en verfijnt terwijl je de wijn schenkt
 • Beter alternatief voor de wijnkoeler met ijs. Doordat de fles blijft droog is het etiket beter leesbaar
 • Herbruikbaar door enkele af te spoelen onder de kraan
 • Aanbevolen door sommeliers en wijnschrijvers

WINECHILL

Gepersonaliseerde WINECHILL

De WINECHILL is een geweldig cadeau om te geven voor vaderdag of een andere gelegenheid. Nog leuker is het om de stijlvolle wijnkoeler te personaliseren! Zet de rvs koelstick kan een naam, een logo of een bijzondere datum. De tekst kan uit maximaal 30 tekens bestaan. Daarnaast kan je de WINECHILL in een luxe velours geschenkzak laten versturen, voor een nog feestelijker cadeautje! De WINECHILL kost €24,95 en als je de WINECHILL wilt laten graveren kost hij €29,90

WineChill

Check ook hun Facebook en Instagram pagina’s voor meer informatie

Vaderdag Winactie #3 Gepersonaliseerde WINECHILL is gesloten

De winnaar is

Vaderdag Winweek #3 winnaar

Samenwerking

Spread the love

22 thoughts on “Winactie Vaderdag #3 | Gepersonaliseerde WINECHILL

 • Matange Krouwel says:

  Wow….zo cool! Hier drinken we het liefst chardonay, maar ook een rosè is af en toe lekker. Dit zou echt super leuk zijn! Mijn vader en moeder hebben een reis naar Mendoza gedaan speciaal om naar wijngaardes te gaan kijken. Fingers crossed voor mijn vader

 • Xaviera Jamie says:

  Dit is nog eens een origineel cadeau voor mijn broer! Hij moet binnenkort afstuderen en een origineler geschenk kan ik me niet bedenken en doe graag mee!

 • Mijn papa is de beste liefste knapste menselijkste mannelijkste en stoerste papa die er is.
  Hij staat altijd voor ons klaar niets is hem teveel elke moment van de dag denkt hij aan ons elk moment zit hij in ons hart hij is niet weg te denken in ons mooie leven.
  Onze papa verdient vaderdag zoals een goede vader deze vaderdag verdient.

 • Heel graag doe ik mee. Super leuk cadeau voor mijn man die zowel wit als rood drinkt dus de WineChill gaat vaak gebruikt worden. Aangezien ik de zomer doorga zonder alcohol is de WineChill dit jaar dus een echt echt vaderdagcadeau!!

 • Zo dit zou een mooi kado zijn voor vaderdag, mijn hubbie drinkt heel graag witte wijn maar er is zelden plek in onze kleine koelkast voor een open fles dus…. dit klinkt ideaal!!

 • Brrr, ik houd helemaal niet van wijn! Maar mijn schoonvader wel. Dit zou een leuke gadget voor hem zijn, ik denk niet dat hij dit al kent.

 • Wat een super leuke winactie! Ik drink zelf graag rosé. Samen met manlief rode wijn. Zou erg handig zijn want met deze temperaturen buiten is een rode wijn niet makkelijk op de juiste drink temperatuur te krijgen.

 • Tamara V says:

  Wij zijn grote liefhebbers van een lekker glaasje wijn. Sowieso bij de avondmaaltijd maar ook lekker buiten genieten van een goed glas met een hapje en drankje is bepaald geen straf.
  De Catena Chardonnay is een van onze favoriete wijnen en het lekkerst om gekoeld te drinken.
  Supergave actie en een zeer handig accessoire .Heel leuk om cadeau te geven ook om dat onze vrienden en kennissen ook wel een glaasje lusten.

 • Roseetjes gaan er met deze warme dagen wel in 😉 Enne mijn man (net kersverse papa) drinkt ze graag mee…. zou een leuk kado zijn!

 • Heerlijk. Na de zwangerschap en bv periode kan ik deze zomer weer lekker van een wijntje genieten. Het zou helemaal mooi zijn met zo’n leuke wijn wine chill. We drinken graag pinot gricio.

 • Hmmm, muscat blijf ik lekker vinden op een warme zomer (of lente) avond 🙂
  Tof zeg dat de WineChill gegraveerd kan worden. “You’re the coolest!”:D

 • Myrthe van de Wijdeven says:

  Mmm…onze voorkeur gaat uit naar een Chardonnay-Chenin Blanc, maar een Sauvignon blanc doet het ook altijd goed (speel je iig op safe op het terras, Haha)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.