Vaderdag WinWeek #2 Bull Dog Beard Care

Winactie Vaderdag #2 | Bulldog Beard Care

Heeft jouw vader of man een hippe baard, dan is dit zeker een goed cadeau idee om te geven met Vaderdag. Na eerder al een mooie lijn met Skin Care producten te hebben uitgebracht, komt Bulldog nu een complete baardverzorgingslijn uit. Deze drie baardgroomingproducten zorgen voor een gezonde baard in drie stappen, zodat er geen prik-kusjes gegeven hoeven te worden. Maak nu kans op een Bulldog Beard Care setje!
Vaderdag WinWeek #2 Bulldog Beard CareWist je dat baardharen vaak dikker en stugger zijn dan de haren op je hoofd? Daarnaast komen deze haren ook nog eens in aanraking met eten en drinken. Het is dus goed om de baard goed te verzorgen, zodat hij mooie, zacht en fris blijft. Het Britse Skin Care merk Bulldog brengt daarom nu een nieuwe, allesomvattende productlijn van baardgroomingproducten op de markt. Speciaal voor mannen met baarden, die hun baard graag verzorgen.

De baardconnaisseurs van Bulldog geven er gelijk een korte groominghandleiding bij. Dit zijn de drie stappen – en verzorgingsproducten – naar een fris ruikende, glanzende en gehydrateerde baard in optimale conditie:

Bulldog Beard Shampoo ConditionerStap 1. Was en gebruik een conditioner

De Bulldog Original Beard Shampoo & Conditioner (€9,99) houdt de baard schoon en netjes. Met onder meer aloë vera, camelinaolie en groene thee, is het een shampoo en conditioner ineen. Het is zo samengesteld dat de baard na het wassen zacht en fris voelt en verzorgd is.

Bulldog Beard OilStap 2. Hydrateer en verzacht

De Bulldog Original Beard Oil (€8,99) is een voedzame olie die hydrateert, de baard verzacht en een frisse geur geeft. De baard ziet er gelijk gezonder uit. Ook de huid onder de baard wordt gehydrateerd, wat jeuk tegengaat. Als basis ingrediënten bevat ook de Beard Oil van Bulldog aloë vera, camelinaolie en groene thee.

Stap 3. Style en maak afBulldog Beard Balm

Voor de finishing touch kam je met een baardkammetje Bulldog Original Beard Balm (€8,99)  in je baard. Je zult zien dat zelfs de meest warrige baard hiermee knap gestyled kan worden. De balm zorgt bovendien voor een mooie, niet-vettige glans.

Over Bulldog

Wie voor Bulldog kiest, laat daarmee zien dat niet alleen een goed verzorgd uiterlijk belangrijk voor hem is. Voor hem tellen ook de innerlijke waarden. Bulldog is – net als zijn naamgenoot – eerlijk en handelt volgens het motto ‘als we iets doen, dan doen we het goed’. Daarom is de huidverzorgingslijn veganistisch en worden er geen dierproeven uitgevoerd. Alle producten van Bulldog zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen. Ze bevatten daarnaast natuurlijke ingrediënten zoals aloë, camelina-olie en groene thee.

Bull Dog Beard

Het idee voor Bulldog ontstond in 2005 toen oprichter Simon Duffy opmerkte dat er geen huidverzorging bestond die speciaal voor mannen ontwikkeld is die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten. In de winkelschappen lagen weliswaar producten die hij gebruikte, maar eigenlijk bevielen ze hem niet echt. Na twee jaar uitgebreid productonderzoek, -ontwerp en -ontwikkeling samen met zijn vriend en mede-oprichter Rhodri Ferrier, maakte het nieuwe merk Bulldog zijn debuut bij een vooraanstaande Britse retailer. De producten hebben sindsdien diverse prijzen gewonnen en zijn in veel landen verkrijgbaar. Sinds Bulldog in een kleine slaapkamer in West-Londen ontstond, hebben de oprichters veel bereikt. En wat Simon en Rhodri er destijds toe aangezet heeft, is vandaag de dag nog steeds dezelfde drijfveer van Bulldog.

Vaderdag Winactie #2 Bulldog Beard Care is gesloten

Speciaal voor Vaderdag mag ik een setje Bulldog Beard Care weg geven. Dit pakket bestaat uit de Shampoo & Conditioner, de Beard Oil en de Beard Balm

De winnaar is

Vaderdag Winweek #2 Bulldog

Samenwerking

Spread the love

17 thoughts on “Winactie Vaderdag #2 | Bulldog Beard Care

 • Ik doe graag mee voor mijn man. Hij heeft een kort baardje. Ik vind het wat langer mooier, maar omdat hij geen producten gebruikt Is het best stug en dat kust niet lekker. Hihi. Dus met deze producten kan het misschien wat langer groeien.

 • Stephanie says:

  Mijn vriend verzorgd graag iedere dag zijn baard. Lekker wassen en dan inolieen.
  Hij doet dit vooral graag met de lijn van bulldog omdat dat zijn baard lekker zacht maakt. Dan mag hij tenminste weer kusjes geven aan zijn kleine meid 😉

 • haha ik dacht toen ik dit merk voor het eerst zag dat het om hondenshampoo ging… inmiddels weet ik wel beter 😉 ik kom uit een family met baarden (3 broers, mn eigen man en mn zwager) Top kado!

 • Vriendlief laat regelmatig een baard staan. Over het algemeen word ik daar niet zo blij van, maar als deze producten het lekker zacht maken is het een ander verhaal!

 • Wat een ongelooflijke heerlijke fantastische en super idee van jullie om een heerlijke prijs weg te geven.
  Ik wil iedereen oproepen om deze actie te delen te liken en jullie een mooie recensie te geven zodat jullie echt goed op de kaart komen zodat iedereen niet meer om jullie heen kunnen.
  Ja ja echt iedereen moet het weten Alexander en maxima zijn inmiddels ingelicht haha.
  Succes en duimen..

 • Ik doe graag mee voor de papa van onze kinderen. Die komt namelijk graag goed voor de dag en heeft een baard die natuurlijk verzorgd moet worden

 • I really loved your article and i read your articles regularly. You are providing such great ingormation people who have beard to make his beard soft and smooth. The idea for gifting these products was literally good and awesome.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.