Vaderdag Win Week 1 Case24

Winactie Vaderdag #1 | Case24 Smartphone cadeaupakket

Nog maar een paar weken en het is alweer vaderdag! Omdat het vinden van een leuk Vaderdagcadeautje niet zo eenvoudig is, heb ik deze week ook weer een paar leuke ideeën verzamelt om cadeau te doen, met daarbij ook een winactie natuurlijk. Vandaag trappen we de Vaderdag Winweek 2018 af met wel een hele mooie winactie. Van Case24 mag ik namelijk een Smartphone cadeaupakket weggeven t.v.w. van €100! Bij Case24. Is dat iets voor jouw vader?

Vaderdag Winweek 1 Smartphone pakket Case24

 

We kunnen ons leven zonder een smartphone haast niet meer voorstellen. Daarom is het geven van een mooi hoesje altijd een leuk idee! Het geeft je telefoon niet alleen een goede bescherming tegen valschade en krassen, maar je kunt je telefoon ook helemaal matchen bij je eigen stijl. Nu zullen vader eerder gaan voor de praktische kant van een telefoonhoesje, maar het is natuurlijk wel leuk als je een hele persoonlijk hoesje kunt geven. Bij Case24 vind je niet alleen een uitgebreid collecties met kant en klare hoesjes, maar je kunt je eigen telefoonhoesje maken. Dit kan zijn met een foto van de kinderen, maar ook van zijn racemonster of favoriete voetbalclub.

Ontwerp je eigen Smartphone hoesjes bij Case24

Op de website van Case24 vind je een handige tool om je zelf je telefoonhoesje te maken. Dit kan zo’n beetje voor elke soort telefoon die nu op de markt is, maar je kunt ook kiezen voor een hoes van je tablet. Al vanaf €14,95 kun je er eentje bestellen en dat is inclusief bestelling! Er is keuze uit een hardcase, soft case, full print hoesje of een portemonnee hoesje. Het programma neemt je stap voor stap mee in het ontwerpen van je eigen hoesje. Ook het toevoegen van tekst of je eigen logo is geen enkel probleem. De foto’s worden haarscherp geprint en als je je ontwerp voor 14:00 uur voltooid hebt zal het hoesje dezelfde dag nog bedrukt en verzonden worden. Zo heb je jouw eigen telefoonhoesje de volgende dag al in huis.

Case24

Vaderdag Winactie #1 

Speciaal voor Vaderdag mag ik een Smartphone cadeaupakket t.w.v. € 100 weggeven. Dit pakket bestaat uit een Marshall koptelefoon, een smartphone autohouder en een zelf ontworpen smartphone hoesje van bij Case24.

Case 24 Vaderdag Winactie

De winnaar is geworden

Winnaar Vaderdag #1 Case 24

Spread the love

43 thoughts on “Winactie Vaderdag #1 | Case24 Smartphone cadeaupakket

 • Wat tof! Ik zou dit dus wel voor pat willen die gister z’n nieuwe telefoon heeft besteld maar ook voor mezelf ? voor mezelf met logo van de blog en voor pat denk ik een foto van hem met Evi.

 • Wat een leuke vaderdagactie! Ik zou mijn zoontje vragen een mooie tekening te maken voor papa en die zou ik dan op het hoesje laten printen. Lijkt me een leuke blijvende herinnering!

 • Ik doe graag mee! Mijn vriend heeft onlangs een prachtige foto van onze dochter gemaakt, ik denk dat hij het erg leuk zou vinden deze op zijn smartphone hoesje te hebben.

 • Marian B says:

  Dit is nou een pakket waar mijn man en papa van mijn kinderen echt blij van zal worden! De kinderen zullen hun vader hier graag mee verrassen, dus ik doe mee 😉

 • Michael Bouwman says:

  Super leuk deze actie voor mij als vader van 2 mooie dochters! Uiteraard zal ik op mijn eigen ontworpen smartphone hoesje een foto laten plaatsen van mijn beide dochters!

 • Ik zou kiezen voor een foto van de ‘new born shoot’, toen Ro net een paar weken was. Dat lijkt nu echt al een eeuwigheid geleden, maar is in werkelijkheid nog maar 3 maanden terug! Dit is zijn eerste vaderdag, en zo’n mooi cadeau om het te vieren lijkt me echt super!

 • M.c. Koenders says:

  Een foto met het noorderlicht gemaakt in september 2017 on Laukvik Norway Lofoten met de 2 silouetten van ons als 2 soulmates

 • Marcia Kan says:

  Wat een gaaf cadeau zou dat zijn zeg! Ik zou een zelfgemaakte foto van het strand bij Westenschouwen kiezen voor op het hoesje. Die vind ik zo mooi, zeker met de stormvloedkering op de achtergrond!

 • CLAUDIA Diependaal says:

  Ik doe heel erg graag mee! Volg je overal. Maar ik zet geen foto van de kids op internet! Ik zal de hond erop zetten?

 • Mijn papa is de beste liefste knapste menselijkste mannelijkste en stoerste papa die er is.
  Hij staat altijd voor ons klaar niets is hem teveel elke moment van de dag denkt hij aan ons elk moment zit hij in ons hart hij is niet weg te denken in ons mooie leven.
  Onze papa verdient vaderdag zoals een goede vader deze vaderdag verdient.

 • Leuke vaderdagwinactie !
  Een afbeelding van zijn auto . Daar zou hij heel erg blij mee zijn.
  Dat is ook zijn kindje.
  Geen foto van zijn kleinkinderen, want die plaats ik nergens.
  Ik doe graag me en volg op Bloglovin.

 • Foto van de kinderen! we hebben beiden dezelfde favoriet. die is wel al een jaar oud maar zo lief 😉 dus die zal het worden dan.

 • Stephanie says:

  Wat en super gaaf cadeau!
  Wat zal papa hier blij mee zijn als de kleine boefjes het hem geven.. ik hoor hem al heel lang over de producten van marshall.
  Ook zou hij super blij zijn met het hoesje met een foto van zijn kleine boefjes.

 • Een mooie foto van de jongens zou heel gaaf zijn voor papa. Papa is vaak in het buitenland voor zijn werk en zo heeft hij ze altijd bij zich!
  De autohouder en koptelefoon zouden ook goed van pas komen!

 • Claudia van Heck says:

  Wat een waanzinnig feestelijk actie!! Bij deze geef ik mijn e-mailadres door, ik heb de actie natuurlijk gedeeld en een reactie gegeven – blijer dan met dit geschenk kunnen onze kinderen hun vader echt niet maken 🙂 dus ik ga heel hard voor hen duimen hoor!! Heel erg bedankt dat we een kansje mogen wagen, zo super leuk!

 • Dit is echt een Super gaaf cadeau voor vaderdag! 😀 Meestal krijgt hij niets…dus dit zou wel een prachtig en fantastisch vaderdagcadeau zijn!! En zelfs het smartphone hoesje gepersonaliseerd, maar dan moet hij zelf maar kijken wat hij zou willen! Ik denk zelf dat hij graag dan zijn gezin erop zou willen! En een prachitge koptelefoon zodat hij die van zijn zoon niet elke keer meer hoeft te gebruiken.

 • Wat leuk! Ik zou graag mijn papa willen verrassen met een Smartphone cadeaupakket! 🙂 ik denk dat ik voor een vrolijke vakantiefoto ga! Welke weet ik nog niet precies want als ‘vakantiefotograaf’ maak ik vaak meer dan 3000 kiekjes haha, moet nog even een goede foto uitzoeken dus!

 • Grete Karina says:

  Op het zelf ontworpen smartphone hoesje zet ik een heerlijke dierbare vakantiefoto met mijn kids erop!
  De foto die ik bedoel zal ik onder het facebookbericht plaatsen.

 • anita kempenaers says:

  wat een leuk cadeau pakket, doe graag mee voor mijn zoon omdat die een superleuke papa is voor zijn twee zoontjes, op het hoesje zullen zijn twee kinderen komen

 • brants harry says:

  doe graag mee voor dit mooie pakket voor mijn zoontje is een heel goede papa voor zijn zoontjes, een foto van zijn kinderen zal zeker op het hoesje prijken

 • Anneliese de Waal says:

  Ohhh…..wat een leuk pakket, ik doe graag mee voor mijn vader, zou ik hem heel blij mee maken, zou een schot in de roos zijn !! 🙂

  Groetjes Annelies

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.