Vaderdag Fritz!

Vaderdag | Outside de (FRITZ!)Box vaderdagcadeautjes

Weet je ook niet zo goed wat jij je vader dit jaar voor Vaderdag moet geven? Denk eens outside de (FRITZ!)Box. Goede Wi-Fi is een lifesaver, voor het hele gezin en de beste remedie tegen gefrustreerde vaders en familieruzies. De meeste vaders houden ook van praktische en elektronische cadeautjes en dat maakt FRITZ! hét vaderdagcadeau voor elk type vader, grootvader, bonuspapa, enzovoort.

De bingewatcher vader

Heeft jouw vader Succesion in één ruk uitgekeken, zit hij trouw voor de tv voor Verstappen, kan hij niet wachten tot de nieuwste James Bond-film uitkomt? Kortom is jouw vader niet van het scherm weg te slaan? Laat hem dan kennismaken met de ultieme home entertainment-ervaring dankzij de FRITZ!Box 7590 AX. Hello Wi-Fi 6, bye bye haperende beelden. Deze geavanceerde router biedt bliksemsnelle Wi-Fi-snelheden en ultralage latentie en is daardoor ideaal voor het ongestoord streamen van de nieuwe Netflix-serie of de Tour de France. Disclaimer: in slaap vallen is een risico.

De handige Harry vader

Volgens jouw pap is geen enkele klus te moeilijk, maar de rest van het gezin denkt daar anders over. Om rampen te vermijden, kan hij gelukkig terugvallen op de doe-het-zelf videotutorials van Timmerman Koos die stap voor stap uitleggen hoe hij zelf een slotgat boort of een laminaatvloer legt. Dankzij de FRITZ!Repeater 6000, kan hij dit zelfs vanuit de garage. Deze Wi-Fi-versterker breidt de Wi-Fi-dekking uit en zorgt voor een sterke en stabiele verbinding in de hele ruimte. Of je vader nu bezig is met doe-het-zelfprojecten, praktische klusjes of zelfs buiten aan het werk is, de FRITZ!Repeater 6000 biedt betrouwbare Wi-Fi-prestaties. Zo geraken die klusjes dan toch misschien eens klaar!

De fanatieke wandelaar vader

Je vader is niet zo van een all-inclusive hotelvakantie waarbij hij hele dagen aan het zwembad ligt. Hij wil graag een actieve vakantie waarbij hij ook nog eens wat natuur ziet. Maar stiekem heeft hij het toch altijd wat moeilijk met die digital detox. Van altijd verbonden te zijn naar opeens een hele vakantie geen internet… daar wordt hij niet altijd vrolijk van. Geen nood, plug de FRITZ!Box 6850 5G in het stopcontact van je vakantiehuisje (op wielen) en geniet van highspeed-internet.

.

De milieubewuste vader

“Niet te lang douchen, hè!”, “Doe de lichten uit!”, “Vergeet de verwarming niet lager te zetten!”. Deze uitspraken klinken je waarschijnlijk wel bekend in de oren. Aangezien je vader zo bezig is met zijn ecologische voetafdruk en zijn energieverbruik is de FRITZ!DECT 301, een intelligente contactdoos, de perfecte partner in crime. Met dit slimme apparaat kun je je toestellen eenvoudig in- of uitschakelen via het internet of met de FRITZ!App Smart Home. Je hoeft er ook niet steeds zelf aan te denken, want de FRITZ!DECT 301 kan ook automatisch schakelen. Bovendien check je ook meteen je energieverbruik via de app. Ideaal dus voor jouw milieubewuste papa.

De thuiswerker vader

Werkt jouw pap ook vaak thuis? Dan is de kans groot dat hij zijn werkplek volledig naar zijn wensen heeft ingericht. Een ergonomische bureaustoel en een paar extra monitoren heeft hij vast al staan. Maar heeft hij ook aan zijn internetverbinding gedacht toen hij zijn werkplek helemaal workproof maakte? Om zeker te zijn dat papa zonder zorgen zijn online meetings kan volgen, kun je als cadeautje de FRITZ!Box 5590 Fiber geven. Deze FRITZ!Box is ideaal voor op je glasvezelverbinding. Hierdoor heb je internet tegen multigigabitsnelheden en zal hij niet meer zeuren over de internetsnelheid als jij aan het gamen bent. Win-win.

Winactie FRITZ!Repeater 1200 AX is gesloten

In samenwerking met Progress Communications mag ik een FRITZ!Repeater 1200 AX verloten.

De FRITZ!Repeater 1200 AX is compact en krachtig. Deze Wi-Fi-versterker (= repeater) breidt een Wi-Fi 6-signaal uit naar extra kamers in je huis. Je plaatst deze Wi-Fi-repeater op een plaats waar je nog voldoende signaal hebt. Zo verleng je het signaal naar 1 of 2 aangrenzende kamers. Daarmee zorg je bijvoorbeeld voor voldoende ontvangst in de tuin of zithoek. Dankzij de hogere snelheid is deze repeater geschikt om een video’s te streamen, te videobellen etc.

  • De winnaar is bekend en heeft persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

30 thoughts on “Vaderdag | Outside de (FRITZ!)Box vaderdagcadeautjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.