Moederdag Winactie – Zeg het met sieraad van Lucardi

Moederdag Winactie – Zeg het met sieraad van Lucardi

Moeders verwachten eigenlijk niet zoveel voor moederdag en genieten al van alle extra aandacht en knuffels die ze die dag krijgen. Ben je toch nog op zoek naar een mooi en dierbaar cadeautje? Kom dan eens kijken bij de Lucardi Juweliers. Voor al een klein bedrag vind je al het perfecte moederdagcadeau! Speciaal voor moederdag mag ik vandaag een cadeaubon verloten van €25 om een bijzonder sieraad uit te zoeken.

Moederdag Winactie – Zeg het met sieraad van Lucardi

Moederdag

Uit onderzoek vorig jaar van RightMinds bleek dat de meeste moeders eigenlijk geen verwachtingen van hun kinderen hebben omtrent moederdag, maar dat ze de extra aandacht of attentie wel ontzettend leuk vinden! Dat begint vaak al met een lekker ontbijtje op bed met een zelf gemaakt cadeautje op school en misschien wel met een schattig gedichtje. Toch is er geen moeder is, die niet graag een mooi klein doosje met een strik krijgt voor moederdag. Een sieraad dat speciaal voor haar is uitgezocht, maakt ook een allerliefst cadeautje. 

Moederdag – Zeg het met sieraden van Lucardi

Kom vooral een kijkje nemen bij de Lucardi Juweliers online. Hier vind je een grote collectie oorbellen, ringen, armbanden, kettingen en horloges. Of ze nu houdt van romantisch, klassiek of stoere sieraden, voor elke moeder zit er wel wat moois bij. En ook zeker in elke prijsklasse is er iets te vinden. Deze zilveren sets met zirkonia in verschillende kleuren is al verkrijgbaar voor €14,99

Een ring is symboliseert een eeuwige cirkel, de eeuwigdurende verbondenheid. Dit kan natuurlijk tussen van man en vrouw, maar staat net zo goed voor de liefde die bestaat tussen moeder en kind. Zelf draag ik het liefste zilveren ring, maar natuurlijk kun je bij Lucadri ook ringen vinden in goud, staal met of zonder stenen.

Lucardi helpt je vinden van het perfecte sieraad

Vind je het toch lastig om het perfecte cadeau te vinden voor je moeder. Lucadri helpt jou hierbij! Met de speciale Lucardi Giftfinder kun je aangeven wat je zoekt voor je moeder. Het werkt erg simpel, door het aanvinken van de voorkeur voor het cadeau en een druk op de knop, krijg je binnen een paar tellen verschillende opties te zien. Wedden dat daar iets bij zit, waar je je moeder blij mee zult maken!
Lucardi Giftfinder

Bezorging & Verpakking

Belangrijk is natuurlijk dat je je moederdagcadeau op tijd in huis hebt. Als je voor 21.00 online je bestelling plaatst, zullen ze bij Lucardi er alles aan doen, om te zorgen dat je je cadeautje de volgende dag in huis hebt. Voor de bezorging wordt onder de 30 euro €2,99 verzendkosten in rekening gebracht.

Maar als je je pakketje wilt ophalen bij een winkel van Lucardi of een DHL punt is het echter gratis! Heb je heel veel haast, dan kun je zelfs dezelfde dag je sieraad overhandigd krijgen! Bestel het voor 12.00 en betaal slechts €4,99 voor de zendkosten.

Natuurlijk krijg je je sieraad mooi geleverd in een gratis luxe zakje. Maar wat dacht je van deze mooi Sieradendoos ‘Everlasting Rose’? Deze “Everlasting Rose” is een echte roos. Door de uniek conserveringsproces die is toegepast blijft deze roos langer houdbaarheid tot minimaal 1 jaar (mits weggehouden uit direct zonlicht, van hittebronnen en vochtige plekken) Dit mooie doosje met echte roos is te bestellen voor slechts €4,99

Winactie €25 shoptegoed Lucardi is gesloten

De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.Doe ook mee aan de winactie van 2x €20 shoptegoed voor Moederdag Chocolade bij Greetz 

Spread the love

78 thoughts on “Moederdag Winactie – Zeg het met sieraad van Lucardi

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.