Moederdag Winactie | Stuur je moeder een mooi Moederdag boeket met Greetz

Moederdag Tip| Moederdagboeket van Greetz

Aanstaande zondag is het Moederdag. Normaal een dag waarop je een bezoekje brengt aan je eigen lieve moeder of oma, met een bosje bloemen. Helaas zal dat dit jaar allemaal wat anders zijn, want het advies is nog steeds om zoveel mogelijk thuis te blijven. Maar natuurlijk kun je wel een mooi boeketje sturen naar je moeder, (schoon)zus, buurvrouw of vriendin via Greetz. Want alle moeders verdienen dit jaar wel een bloemetje! Ik mag daarom ook 2x een Greetz Moederdagboeket twv ‎€45 verloten.

Moederdag Winactie | Stuur je moeder een mooi Moederdag met Greetz

Bloemen maken je blij! Daarom verdienen alle moeders aankomende Moederdag ten minste een mooi moederdagboeket. Helaas is het dit jaar lastiger om het zelf te brengen naar je moeder of oma. Natuurlijk kun je het bij haar voor de deur leggen en door het raam naar elkaar zwaaien. Maar als je moeder of oma nu wat veder weg woont, is het misschien een leuk idee om haar een mooi boeket te laten bezorgen. Dit kan onder andere via de bekende kaartjeswebsite Greetz.

Stuur een mooi moederdagboeket

Ook dit jaar staan er op de website van Greetz weer een aantal mooie bloemen en moederdagboeketten klaar om verstuurd te worden naar al die moeders. Dit kan al vanaf €12,99 voor een brievenbusboeketje. Dankzij de unieke folie waarin de bloemen worden verzonden kunnen deze brievenbusbloemen wel 5 dagen zonder water en voeding. De bloemen slapen zo tijdens hun reis per post. De ontvanger mag ze wakker maken bij ontvangst.

Greetz Moederdag Boeket

Natuurlijk zijn er ook verschillende moederdagboeketten die je kunt bestellen met vaas of een lief cadeautjes erbij. Denk bijvoorbeeld aan chocolade, wijn (met bubbels) of een lekkere verzorgingsset van Rituals. Zo verwen jij je moeder nog een beetje extra.

Vergeet dit jaar ook niet al je lieve zussen, vriendinnen, buurvrouwen en collega’s! Ook zij kunnen wel een leuke attentie gebruiken op Moederdag. Vele hebben zich de afgelopen hard ingezet om alles thuis en op werk.

Greetz Moederdag Boeket met vaas

Bloemen bestellen en laten bezorgen? Zo werkt het:

 1. Kies een mooi moederdagboeket uit op de site van Greetz.
  De bloemen komen altijd vers van de bloemenveiling. Wanneer je jouw boeket naar keuze hebt geselecteerd worden deze verse bloemen met de hand geschikt. De bloemen worden altijd op water én in een mooie geschenkverpakking verstuurd. Zo komen ze altijd vers aan.
 2. Voeg een mooi (mini) kaartje toe aan je bloemen, zodat de ontvanger weet van wie de bloemen komen.
 3. Laat eventueel je bloemen inpakken met uniek cadeaupapier.
 4. Greetz bezorgt je bloemen waar en wanneer jij dat wilt.
  Wanneer je vandaag voor 13:00 uur je bloemetje bestelt, kunnen ze vandaag nog voor 22.00 uur worden bezorgd (geldt alleen voor bezorging in Nederland). Wil je morgen bloemen laten bezorgen? Wanneer je voor 22.00 uur je bloemetje of plant bestelt, wordt deze morgen aan de deur bezorgd. Natuurlijk kun je ook zelf aangeven wanneer je graag zou willen dat de bloemen worden bezorgd. Greetz bezorgt 7 dagen per week en ook op Moederdag.
Greetz Moederdag Boeket met cadeautje

Laat je bloemetje bezorgen met een gepersonaliseerde wenskaart

Naast het laten bezorgen van de mooiste bloemen, kun je de bestelling natuurlijk bij Greetz ook personaliseren met een mooie kaart. Greez heeft een grote collectie kaarten klaar staan voor elke gelegenheid. Natuurlijk zijn er ook voor Moederdag diverse kaarten om uit te kiezen en helemaal naar je eigen smaak te personaliseren met of zonder foto. Dat maakt het versturen van het moederdagboeket nog completer.

Greetz Moederdag Kaart

Winactie 2x Greetz moederdagboeket twv ‎€45 is gesloten

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

132 thoughts on “Moederdag Tip| Moederdagboeket van Greetz

 • elisabeth maria martina says:

  wat een hartverwarmend gebaar, verras mijn moeder agnes maar met dit prachtige exemplaar, met haar 92 jaar is dit een hele angstige en eenzame tijd voor haar, maak haar maar blij met deze fleurige verwennerij en doe haar de groetjes van mij, ze heeft de groenste vingers van heel nederland en is altijd blij met elke bloem of plant

 • Laura K. says:

  Ik doe graag mee om mijn moeder te verrassen! Ze werkt keihard in de zorg, is daarnaast intensieve mantelzorger voor haar broer maar weet ook altijd tijd te vinden voor haar kinderen én kleinkinderen. Biedt een luisterend oor en geeft fantastische adviezen. Ze cijfert zichzelf (te) vaak weg en heeft een hart van GOUD! Het zou heel leuk zijn om haar in deze rare tijd een onvergetelijke moederdag te bezorgen!!!

 • Xaviera Jamie says:

  Mijn lieve moeder van 85 houdt zich kranig nu ze helemaal alleen thuis in quarantaine is! Ze is dol op bloemen ?, lezen ?, lekkere geurtjes ? en geniet van de natuur ? die nu volop aanwezig is! De veelheid aan groene kleuren ? en de bloemen ? die nu overal bloeien! Voor haar loot ik heel erg graag mee want dit prachtige boeket van Greetz? zal een reuze verrassing voor haar zijn en kan ze de natuur binnenhalen qua geur en zal dit haar een boost geven om het nog even vol te houden ? en ze kan iedereen even bellen ? wat ze heeft mogen ontvangen voor moois via mamasliefste! ??

 • Ik doe heel graag mee voor mijn lieve mama❤️ ze behoort tot de risicogroep. Hopelijk mag ik haar verrassen met een leuke kaart en een leuk boeket, wat gaat wat zal opfleuren hopelijk.

 • Mirjam Hellingman says:

  Deze Greetz Moederdag boeket gun ik van harte aan mijn goede vriendin Marian. Als moeder van 4 zonen (waaronder een tweeling) heeft ze al een druk leven. Daarbij is ze verpleegkundige en volgt ze een opleiding tot verpleegkundig specialist. Het zou geweldig zijn om haar hiermee te kunnen verrassen.

 • Tamara Jongkees says:

  Ik zou het boeket aan mijn moeder sturen, omdat we elkaar nu zo lang niet zien en zij een super lieve moeder en oma is.

 • Marloes de Vetten says:

  Wat heerlijk, ik doe graag mee voor mijn lieve moeder. Net als vele ouderen, zit zij ook alleen thuis. Ik kom niet op bezoek en dat vindt ze niet leuk. Omdat ze ook nog eens licht dementerend is, kan ze ook niet onthouden waarom ik haar niet kom bezoeken. Ik stuur haar wekelijks een gezellig kaartje en daar geniet ze al intens van. Deze mooie bos, zou de kers op de moederdagtaart zijn.

 • Marian zw says:

  Dat zou echt heel leuk zijn, wij wonen een heel stuk bij mijn moeder vandaan en we hebben ze dan ook al een hele tijd niet gezien. Quarantaine valt haar zwaar, zeker omdat ze nu de volledige mantelzorg voor mijn vader op zicht moet nemen, de dagbesteding is nog steeds dicht. Ik zou haar heel graag verrassen met een bos bloemen

 • Betty Bosch says:

  Mijn moeder leeft niet meer en wil graag aan mijn zus geven want ik ga iedere week naar haar toe en kan met haar over mij probleem over praten. Dus ik wil graag haar bedanken voor hulp.

 • Melissa Berends-Koren says:

  Ik zou heel graag een bloemetje willen opsturen naar me lieve oma die meer dan 100km verderop woont. Me eigen moeder en schoonmoeder wonen gelukkig dichtbij. We kunnen nu al een tijdje helaas niet even op bezoek of een bloemetje brengen bij me lieve oma, en even voor het raam zwaaien. Via deze weg kunnen we haar toch nog laten weten dat we aan haar denken, en dat we haar heel erg missen.

 • Wat een mooi en fleurig cadeau. Ik gun mijn moeder zo n fijn cadeau. Ze stond en staat nog steeds voor ons klaar met haar 83 jaar. Het is niet altijd makkelijk ze is slecht ter been en nu vooral komt ze eigenlijk nergens. Dit boeket zal haar zeker opfleuren ???

 • Joyce Schutte says:

  Ik zou heel graag mijn moeder willen verrassen. We komen nu niet bij ze omdat ze in de risicogroep vallen. Nornaal staan ze altijd voor ons klaar, het valt ons dus allemaal erg zwaar om nu niet iets samen te kunnen doen voor dit soort speciale dagen

  • Olja Rödel says:

   Ik zou het naar mijn schoonmoeder sturen. Omdat ze het lastig genoeg heeft wat ze privé wilt houden maar ik wil haar wel heel graag een hart onder de riem steken.
   Namens mijn an en mij en natuurlijk onze dochter van 5 en Zoontje van net 4 maand

 • WOH? Wat ontzettend leuk is dit Mamas liefste. Ik zou het geweldig? leuk vinden om onze moeder de allerliefste❤ zorgzaamste? behulpzaamste ? vrolijkste? moeder met ? een prachtig boeket en daarbij een mooie kaart ? te verrassen. Zij verdient het echt om eens flink in het zonnetje ?☀️? gezet te worden. Altijd staat zij voor ons en iedereen? klaar,in goede tijden maar ook als het slecht met je gaat, is zij er voor je met goede raad en daad. En altijd weer met een grote glimlach? op haar gezicht, niets maar dan ook echt niets is voor haar teveel. Alleen vergeet zij veel te vaak zich zelf daarbij. Om haar nu zelf eens extra goed te verwennen? op deze speciale? dag voor alle moeders ❤zou ik dan ook echt geweldig? vinden, helemaal omdat we elkaar al vele weken niet meer gezien hebben door die heftige corona virus!! ??? ?

 • Mijn vriendin Angelique van Vroonhoven heeft het er moeilijk mee dat ze haar kleinkinderen/kinderen niet kan knuffelen in deze coronatijd. Maar van bloemen wordt ze blij en iedere bloem, ook zonder steel, wordt met liefde gekoesterd. Haar wil ik hiermee hopelijk verrassen.

 • Marit Bouwman says:

  3 generaties op een rij, dat maakt ons wij!!
  ❤️❤️❤️❤️❤️
  Mama, Je bent gewoon mijn held.
  Veel meer waard dan geld.
  ❤️❤️❤️❤️❤️
  Meer dan honderdduizendmiljoen
  en daarom geef ik jou een extra dikke zoen!
  ❤️❤️❤️❤️❤️
  Bedankt voor alle goede zorgen en wijze woorden, die ik me nog lang zal heugen.
  ❤️❤️❤️❤️❤️
  Hopelijk mag ik jou wat extra laten stralen met wat extra verwennerij, want jij maakt me zo blij.?

 • Wow wat een mooie actie. Ik zou eze gebruiken om mijn moeder een bloemetje te sturen die thuis zit met suiker en dus niet naar buiten kan en aan de vriendin van m’n vader die zoveel voor mijn vader doet die ook zo moet oppassen

 • Wat zou dat een geweldige verrassing zijn voor Marijke. Marijke is de lieve moeder van onze twee kinderen, maar wordt eigenlijk nooit in het zonnetje gezet en dat terwijl ze altijd voor anderen klaar staat en een hart van goud heeft. Haar eigen moeder en schoonmoeder is ze nog niet zo lang geleden verloren wat haar veel verdriet doet en ik zou haar graag op deze manier willen verrassen en laten stralen, want ze is gek op bloemen ♥

 • Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee voor m’n moeder. Zij moet voor het eerst haar moeder missen op deze bijzondere dag. (overleden afgelopen 27/4). Daarom verdient ze iets extra’s.

 • Jennifer Lee says:

  Wat een super lieve actie! Ik doe heel graag mee voor mijn moeder! Ze paste altijd twee standaard dagen op mn zoontje en ik nam haar altijd overal mee heen. Ze is zowel mn moeder als mn beste vriendin.
  Helaas kan nu door de hele crisis dit alles niet meer en kunnen wij ook niet met moederdag naar haar toe. Ik gun het haar enorm names mij en mijn zoontje! <3

 • Ik doe mee om een mooi boeket met bemoedigend kaartje te bezorgen bij de kinderen van mijn overleden vriendin, hun mama dus, zodat we deze samen op het graf kunnen gaan brengen.

 • Kristel Gubbels-daemen says:

  Lijkt me geweldig om cadeau te geven aan mijn moeder. Ze staat altijd voor ons klaar en voor haar 4 kleindochters. We missen haar nu natuurlijk heel erg al is het wel grappig om met oma te Video bellen en ze soms zwart beeld heeft of op de kop staat 🙂

 • Whoop Whoop..!! ?? hoe LEUK zou het zijn om mijn lieve mama Sylvia Van Der Velden onwijs te mogen verrassen met een moederdagboeket van Greetz! <3 TE GEK Mama's Liefste:D Ohhhh dit zou echt "het" perfecte moederdagcadeautje zijn! SPANNEND! FINGERS CROSSED ?????? #duimen #hopen

 • Wat een mooie actie! Ik doe heel graag mee omdat ik een boeketje naar mijn oma zou willen sturen. Ze is zo eenzaam nu omdat er niemand langs kan komen. Ze heeft vroeger jaren voor me gezorgd en opgepast als mijn ouders aan het werk waren.

 • Wauw super zeg van Greetz! Leuk geschreven ? Ik zou heel graag mijn moeder een bos cadeau doen omdat het natuurlijk al lastig is vanwege Corona en ik vier voor het eerst moederdag en oma zonder haar klein kind en dochter. Ik hoop dat ik haar mag verassen! ❤️

 • Bij mijn moeder thuis word ik altijd hartelijk welkom ontvangen en lekker verwend met lekkernijen. Niet gek dat ik graag bij haar ben. Nu mis ik haar best in deze rare tijd. Voor mij is elke dag Moederdag.

 • magda van lonkhuijzen says:

  ik zou dolgraag mijn moeder van 87 verrassen. AFgelopen 1 mei was ze 62 jaar getrouwd met mijn vader van 89. Mijn moeder mist heel erg haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Onze meiden van 11 en 14 willen dolgraag hun oma verrassen met een mooie bos bloemen en een mooie kaart. Mijn moeder vindt het heel erg stil

 • Samantha says:

  Ik wil dit graag winnen omdat ik nu 8 maand mijn moeder niet heb kunnen zien, toen ik naar d’r toe zou gaan begon de corona toestand. Dus dit zou een mooi gebaar zijn

 • Dit is een leuk idee zeg, ik zou mijn moeder graag willen verrassen met een mooie bos bloemen,ze heeft het net als veel mensen nu, heel erg moeilijk met thuiszitten en vooral de kleinkinderen moeten missen, dat vindt ze het ergste, dit zou haar wel opvrolijken!

 • Mariëtte says:

  Ik loot graag mee voor mijn moeder. Eind januari is ze geopereerd aan haar voet en moest ze herstellen in een zorghotel, dus apart van mijn vader. Door Corona mocht mijn vader niet meer op bezoek komen. Net voor de Pasen mocht ze naar huis, maar nu heeft ze complicaties. Daar bovenop is mijn vader Corona-verdacht, dus de zorgen zijn nog groter. En 12 mei is ook nog hun trouwdag…. Een bloemetje zou dus zeer welkom zijn ?
  (En op de 18e verjaardag van hun jongste kleinzoon kunnen ze ook al niet komen)

 • Jody Cremers says:

  ??♥️??♥️??♥️
  Mijn moeder Henriette Cremers is een sociale, behulpzame, gezellige en hardwerkende vrouw,
  De vrouw waar ik onwijs veel van hou!
  Mijn moeder is de organisator binnen ons gezin,
  Bovendien is ze niet alleen mijn moeder, maar ook mijn beste vriendin!
  Met zo’n vrouw als mijn moeder bof ik maar,
  Want normaal gesproken staat ze dagelijks voor mij/ons klaar!
  Nu is het iets anders vanwege het verschrikkelijke virus COVID19.
  Jammer genoeg heb ik hierdoor mijn ouders momenteel al 8 weken niet kunnen gezien.
  De crisis is voor mijn moeder niet te bevatten,
  Daarom leg ik haar met Moederdag graag extra in de watten!
  Dolgraag zou ik mijn lieve moeder met een schitterend bloemetje willen verblijden.
  Een fantastisch gebaar in deze onzekere tijden!
  ??♥️??♥️??♥️??♥️

 • Lisette says:

  Ik zou heel graag mee doen voor mijn moeder.. Net als velen heeft ze het moeilijk dat ze niemand kan zien.. in het bijzonder haar kleinkinderen.. Ik hoop haar hier weer een beetje mee op te kunnen vrolijken??

 • ik doe graag mee om mn schoonmoeder te verrassen, die hebben we eerst door bestralingen ivm asbestkanker en vervolgens door corona al sinds kerst niet meer kunnn bezoeken (ze wonen op 2 uur rijden van ons)

 • Dit is echt helemaal TOP zeg (y) !! Zou toch fantastisch zijn om te mogen winnen zodat ik vrouwlief ontzettend kan verrassen met moederdag <3 Ze is… (volgens dochterlief) de aller aller allerliefste mama van de heeeeeeele wereld! Zegt genoeg toch 😉 ! Ik doe mee!! #wienietwaagtwienietwint

 • Voor mijn lieve mams. Jong moeder geworden (op haar 22ste had ze 3 kinderen) en echt alles opzij gezet om ons in plezier en gezondheid op te laten groeien. Nooit aan zichzelf denkend, maar alles voor mijn vader en haar kinderen doen. Een bloemetje is niet genoeg, gelukkig zeggen wij heel vaak dat wij van haar houden. Dat kan je niet vaak genoeg zeggen.

 • Marieke says:

  Jaaa leuk, ik doe graag mee voor mijn moeder, deze bos bloemen stuur ik namens de kleinkinderen die ze nu heel af en toe even ziet.

 • Annie den Uijl - Oudshoorn says:

  Ontzettend leuke actie. Ik doe graag mee, uit naam van onze achterkleindochter om haar mamma te verwennen met een bos bloemen!

 • Mijn zus, omdat ze als ‘bonusmoeder’ een hele toffe moeder is! Ook zij verdient een bloemetje. Op school wordt er altijd maar voor 1 moeder geknutseld helaas… Ook dit jaar maar 1 knutselpakketje in de bus.

 • Mijn dochter omdat ze voor het eerst moeder is geworden. En in deze tijd graag met een mooie bos bloemen wordt verblijd. ?? Haar eerste Moederdag.

 • Jolanda van Delft says:

  Mijn moeder leeft niet meer.
  Mijn dochter,moeder van 2 kinderen,zo zorgzaam ook voor haar naaste,ik zou haar het gunnen want ik ben zo trots op der.
  Ze is eerlijk en oprecht!

 • Marcia Kan says:

  Voor mijn lieve mama! Altijd staat ze voor mij en mijn gezin klaar. Door de scheiding van mijn ouders toen ik 7 was, is mijn band met mijn moeder heel hecht. We moesten het samen zien te rooien en waren echt op elkaar aangewezen. Nu ik zelf een gezin heb, begrijp ik nog beter hoe knap het is zoals mijn moeder zich staande hield. Ik zou dan ook bij de bloemen een kaartje schrijven: Mams, zoveel respect voor jou, ik had dankzij jou een hele fijne jeugd!

 • Ik zou dit boeket graag naar oma willen sturen, oma is ten slotte een moeder van vier kinderen en een grootmoeder van 7! Oma zit nu al een tijdje thuis vanwege corona en mama en de ooms en tantes wisselen het boodschappen afleveren af. Zo noodgedwongen thuis zitten bevalt oma totaal niet. Ze is namelijk een vrouw die ervan houdt om nog op haar hoge leeftijd te gaan shoppen in de stad. Ik zou oma dolgraag een hart onder de riem willen steken door een mooi boeket voor haar te winnen. Dus ik maak graag kans!

 • Mijn lieve mama natuurlijk! Zo vaak verrast ze mij met een plantje of een doosje aardbeien of wat lekkers voor de deur. En voor mijn zoontjes zoveel liefde en goede zorgen. Hopelijk kunnen wij haar komende zondag verrassen met een mooi boeket voor moederdag! ?

 • Yasmina says:

  Hele leuke winactie.
  Ik wil mijn moeder Yvonne graag verrassen met een moederdagboeket.
  Ze is 66 jaar, valt onder de risicogroep en is de pleegmoeder van mijn neefje (haar kleinkind) sinds hij baby is.
  Ze maakt zich hele erge zorgen dat ze Corona krijgt, overlijd en mijn neefje achterlaat.
  Ze is heel voorzichtig, wat natuurlijk nodig is in deze tijd. Ik wil haar graag een mooi boeketje sturen zodat ze weet dat we aan haar denken.

 • Yasmina says:

  Hele leuke winactie.
  Ik wil mijn moeder graag verrassen met een moederdagboeket.
  Ze is 66 jaar, valt onder de risicogroep en is de pleegmoeder van mijn neefje (haar kleinkind) sinds hij baby is.
  Ze maakt zich hele erge zorgen dat ze Corona krijgt, overlijd en mijn neefje achterlaat.
  Ze is heel voorzichtig, wat natuurlijk nodig is in deze tijd. Ik wil haar graag een mooi boeketje sturen zodat ze weet dat we aan haar denken.

 • Lisette Kleiweg says:

  Wat een mooi gebaar van jou, ook ik doe graag mee om mijn moeder onverwachts toch te kunnen verrassen op Moederdag. Elkaar zien is normaal al vrij moeilijk, ze woont aan de andere kant van het land….. maar we missen elkaar nu al twee maanden en dat videobellen krijgt ze maar niet onder de knie. Om die reden hoop ik haar te mogen verblijden met een prachtige bos, daar houdt ze echt van !

 • Ook ik zou mijn moeder graag willen verrassen. In deze tijd is het ineens niet meer vanzelfsprekend om even binnen te lopen om even bij te kletsen. Heel raar. En mijn moeder houdt van bloemen! Maar om nou zo lang in de auto te gaan zitten om alleen een bosje bloemen voor de deur te leggen… Dus per post zou ideaal zijn!

 • Goldie de Wit says:

  “Had ik al gezegd dat ik van je houd?” Mijn moeder zei dit elke dag tegen mij en dat verveelde nooit ? Nu zet ik de traditie voort en zeg ik dit dagelijks tegen mijn dochter. Die vindt het super grappig en antwoord altijd met ‘Jahaaaaaa’ ? Lang verhaal kort: mijn moeder verdient dit pakket ?

 • Ik doe graag mee voor mijn eigen mama. Een bezig bijtje dat in de ouderenzorg werkt en keer op keer aan haar cliënten moet uitleggen waarom hun partner, kinderen en kleinkinderen niet komen. Ze wordt gek van het thuis zitten en van het feit dat ze zelf ook niemand mag zien. Van een bos bloemen zou ze zeker wel wat opfleuren .

 • Yvonne Timmermans says:

  Voor m’n eigen mama is een bloemetje al besteld, maar wie zeker weten ook een mooi boeket verdient is mijn lieve buurvrouw. Ze is verpleegkundige, moeder, mantelzorger én geweldige buuf in een. Zij verdient een boost! Duimen dat ze zo’n prachtig boeket voor het raam zet en ik er ook nog van kan genieten!

 • melissa says:

  mijn schoonmoeder! we hebben haar al 8 weken niet gezien. wel vanachter het raam als we er toch even heen rijden en zo kunnen we toch even kletsen, maar het is toch anders. ik snap het heel goed: mijn schoonvader heeft 4 jaar geleden een herseninfarct gehad, waardoor hij nooit meer de oude is geworden en 2 jaar geleden nog door een complicatie na een operatie in coma is geraakt. Daardoor is hij niet meer zo fit als voorheen en zijn zij erg bang geworden. ik zou ze graag verrassen met een mooi boeket; dat verdienen ze wel. leggen we het boeket voor de deur als we door het raam kletsen 😉 nou hopen op mooi weer met moederdag anders moeten we in regenpak voor het raam gaan staan haha

 • Iris Bakker says:

  Ik doe graag mee en zou mijn schoonmoeder een prachtig boeket willen sturen. In deze rare corona tijden heeft zij drie dagen in de week op onze kids gepast, zodat mijn man zich een slag in de rondte kon werken in het familiebedrijf en ik met mijn nieuwe baan kon starten

 • Marian B says:

  Ik zou graag mijn schoonmoeder verrassen met zo’n mooi moederdagpakket. Normaal komen we altijd op visite maar dat kan nu niet omdat ze onder de groep kwetsbare personen valt. Ze mist de kleinkinderen waar ze normaal ook regelmatig oppast heel erg. Dit zou een mooi lichtpuntje zijn!
  ????

 • marleen says:

  Aangezien ik en mijn gezin in Engeland woon heb ik mijn moeder al een flinke tijd niet gezien en vermoedelijk gaat dat ook nog wel een flinke tijd duren voordat dat weer kan. Een mooi boeketje om te laten weten dat we toch aan haar denken zou een mooie verassing zijn!

 • Leuk om mijn moeder mee te verrassen. Ik be werkzaam in een verpleeghuis en maak lange dagen en ervaar vele bijzondere momenten in deze tijd. Mijn moeder is juist nu een steun en toeverlaat, een luisterend oor en zorgt ook af en toe dat er een maaltijd in de vriezer staat.

 • Marja Legius says:

  Mijn dochter Eveline zou ik heel graag in het zonnetje willen zetten met deze bloemen omdat ze dit jaar haar eerste Moederdag mag gaan vieren Ik heb heel veel respect en waardering voor haar dat ze naast haar drukke baan in de zorg in het meest getroffen deel van Brabant thuis in haar jonge gezinnetje ook nog alle ballen hoog weet te houden. Deze speciale eerste Moederdag in deze roerige tijden zou dan ook een extra fleurig tintje krijgen met dit mooie cadeau. Het is haar vanuit mijn moederhart van harte gegund

 • Lisanne Bons says:

  Voor mijn oma. Ze is heeft 96 jaar. Woont nog op zichzelf, runt haar eigen huishouden nog. Maar door alle maatregelen komen allee n mijn oma’s kinderen nog op bezoek zonder aanhang. En geen (achter) kleinkinderen. En ik weet dat ze dat heel jammer vindt. Zeker nu ook alle BBQ in de tuin ook niet doorgaan. Ze is er dol op. Dus een mooi bosje bloemen zou echt geweldig zijn.

 • ik zou graag mijn moeder verrassen met een mooi boeket. ze mogen nu geen bezoek ontvangen en ook woon ik ver weg. we doen wel regelmatig aan videobellen, maar dit zou wel een superverrassing zijn die ze niet verwacht.

 • Mientje L says:

  Naast mijn eigen moeder, zou ik dit jaar mijn schoonmoeder willen verrassen. Een week voor het coronavirus ‘losbarstte’ heeft zij, uit het niets, te horen gekregen dat ze ongeneeslijk ziek is. Helemaal nu iedereen afstand moet houden, terwijl we haar het liefst willen knuffelen, verdient ze een prachtig boeket!

 • Kelly Callemeijn says:

  Ik doe graag mee voor mijn lieve moeder die we nu helaas bijna niet meer zien. We videobellen elke dag maar wat missen we ze erg. Maak oma Gerda blij ???

 • Chantal den Haan says:

  Wat een waanzinnig mooie winactie voor mijn mams! ?Een bloemetje is een prachtig gebaar voor alles wat ze voor mij doet en betekent. Nu ik haar niet kan verwennen met een knuffel is dit zeker ook leuk om te krijgen!!! ?Fingers crossed ?

 • Ik doe mee, ik zal graag dit moederdagboeket maar mijn schoonzus willen sturen omdat mijn nichtje nog te jong is om het te doen!

 • Wat zou ik graag mijn dochter hiermee verrassen! Zij heeft drie kleine kinderen en werkt- net als haar partner -in de zorg en ook wekelijks met corona patiënten .Ze hebben het superdruk maar blijven optimistisch en werken hard.Wij (74 plussers) zien ze al maanden niet meer en dat doet pijn maar het is niet anders!Ik gun het ze zo!

 • Ik zou het graag aan mijn moeder geven. Ze werkt in de thuiszorg en dat gaat op dit moment allemaal net even anders. Toch blijft ze zich met hart en ziel inzetten voor deze kwetsbare mensen. Maar buiten dat is ze gewoon een fantastische moeder.

 • Nu ik mijn ouders niet kan zien probeer ik ze elke week iets leuks toe te sturen. Hoe leuk zou het zijn als ik haar huis kan opfleuren met bloemen. Heb mn ouders nu 3 maanden niet gezien en dat doet me stiekem best pijn

 • Ik zou heel graag een mooie boeket willen sturen naar mijn moeder. Ze zit nu helemaal alleen thuis en omdat ik een vitaal beroep heb en aan de andere kant van het land woon kan ik haar niet bezoeken. Een mooie bos bloemen zou haar nu vast goed doen!

 • O WAAUW, daar zou ik mijn tante (2e moeder) onwijs mee kunnen verrassen. Zou het leuk vinden dit aan haar te mogen schenken.
  12 jr. geleden heeft ze mijn moeder beloofd na haar overlijden te zorgen voor mij en mijn zusje!. En dat heeft ze gedaan. Ze is als een echte moeder voor ons!.? Daarnaast heeft ze ook de geboorte van onze kinderen mogen meemaken en is ze dus echt een oma voor onze kinderen!. Elke dag staat ze voor ons klaar en wij zien haar ook echt als “nieuwe” moeder. Echt een kanjer die de wens van onze moeder en haar eigen belofte dag in dag uit nakomt!.
  #fingerscrossed?

 • Sonja van den Beemd says:

  Voor mijn moeder.
  Ze ging naar Australië op vakantie. Maar tijdens haar verblijf werd covid19 ineens heel erg.
  En werden tot 3x toe haar vluchten geannuleerd.
  Uiteindelijk is ze afgelopen week naar huis gekomen.
  De dag voor haar verjaardag.
  Maar nu mogen we nog steeds niet bij haar op bezoek, omdat ze uit veiligheid overwegingen 2 weken in thuis quarantaine moet.
  Dit word vast haar saaiste moederdag ooit.
  Maar dit zou dan een super verrassing voor haar zijn.

 • Voor mijn moeder! Zij beheert met haar 72-jaar met strakke hand haar Facebookgroep Weet je nog vroeger waar de ouderen zich en bloc deze dagen aanmelden, zij zit nu ondertussen al op ruim 9000 leden! Ook zij baalt dat ze nergens meer heen kan, geen gym, geen vrijwilligerswerk bij de Wereldwinkel en ondertussen is haar 1e achterkleinkind geboren die ze zelfs nog niet eens geknuffeld heeft…. maar zij houdt via mede via haar facebookgroep de moed er in, ik ben heel trots op haar!

 • Christel says:

  Ja,ik doe mee. Voor mijn lieve mama.
  Jammer genoeg zit een bezoek er nog niet in, maar deze bloemen zal haar zeker opfleuren.

 • denise hendrikse-groffen says:

  Omdat mijn moeder de enige is die AL-TIJD voor me klaar staat. Bedanken doe ik haar heel vaak, maar met Moederdag mag ze toch wel een beetje extra verwend worden ❤️

 • Ik doe mee voor mezelf omdat ik een geweldige moeder ben die dag en nacht klaarstaat voor mijn kinderen en eerst hun en dan ikzelf maar bij deze een keer kans maken op een geweldige prijs voor mezelf

 • Janneke says:

  Ik doe mee voor mijn schoonmoeder! Mijn schoonvader heeft gisteren een zwarte operatie gehad en moet nu nog minstens 8 dagen in het ziekenhuis liggen! Ons gezin mag niet langskomen door de Corona maatregelen en daarna ook nog 8 weken niet. Lijkt me geweldig als ik haar hiermee mag opvrolijken. Ze is gek op bloemen

 • Ik zou mijn moeder graag willen verrassen. Ze heeft een hart van goud, maar de huidige situatie is zo kil en koud. Niet op bezoek durven komen, dat heeft een grote impact. Het gemis naar een knuffel is groot en wordt steeds groter….. Ik merk het ook aan onze telefoongesprekken, het hakt erin en maakt ons soms moedeloos en erg emotioneel. Maar we moeten door, en met dit prachtig boeket wil ik haar verrassen en verwennen, we kunnen het!

 • Annemiek Stam says:

  Wat een mooie actie! Helaas leeft mijn moeder niet meer. Ik heb wel een hele lieve schoonmoeder. Ze is 84 en heeft het nu erg zwaar in deze corona tijd. Ze heeft long en hart problemen en zit dus alleen maar thuis. Ze verveelt zich en voelt zich erg eenzaam. Hopelijk kan ze opgevrolijkt worden met een mooie bos bloemen en lekkere chocolaatjes, ik waag een kansje voor haar <3

 • Hannah Frencken says:

  Wat een leuke witactie! Ik zou heel graag een boeket naar mijn stiefoma willen sturen. Al mijn hele leven is ze als een tweede moeder voor me. Helaas kan ik haar nu niet zien door de coronamaatregelen. We bellen wel nog regelmatig met elkaar, maar dat is toch niet hetzelfde. Ze laat me dan ook altijd weten dat ze me ontzettend mist. Mijn stiefoma is dol op bloemen en het liefst zou ik haar vandaag nog persoonlijk een bos brengen. Omdat dat niet mogelijk is, hoop ik dat ik door deze witactie een mooie boeket op kan laten sturen!

 • tamara van der smissen says:

  Ik zou hier graag mijn allerbeste vriendin mee verrassen!. Zij is vorige week voor de 1e x moeder geworden.
  Helaas kan ze dus geen kraamvisites krijgen, wat ze toch wel erg vindt, wat ze had graag gepronkt met haar kleine.
  Nu dus maar aan het raam staan.
  Een bos bloemen en een kaart zou Moederdag zeker weten wat specialer voor haar maken.

 • Heel graag naar mijn lieve moeder. Na 25 jaar thuis te hebben gewoond ga ik eindelijk het ouderlijk huis verlaten en ik kan haar niet teveel bedanken voor de mooie en fijne tijd thuis!en laat ze nou net dol zijn op bloemen!!

 • Frederique says:

  Dit is zeker een goede oplossing in deze maffe tijd. Zelf heb ik mijn mama helaas niet meer. Voor mijn kids gaat het ook niet op want die wonen gewoon hier in huis haha

 • Kirsten says:

  Mijn moeder is de allerliefste!!! Dat zullen veel vrouwen vinden, maar mijn moeder Silvia is écht de allerliefste. Ze is naast mijn moeder ook mijn allerbeste vriendin en een fantastische oma. Elke dag dat ik het moeilijk heb troostte ze mij, haalt herinneringen op & spreekt me moed in. Wat hebben we vaak samen gehuild en gelachen tegelijkertijd. Op visite bij haar met de kids en een versterkende kop thee en een lekker koekje voel ik me meer met haar verbonden dan ooit. Wat zal moederdag dit jaar anders zijn voor ons allen… Mam weet me als geen ander te motiveren om er zelf als een rots voor mijn lieve kids te zijn. En als ik zie hoe fantastisch ze is met mijn meiden, dan ben ik trots! We delen alles mijn moeder en ik, en zijn zo’n eenheid. Maar niet alles gaat over rozen. Mijn moeder is namelijk chronisch ziek en wacht ook nog op een operatie, die al meerdere keren is opgeschoven. Je begrijpt dat ik enorm veel bewondering voor mijn moeder en haar oneindige positiviteit heb!!! Ik zou haar heel graag een hart onder de riem steken met een prachtig bos bloemen. Dat lijkt me echt fantastisch want mijn moeder is een grote fan van “alles floral” 😀 Mama is beresterk, maar ik weet zeker dat ze moet huilen van geluk mocht ze worden uitgekozen. Zou heel graag voor haar kans maken en zo haar verrassen. Silvia verdiend het om even in het zonnetje gezet te worden met zo’n prachtig kado’tje!! En zo even de narigheid en onzekerheid even te laten vergeten en alleen maar kunnen genieten. Daarom doe ik heel graag mee in de hoop haar blij te kunnen maken met Moederdag!!

 • Ik zou m’n moeder willen verwennen met een boeket omdat ze ervoor zorgt dat hier in huis iedereen zich aan de (corona)regels houdt, maar toch niets te kort komt! Daarnaast is ze ’s avonds altijd het langste in de weer en als laatste naar bed, en ’s ochtends weer als eerste op om het ontbijt klaar te zetten, zodat wij net die paar minuten langer kunnen blijven liggen.
  Zeker omdat we allang geen kinderen meer zijn, verdient ze het om als moeder extra in het zonnetje gezet te worden volgend weekend! 🙂
  Én, niet te vergeten, omdat ze sinds vorige week overdag op m’n puppy past!

 • Voor m’n vrouw doe ik graag mee. Ze is altijd al de persoon geweest die het gezin bij elkaar houdt om het zo maar te zeggen; ze weet hoe ons het beste verbonden te blijven houden, ook al wonen drie van onze vier kinderen inmiddels op zichzelf. Maar helemaal nu is dat zo. Ze weet het leven hier in en rond huis zo normaal mogelijk te houden voor ons gezin. Van degene die thuis wonen tot onze zoon en dochter die al uit huis zijn, bijvoorbeeld door voor hen op de kleinkinderen te blijven passen. En dat verdient een niet alledaags (dat moet ik eerlijk bekennen) bedankje zoals zo’n mooi groot boeket bloemen.

 • Jan Kanters says:

  Topactie (Y) Ik doe echter niet mee voor m’n moeder (uiteraard ga ik haar wel verwennen), maar ik zou dit willen winnen voor het tegen haar wil in tot ‘moeder des huizes’ benoemde – op dit moment enige – vrouwelijke huisgenootje van ons.
  Ze is nu de helft van de dagen hard aan het werk op haar stage in het ziekenhuis, en aan het einde van die dagen en de andere helft van de weekdagen zit ze vrijwel de gehele dag, en dat voor de komende weken, met ons (3 mannen) opgescheept. Zo’n boeket van ons krijgen verdient ze voor haar stagewerk én moet enige verlichting brengen in die horror van dit mannenhuis ;P

 • Ik gun zo’n zo’n bos bloemen aan m’n dochter. Ik heb vanaf dag 1 enorm veel respect en bewondering gehad voor hoe ze de opvoeding en verzorging van m’n kleinzoontjes en -dochtertje (en hond, kat én man haha) weet te combineren met o.a. haar baan en het algemene huishouden. Ik vind het echt knap hoe ze dat weet vol te houden. En zeker nu daar ook nog eens al het thuis lesgeven bij gekomen is, en de extra troep die haar man maakt nu hij veel vanuit huis werkt haha. En ondanks dat blijft ze net zo hard door werken voor anderen 🙂 In het zonnetje gezet worden, en nog eens extra dankzij deze prijs, en een verwenmomentje voor zichzelf gegund worden is daarom meer dan op z’n plaats.

 • Ava Wever says:

  Dit jaar verdient m’n moeder het nog meer om in het zonnetje gezet te worden! Zij werkt zich als verpleegkundige echt een slag in de rondte sinds de afgelopen twee maandenl. Alle respect! (In vergelijking met haar heb ik het nog vrij eenvoudig met m’n stage, als is ook die veel zwaarder dan verwacht en normaal zijn geweest.) Maar ondanks die extra drukte blijft ze thuis net goed voor doorzorgen als voorheen. Al nemen m’n vader en ik en m’n broer (als we thuis zijn) haar wel wat werk uit handen natuurlijk. Op moederdag gaan we ervoor zorgen dat ze een dag echt rust heeft!

 • Voor mijn moeder zou ik graag zo’n boeket bloemen winnen. Dit zou echt een fijne manier zijn om haar samen met Rudy eens extra te bedanken dat ze 4, en soms zelfs meer, dagen in de week op onze onze zoontjes en dochtertje blijft passen, zodat m’n vriend en ik ook nu aan het werk kunnen blijven. Want buiten het oppassen zelf, betekent dat ook dat een flink deel van de opvoeding voor haar rekening komt, en nu ook nog eens het thuis lesgeven. Met het resultaat kan ik alleen maar blij zijn 🙂 (maar daar had ik geen twijfels over kijkende naar mezelf en m’n broers haha).
  En hoewel m’n moeder van deze dagen geniet en het heel leuk vindt om te doen, valt het ook niet te ontkennen dat dit lange en energievretende dagen voor haar kunnen zijn. En dat ze haar eigen dingen (het dagelijkse huishouden, kleine klusjes en haar hobbies) hiervoor laat of uitstelt, dat wordt zeker gewaardeerd!
  Nu maar duimen ?

 • Voor m’n moeder hebben we al een mooi cadeau gekocht dat ze heel graag wil hebben, daarom gun ik deze prijs aan m’n zus. Zij verdient het om ook even in het zonnetje gezet te worden omdat nu echt op bezoek gaan bij oma en opa er niet meer bij is, zij bijna dagelijks voor haar en een aantal anderen (vrienden/buren van hen) een maaltijd maakt en deze voor de deur zet. En zo nu en dan verwent ze hen extra met haar heerlijke baksels.
  Ze is een echte enthousiaste hobbykok en ik ben vaak de ‘proever’, dus ik kan uit ervaring zeggen dat die maaltijden de moeite waard zijn!

 • Ik zou m’n moeder graag verwennen met dit boeket omdat zij en m’n vader sinds een tweetal maanden uit elkaar zijn. En ook al is dat op goede voet en zonder ruzie gegaan, en hebben ze ook nog steeds gewoon goed contact met elkaar, een leuke ervaring is het natuurlijk nooit te noemen. Voor m’n moeder zijn het nu vooral de momenten alleen thuis (’s avonds en in de weekenden) – deze corona tijd helpt tijd natuurlijk helemaal niet – die even wennen zijn. Een extra ‘in het zonnetje zet’-moment verdient ze daarom echt <3

 • Ik ben de enige van ons gezin die uit de buurt is gaan wonen, waardoor ik nu (in deze Corona tijd) als enige m’n ouders, broers en zus niet zie. M’n moeder zorgt er echter voor dat ik niets mis. Zo heeft ze geleerd te videobellen nu en de afgelopen weken heb ik zelf compleet als verrassing een paar pakketjes van haar ontvangen met haar eigengebakken koekjes, cakejes e.d. Dat maakt haar de liefste en dat ik haar graag een boeket bloemen als verrassing laat bezorgen.

 • Wilma Stam says:

  Ik zou heel graag mijn moeder van 84 jaar in het zonnetje willen zetten ze heeft net in het ziekenhuis gelegen en komt nu niet meer zoveel buiten ook met het corona virus ziet ze de kinderen niet veel daarom zou ik heel graag mijn moeder met een mooi boeket op willen fleuren.

 • Ik heb geen speciaal verhaal of iets over waarom m’n moeder deze verdient. Ze is gewoon een moeder zoals het hoort te zijn (naar mijn mening): ze zal me altijd steunen en altijd een luisterend oor hebben, en natuurlijk verwend ze me af en toe (iets te veel), maar ze laat me ook mezelf zijn en m’n eigen ding doen. En ik geef haar de ruimte om haar eigen ding te doen en leven te hebben. Want haar leven hoeft – zeker nu niet meer – om mij en m’n broertje te draaien.
  En daarom gun ik haar dit boeket als moederdagcadeau 🙂

 • Zo’n boeket zou echt een leuk en fijn cadeau zijn om m’n schoonmoeder mee te verrassen om haar eens extra te bedanken voor de (minimaal) 4 dagen in de week dat ze op onze zoontjes en dochtertje past zodat m’n vriendin en ik door kunnen blijven werken en service en zorg kunnen blijven verlenen aan onze medemensen. Want hoe leuk ze die dagen ook vindt, dat zijn ook af en toe lange en energievretende dagen voor haar. Zeker vier na elkaar. En helemaal als die deugnieten niet op hun liefst zijn.
  En als die kleintjes aan het eind van de middag weg zijn, is het niet dat ze rust heeft. Want dan moet er nog gekookt en vooral opgeruimd worden. Want ze ogen dan wel schattig, ze kunnen een hoop troep maken op een dag haha. Na die dagen is ze doorgaans echt even aan een rustiger dagje toe, maar desondanks maakt ze altijd tijd als het nodig is en kunnen ze altijd bij haar terecht. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor, helemaal in deze tijd, en een extra bedankje in de vorm van dit pakket, dat zou heel leuk zijn om te mogen geven!

 • M’n moeder is zo’n hard doorwerkende topper, zowel op haar werk als thuis (met het algemene huishouden, kleine klusjes en het beoefenen van haar hobbies in hoeverre ze daar de tijd voor vindt), die dit verdient! Niet alleen speciaal nu, maar gewoon altijd! Maar nu toch nog net dat beetje meer!
  En ook omdat ze me het huis nog niet uitgejaagd heeft haha! 😀 En nog steeds een mama hebben die iedere dag voor me zorgt (koken, de was doet, een luisterend oor heeft), ik vind het maar al te fijn! Ik bedank haar graag even extra daarvoor met dit boeket!

 • Dit jaar zou ik het leuk vinden om niet alleen m’n moeder maar ook m’n tante een geluksmomentje te bezorgen op moederdag. Zij werkt op de IC-afdeling in een ziekenhuis in Noord-Brabant, en is aan het einde van het dag echt gesloopt af en toe. Fysiek en mentaal. Gelukkig is het de laatste weken al iets minder heftig geworden. Deze prijs zou zeker fijn zijn om aan haar te mogen geven, daar fleurt ze wel van op <3

 • Wilma van 't Hof says:

  Vele zorgen al gedragen
  Doch nimmer enig klagen

  Stien, altijd ben jij weer daar
  Sta je voor ons allen klaar

  Als wij al zorgen baarden
  Je wist ze te aanvaarden

  Verdriet liet tranen vloeien
  Maar je liefde bleef bloeien

  Moederdag, voor jou alle dagen
  Nooit zagen we je versagen

  Je werd nooit gedecoreerd
  Door ons wel geadoreerd

  Bedankt voor alle verstaan
  Jij, spil van ons bestaan

  Blijf nog lang die veilige haven
  Waar wij liefde mogen laven

  Ps. Helaas houden we ons nu even aan de Social Distance. Met haar 83 jaar loopt ook zijn meer risico.
  Moederdag vieren houden we nog maar even te goed. Maar denk dat ze een bloemetje wel zeer zal waarderen.

 • Wat gaaf zeg!
  Ik doe graag mee voor me oma. De overgrootoma van onze kids die dit echt GEWELDIG zou vinden ?? ze zit in een verzorgingstehuis en we mogen haar helaas niet opzoeken ?.

 • Mijn mama gun ik bloemen omdat ze me laat zien dat je je niet tegen moet laten houden door moeilijke tijden en periodes! Haar veerkracht, positiviteit en doorzettingsvermogen, daar heb ik zoveel respect voor 🙂 🙂 Zeker in deze tijden!

 • Marscha says:

  Ik zou dit voor m’n oma willen winnen omdat haar wereld momenteel erg klein geworden is; hele dagen thuis, zonder bezoek en zonder zelfs maar naar de winkel te kunnen gaan om even onder de mensen te zijn. Ook moederdag zal een eenzame bedoening worden voor haar, en dat vind ik echt naar. Dit brengt toch een momentje geluk! 🙂

 • Omdat ze nog altijd iedere ochtend op staat om het ontbijt voor m’n vader klaar te maken en zetten. Vers gebakken brood, vers gezette en gemalen koffie, haar zelf gemaakte jam, vers geraapte eitjes van hun kippen. Dat is toch wel iets dat ik zelf af en toe mis. Daarom verdient ze het om verwend te worden 🙂

 • Ik hoop deze topactie en daarmee het boeket voor mijn moeder te winnen. Ze heeft op gezondheidsgebied een wat mindere en nare periode achter de rug, maar tijdens deze periode heeft ze het leven door laten gaan zoals altijd. Dat vond ik echt bewonderenswaardig en knap van haar, dat ze alles normaal hield en wilde houden. Helaas dus dat het nu ze eindelijk weer met volle teugen van haar leven zou kunnen gaan genieten, het alsnog allemaal beperkter is geworden.
  Een boeket bloemen zou ze zeker leuk vinden om te krijgen, en absoluut verdienen en gegund zijn (Y)

 • Ik zou voor m’n oma willen winnen omdat haar deur normaal gesproken altijd open staat voor m’n zusje en mij, met achter die deur altijd wat lekkers en een hoop gezelligheid.
  Helaas voor haar en voor ons kunnen we nu echter (beter) niet meer langsgaan wanneer we willen. Ze maakt zich ook best wel zorgen, dus ik hoop dat dit cadeautje haar een lichtpuntje gaat brengen.

 • Dit jaar is de reden dat ik het m’n moeder gun om even extra in het zonnetje gezet te worden iets anders dan normaal. Namelijk omdat ze de laatste tijd iedere dag weer voor verrassingen, wijzigingen, aanpassingen en nieuwe uitdagingen in de zorg staat en hier iedere dag vol van energie en enthousiasme tegenaan blijft gaan

 • Ik zie moederdag vooral als een dag om een vrouwelijk persoon eens extra in het zonnetje te zetten, en dit jaar zou ik dat met m’n nichtje willen doen. Tijdens deze thuisblijf periode spendeert ze heel wat extra uren aan en bliljft ze goed bezig om haar Netflix-kijk achterstand in te halen, iets wat ze stiekem helemaal niet erg vindt, lekker lui in haar bed of op de bank. Maar dat is natuurlijk geen reden ;p Ik zou het vooral leuk vinden haar te mogen verwennen omdat ze ook klaar staat voor haar oma’s en opa en zelfs voor deze oom van haar om bijvoorbeeld even boodschappen te doen of een (mid)dagje op de hond en/of de kleine te passen.

 • Anja Koekkoek says:

  Voor mijn allerliefste mama die ik al 2 maanden niet heb gezien door het corona virus. Ik woon in België en zij in Nederland. Ik kan er dus niet naartoe zondag, dus een bloemetje zou super leuk zijn!!

 • Mandy Nijsten says:

  Ik doe graag mee met deze winactie om mijn mama te verassen met een boeketje bloemen! Na de zware afgelopen weken heeft ze dat wel verdiend, moederdag wordt dit jaar extra zwaar voor haar omdat het de eerste moederdag zal zijn zonder haar eigen mama, die 4 weken geleden aan het coronavirus is overleden ? Een dag na moederdag is ze ook nog eens jarig!

 • Ik gun dit mijn oud-tante, zij is op moederdag jarig, t.w. 10 mei a.s. zij wordt dan 83 jaar. Ze is moeder, maar haar enige kind is al heel erg lang dood. Onlangs is ze geveld door Corona, en inmiddels thuis c.q. aan de betere hand. Op zo’n dag als moederdag jarig zijn, en in deze tijd (verpleeg/verzorgingshuis) wonen, dus geen bezoek ontvangen, is dubbel triest.

 • sjoerd hendrikse says:

  Ik zou hier graag mijn moeder mee willen verrassen. Ze woont ruim 200km bij ons vandaan en we hebben haar nu meer dan een half jaar niet gezien.
  Zo’n mooie bos bloemen zou ze prachtig vinden en dan kan ze toch een beetje aan ons denken als ze die mooie bos op tafel ziet staan ☺

 • Ieder moeder verdiend eigenlijk de hoofd prijs voor mij mijn moeder voor jou jouw moeder voor ieder zijn eigen moeder we moeten ieder moeder belonen niet alleen op Moederdag maar zo vaak je het kunt iedereen gefeliciteerd met zijn moeder dag..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.