Zwemkleding | Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? (met kortingscode)

De koffers zijn weer gepakt, want het is tijd voor de vakantie. Naast alle benodigde zomerkleding, moet er natuurlijk ook zwemkleding mee. We kijken uit naar veel mooie dagen aan het strand en wellicht ook een bezoekje aan een echt zwemparadijs. Maar ben jij al een bikiniproof of voel je je comfortabeler in een mooi badpak? Wat zijn de trends deze zomer en past de zwemkleding van de kinderen nog wel? Ik vertel je er vandaag alles over en ik heb ook nog een leuke kortingscode voor je! Lees dus snel verder.

Ben jij badpak- of bikiniproof?

Na de feestdagen beginnen veel mensen met het goede voornemen om deze zomer een bikiniproof lichaam te hebben. Goede eetgewoontes en vaker naar de sportschool moeten daaraan bijdragen. Helaas komt vaak de zomer al sneller dan gedacht en niet iedereen is in de wieg gelegd als bikinimodel. Toch zou dit niet hoeven uit te maken. Ook in een badpak kun je een heerlijke zomer hebben. Focus dus niet te veel op of je vindt dat je wel of niet in bikini naar het strand of zwembad kan. Je bent vaak zelf je grootste criticus en je legt de lat veel te hoog. En als je liever een badpak draagt, is dat natuurlijk ook helemaal prima. Geniet lekker van de zon, de zee en het samen zijn met je vrienden en kinderen. Lekker samen zwemmen en lol maken in de zee is veel belangrijker dan je druk te maken of je wel of geen bikini denkt te kunnen dragen. Je kinderen zullen het verschil niet merken, maar je wel missen als je niet mee doet.

Protest zwemkleding - Badpak

Waterfun

Kinderen willen zich lekker vrij voelen in het zwembad om te kunnen spelen en ravotten. Zorg dus dat een meisjes bikini, zwempak of zwembroek goed past en lekker zit. Zo voelen ze zich zo vrij als een vis in het water en kunnen ze lekker spelen. Ook is het verstandig om voordat je op vakantie gaat even goed te checken wat de zwemvoorschriften in de zwembaden van jullie bestemming zijn. Zo zijn in sommige landen badmutsen verplicht (Italië) en mogen in andere landen (Frankrijk) jongens en mannen geen loszittende of lange zwembroek dragen. Daar zijn een strakke zwemboxer of zwemslip verplicht.

Zwemkleding meisjes Protest

Zwemkleding trends 2022

Net als bij gewone kleding is er ook bij zwemkleding elk jaar een duidelijke trend te zien op het strand en aan de rand van het zwembad. Zo zul je dit jaar ook veel dierenprints terug zien in badkleding. Ook zijn symmetrische bikini’s of badpakken met een cut-out de must-have deze zomer. Wellicht is deze badkleding misschien niet voor iedereen weggelegd. Maar het belangrijkste is eigenlijk dat je vooral iets aantrekt, waar jij je goed in voelt en heerlijk zult genieten van de zon, zee, strand en elkaar deze zomer.

Korting Protest Zwemkleding

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe bikini, badpak of zwembroek, dan heb ik voor jou hier een leuke korting. Met de code mamasliefste10 krijg je namelijk 10% korting op zowel de nieuwe als oudere collectie van Protest. Deze code is geldig tot en met 31-10-2022.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.