Upsa

Feel free deze zomer met Upsa! – de oplossing tegen opwaaiende rokjes en schurende benen

Zo langzaam aan komt er al steeds meer zomerkleding in mijn kast te liggen. We hebben al wat prachtige dagen gehad en hopelijk volgen er nog veel meer. Ik kan nu niet wachten om mijn hele kast weer vol te hangen met mijn losse zomerbroeken en leuke jurkjes. Dit jaar kijk ik er helemaal naar uit, omdat ik met Upsa! de oplossing heb tegen schurende bovenbenen en inkijk onder mijn rokjes!

Upsa

Het liefste draag ik in de zomer van die losse zomerbroeken. Die zitten altijd erg comfortabel en zijn lekker luchtig. Ik draag niet al te vaak een korte broek of een jurkje. Vanwege mijn witte benen en een maatje meer, voel ik mij daar minder prettig in. Zeker bij het dragen van een jurkje heb ik dan ook vaak last van het feit dat mijn bovenbenen schuren en aan elkaar plakken op een warme dag. Dat ik iets tegen die witte benen kan doen, weet ik al lang, maar een goede oplossing tegen schurende benen had ik nog niet gehoord.

Upsa!

Op Facebook kwam ik in contact met Lilian van het merk Upsa! Haar bedrijf is zij gestart omdat zij eigenlijk een lekker broekje miste voor onder haar rok op de fiets. Eigenlijk waren er alleen maar corrigerende broekjes verkrijgbaar of echte fietsbroekjes van polyester, maar erg lekker zitten die meestal niet. Ze maakte een broekje van een fijne zachte stof, die lekker meetrekt. Bijkomend voordeel was ook meteen dat haar bovenbenen niet meer tegen elkaar plakten in de zomer en niet meer schuurden. Al snel bleek zij niet de enige te zijn die daar last van had en zo vond ze haar missie: the FreeWomenMovement!

The FreeWomenMovement!

Lilian: Upsa! is nu een Nederlands merk met één gedachte: the FreeWomenMovement. Grote maat of niet, trek aan wat je wilt en beweeg zoals jij wilt. Zonder rekening te hoeven houden met opwaaiende jurken, rokjes of opkruipende topjes. Ook een belangrijke missie van de Free WomenMovement is vrouwen helpen zichzelf te accepteren, mooi te vinden. Het valt mij op dat vooral vrouwen bezig zijn met negatieve aspecten van hun uiterlijk, dat doe ik zelf ook. Dit kost alleen maar negatieve energie en je vergeet daardoor ook naar de positieve kanten van jezelf te kijken. Bodypositivity is heel belangrijk, hierdoor krijg je meer vertrouwen in je zelf en dat straal je ook uit. Dus: weg met die negatieve gedachte! Voel je goed en lekker, je mag er zijn! Feel free!

Mijn ervaring

Ik sta erg achter de missie van Lilian. Ik heb zelf een maatje meer, maar dat is iets waar ik niet dagelijks mee bezig ben. Al snel leerde ik beroepsmatig dat het getalletje op de weegschaal niet is wat je gelukkig maakt. Het accepteren van jezelf om wie je bent is veel belangijker en dat straal je zeker uit. Ik geloof ook erg in de hele mindset van Bodypositivity. Gelukkig voel ik mij voor een overgroot deel vrij om te dragen wat ik wil. Natuurlijk zijn er onzekerheden, maar daardoor probeer ik mij niet te laten lijden.

upsa broekjes

Eén van de nadelen van de zomer zijn voor mij dan ook schurende bovenbenen. Ik ben dan ook blij dat ik de broekjes van Upsa heb geprobeerd in de afgelopen warme dagen. Ik heb ze gedragen onder mijn comfi wijde broek. De stof van het broekje voelt heel zacht aan en rekt lekker mee. Ik was een beetje bang dat het misschien te warm zou zijn om onder mijn broek te dragen, maar dat was helemaal niet het geval. Ik was zelfs gewoon vergeten dat ik hem droeg. Ik ben dus helemaal om en zal het broekje zeker vaker gaan dragen deze zomer.

upsa

Ik heb ook een hempje erbij, maar deze had ik wel in een maatje kleiner (L ipv XL) kunnen nemen. Hij draagt ook heel comfortabel, maar ik houd toch meer van strakke shirtjes, die mij een beetje in vorm houden 😉 Maar ook het hempje is van een heerlijk zachte stof en zal ik daarom lekker in bed dragen.

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op in de Upsa Shop voor alle maten en kleuren!

Lees ook:
Lekker toch blote benen in de lente met kniekousen
Voornemen 2019 – ik ga weer meer jurken dragen

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.