Norah’s Pink Collectie voor Pink Ribbon

Oktober staat ook wel bekend om de maand van Pink Ribbon. Norah, het veelzijdige Nederlandse damesmodemerk, lanceert daarom deze maand haar ‘Pink Collectie’, een collectie in in samenwerking met Fien Vermeulen met een doel: de strijd tegen borstkanker ondersteunen. Een deel van de opbrengst van deze speciale collectie zal dan ook gedoneerd worden aan Pink Ribbon. Een goed excuus dus om deze maand iets extra moois te kopen voor jezelf, je zus, moeder, vriendin of buurvrouw.

Norah x Fien Vermeulen

Met de ‘Pink Collectie‘ heeft Norah een krachtige boodschap die ze wil verspreiden: “Heb liefde voor jezelf. Straal in Norah en steun Pink Ribbon!” Dit is een uiting van solidariteit met degenen die getroffen zijn door borstkanker en een oproep tot bewustwording en steun voor de strijd tegen deze ziekte.

Het gezicht van deze inspirerende campagne is niemand minder dan Fien Vermeulen, een bekende persoonlijkheid in Nederland. Fien heeft haar sporen verdiend als radio-dj, presentatrice, schrijfster en columniste voor AD. Wat haar verhaal zo bijzonder maakt, is dat ze persoonlijk de strijd tegen lymfeklierkanker heeft overwonnen.

.

In 2020 deelde Fien haar aangrijpende ervaringen en persoonlijke overwinningen in haar memoires, getiteld ‘Het regent zonnestralen’. Binnenkort zal ze ook haar ‘Pluk de Dag Journal’ (gepland voor 2023) lanceren, waarin ze nog meer inzicht zal bieden in haar inspirerende reis. Fien Vermeulen blijkt de perfecte match te zijn voor de ‘Pink Collectie’ en de bijbehorende campagne. Ze gebruikt haar eigen moedige verhaal om anderen te inspireren en hen aan te moedigen de boodschap van zelfliefde en steun voor Pink Ribbon te omarmen, terwijl ze straalt in de prachtige kleding van Norah.

Pink Collectie

Binnen de ‘Pink Collectie’ van Norah vind je een prachtige selectie van kledingstukken, variërend van elegante jurken tot comfortabele truien, waarbij natuurlijk de kleur roze de boventoon voert. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon iets comfortabels en modieus voor dagelijks gebruik, de ‘Pink Collectie’ heeft iets te bieden voor elke smaak en gelegenheid.

.

Wat deze collectie nog specialer maakt, is het nobele doel erachter. Door een item uit de ‘Pink Collectie’ aan te schaffen, draag je actief bij aan de missie van Norah en Pink Ribbon. Je ondersteunt niet alleen de strijd tegen borstkanker, maar je draagt ook bij aan het creëren van bewustwording en het financieren van belangrijk onderzoek. Op deze manier wordt jouw aankoop een daad van solidariteit en steun aan vrouwen die door deze ziekte zijn getroffen, terwijl je tegelijkertijd zelfverzekerd straalt in de prachtige kleding van Norah. Het is een manier om mode en betekenis met elkaar te verbinden en een positieve impact te maken.

.

Over Norah

Norah is vastberaden om het ontwikkelen van een persoonlijke stijl gemakkelijk te maken. Ze begrijpt dat de juiste kleding niet alleen je uiterlijk verbetert, maar ook je zelfvertrouwen een flinke boost geeft wanneer je van je outfit houdt. Bij Norah zijn ze gespecialiseerd in het samenstellen van stijloplossingen die passen bij jouw persoonlijke smaak. Of het nu gaat om het creëren van een complete look of het vinden van dat ene speciale kledingstuk dat je bestaande garderobe nieuw leven inblaast. Daarom verrast Norah haar klanten wekelijks met een nieuwe collectie die beschikbaar is in een ruim maataanbod (van maat 36 tot 48) en voor elk budget.

Wil je meer weten over de ‘Pink Collectie’ en hoe je kunt bijdragen aan de strijd tegen borstkanker? Bezoek dan de website van Norah voor gedetailleerde informatie. Samen kunnen we een verschil maken en tegelijkertijd jouw persoonlijke stijl naar nieuwe hoogten tillen.

Pink Ribbon

Eén op de zeven vrouwen krijgt borstkanker, en Pink Ribbon is er om hen te steunen. Hun doel is om geld in te zamelen voor onderzoek en projecten gericht op preventie en behandeling van borstkanker, evenals het verbeteren van d levenskwaliteit na de diagnose. Hierbij hebben ze jouw hulp nodig, of je nu een eigen evenement organiseert, deelneemt aan de Dam tot Dam wandeltocht, of een Pink Ribbon armband koopt. Samen bereiken we meer en staan we sterk in de strijd tegen borstkanker.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.