Nike Air Max 270, dé sneaker van dit moment

Lopen op lucht – Nike Air Max 270, dé sneaker van dit moment

Je kunt geen straat door zonder ze tegen het lijf te lopen; Nike heeft met de Air Max een zaadje bij de mensen geplant waar het merk nu de vruchten plukt. Het succes van ieder model vraagt naar meer en nieuwe edities verschijnen alsof het niks is. Met de nadruk op ‘alsof’, aangezien er wel degelijk een geavanceerde en unieke techniek zit achter dit succes van het merk. Dat is ook het geval bij de Nike Air Max 270, dé sneaker van dit moment.

Ondanks dat er al vele Air Max modellen aan de 270 voorafgingen, is dit wel degelijk een uitblinker. Dit is precies wat Nike wilde; ze hadden al een tijdje geen nieuw Air Max model uitgebracht dus het was weer tijd. Schetsboeken werden erbij gepakt en vorige edities werden gereflecteerd. Ontwerpers speelden met de AM180 en de AM93. Neem alle goede features van deze twee en daaruit voort kwam de AM270.

Nike Air Max 270

Een sneaker wordt geen uitblinker door simpelweg een blend te zijn van twee oude modellen. Er moeten ook nieuwe eigenschappen worden toegevoegd. In dat geval moest er nog een stapje bovenop betreft de air unit in de zool. Het is dan ook meteen de grootste die ooit is verwerkt in de sneakers van Nike. Dit zorgt ervoor dat je letterlijk op een grote lucht bubbel wandelt en dat brengt broodnodige steun en vering met zich mee.  

Nike zorgt ervoor dat sportschoenen toegankelijk worden, ook voor buiten de gymzaal. We hebben allemaal die dagen dat we als een gek van de een naar de andere afspraak rennen en dan zijn deze sneakers echt een uitkomst. Wil je er ook nog een beetje goed uitzien? Geen probleem. Het merk heeft niet stil gezeten en sinds de eerste lancering zijn al heel wat variaties op het oorspronkelijke model verschenen. Hier komen verschillende kleurencombinaties bij. Op deze manier is het lastig om níét een editie te vinden die bij je past.

Het was meteen raak toen Nike in begin 2018 de sneaker lanceerde. Sinds dat moment zijn ze niet meer weg te denken uit de hedendaagse sneakerscene en dat is dus geheel terecht. Vandaar raad ik je aan, waag je op het internet en zoek uit welke van de Air Max 270 sneakers de perfecte uitbreiding van jouw garderobe zijn.

Welke Nike Airs draag jij het liefst?

Spread the love

2 thoughts on “Lopen op lucht – Nike Air Max 270, dé sneaker van dit moment

  • Nike air max classic loopt inderdaar heeeerlijk!
    Air max 1 is ook een heel mooi uitziend model.
    Air max 90 loopt lekker, maar vind ik er wat lomper uitzien.
    Vapermax loopt ook heerlijk.
    Air max 270 is een mooi model en loopt ook zeer goed, maar slijt wel snel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.