Kerstkleding voor hem last minute shopping online

Kerstkleding voor hem – last minute shopping online

De feestdagen zijn hét moment om je extra feestelijk te kleden en je doordeweekse kloffie in de hoek te gooien. Voor vrouwen meestal een heerlijk vooruitzicht en die bereiden zich er dan ook al maanden op voor. Voor mannen heeft het vaak een wat mindere prioriteit en zoeken pas op het laatste moment hun kerstkleding uit. Juist voor die mannen heb ik hier wat leuke kledingtips!

Kerstkleding voor hem last minute shopping online

Omdat mannen toch niet zo van shoppen houden, haalde ik mijn inspiratie voor de mannen feestkleding online bij Sans-Online. Hier vind je veel leuke kleding die vaak ook al afgeprijsd is. Ze verkopen naast mannenkleding ook dameskleding, maar geen kinderkleding. Persoonlijk vind ik dat wel fijn, want ik neig vaak bij het online shoppen daar toch even te gaan kijken en vervolgens in mijn winkelmandje ook alleen kinderkleding terug te vinden.

Chique Kerstkleding

Zelf hou ik er van mannen met een mooi colbertje. Helemaal met kerst en oud en nieuw is het extra feestelijk met een mooi overhemd er onder. Voor het überchique feest hoort er onder het colbertje ook nog een mooi gilet.

Overhemd met print

Onder het colbertje hoort ook een feestelijk overhemd. Geen saaie effen, maar eentje met een mooie print. Zo blijft het een feestelijk outfit, ook als je het jasje tijdens het gourmetten toch even uit doet.

  

Ugly Sweater

Dit jaar geen chique feest, maar gezellig een kerstavondje met vrienden, dan hoort daar natuurlijk wel een Ugly Sweater bij!

Last-minute Kerstcadeautje

Zoek je nog een leuk cadeautje voor onder de kerstboom? Wat dacht je van een kerstsokken of zelfs een matching setje inclusief boxershort

De bezorging van Sans-Online is ook snel. Als je op werkdagen voor 19 uur bestelt, heb je het de volgende dag in huis of kun je het gratis afhalen bij een DHL Parcelshop bij jouw in de buurt. Mocht je het vanavond al in huis willen, dan kan dat ook, als je voor 12 uur bestelt (kosten €2,50)

Wat draagt jouw man/vriend deze kerst?

Spread the love

28 thoughts on “Kerstkleding voor hem – last minute shopping online

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.