heren sieraden

Herensieraden; er is zoveel keuze, ook voor hem

Veel mannen denken niet als eerste aan het dragen van mooie herensieraden. Vaak blijft het bij een mooi horloge of manchetknopen, maar er zijn genoeg sieraden die ook door mannen goed te dragen zijn en daarmee ook meteen een prima cadeau zijn om te geven. De sieraden kunnen heel verfijnd en chic zijn, maar ook juist heel stoer en opzichtig. Voor elke man is er wel een passend sieraad te vinden.

Sieraden voor de heren

Als je denkt aan sieraden en juwelen, dan denk je als eerste aan vrouwen, maar er zijn ook veel mooie heren sieraden te vinden. Een aantal daarvan loop ik graag even met je langs.

Ketting

Een ketting kan veel mannen ook wel bekoren. Dit kan bijvoorbeeld zijn met een hartje of een plaatje met daarop de naam van jou als zijn geliefde. Of je doet dit samen met je kinderen en zet al jullie namen dan wel initialen er op. Zo heeft hij jullie altijd bij zich. En wil je een wat stoerdere look, dan vervang je de ketting door een lederen koordje.

Ring

Ook een mooie ring is op zijn plaats. Als jullie getrouwd zijn zal hij al een trouwring om hebben. Maar om de ringvinger van zijn andere hand kan ook nog een ring. In de ringenwereld zijn vele mooie modellen voor heren te vinden. Bijvoorbeeld een echte mooie grote zegelring. Of wat te denken van een met een mooie diamant of mooie steen. Het dragen van ringen wordt door mannen ook steeds meer gedaan.

Armband

Een mooie armband wordt hoogstwaarschijnlijk ook wel gewaardeerd door manlief. Een armband die momenteel erg in is, is de robuuste armband met een grove sluiting. Op deze vaak metalen sluiting kan ook een naam of symbool gegraveerd worden. Qua kleur kun je alle kanten op. Of je nou van zilver, goud of zwart houd. Deze armbanden zijn in vele kleuren te krijgen. Je kunt de armband in volledig metaal krijgen maar ook in gevlochten leer.

Oorbellen

Dan als laatste nog de oorbellen. Niet elke man is van de oorbellen natuurlijk. Maar als jou partner dit wel is, dan is een mooie oorbel, steker of ringetje, ook zeker een geschikt cadeau.

Heren sieraden kopen

Waar kun je terecht om herensieraden te kopen? Dit kan op vele plekken. Er zijn genoeg juweliers te vinden bij jou in de buurt. Stap eens binnen om ideeën op te doen. Wat ook kan is webshops van juweliers bezoeken vanuit de luie stoel. De sieraden worden dan gewoon bij je thuis bezorgd.


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.