Looney Tunes Cartoons in januari op Cartoon Network

Highlights Cartoon Network januari

Vandaag begint 2022 dan eigenlijk echt weer een beetje. De vakantie zit erop en na 3 weken mogen de kinderen weer naar school. Het zal voor iedereen wel weer een beetje wennen zijn, maar het brengt ook weer een beetje het ritme terug in het dagelijkse leven. Iets waar ik wel weer aan toe ben. We starten de week dan ook rustig met als de kinderen uit school komen de première van Looney Tunes Cartoons en een nieuwe Adventure Time Special op Cartoon Network. Dit zijn alle hoogtepunten van Cartoon Network in januari en je kunt ook weer een mooi pakket winnen.

TV première Looney Tunes Cartoons

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de gloednieuwe serie Looney Tunes Cartoons. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes bezorgen je veel kijkplezier met hun bekende humor en charme.

Looney Tunes Cartoons in januari op Cartoon Network

Kijk vanaf 10 januari naar Looney Tunes Cartoons, iedere dag om 16:35 uur, alleen bij Cartoon Network!

TV première Wizard City

Lancering van de gloednieuwe “Wizard City”, waarin we Peppermint Butler volgen. Hij begint bij het begin, net als iedere andere onervaren Wizard School-student. Er vinden mysterieuze gebeurtenissen plaats op de campus die argwaan wekken bij Pep, en zijn bewogen verleden. Kan hij de mystieke kunsten op tijd onder de knie krijgen? 

De special is te zien op zondag 23 januari om 10:40 uur, alleen bij Cartoon Network!

Winter met Gumball

Gumball en zijn vrienden kijken uit naar een geweldige winter met jou. Kijk al je favoriete afleveringen van De Wonderlijke Wereld van Gumball tijdens de speciale winterthema-programmering! 

Kruip lekker op de bank en geniet van Gumball en zijn vrienden, vanaf 1 januari, iedere dag vanaf 6:00 uur, alleen bij Cartoon Network!

Giechelen met Cartoon Network

Kijk samen met je vrienden en familie de meest grappige shows. We beloven je dat je niet kunt stoppen met lachen! Kijk shows als Looney Tunes Cartoons, New Looney Tunes, De Tom & Jerry Show, Grizzy en de Lemmings, Taffy en Be cool Scooby-Doo! 

Vanaf maandag 10 januari wordt het gegarandeerd lachen met Giechelen met Cartoon Network, vanaf 8:00 uur, alleen op Cartoon Network. 

Winactie Cartoon Network Pakket is gesloten

In samenwerking met Media Tornado mag ik een Cartoon Networkpakket verloten, met daarin een grote Adventure Time knuffel, een Adventure Time poncho voor volwassenen, een Ben10 magneet en een Gumball Notebook. De winnaar is bekend

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

49 thoughts on “Highlights Cartoon Network januari

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.