Vaderdag Winactie | Verras je vader met een Greetz taart ipv kaart

Vaderdag Cadeautip | Verras je vader met een taart i.p.v. een kaart

Mocht je deze Vaderdag niet in de gelegenheid zijn om bij je vader te zijn, dan kun je hem natuurlijk ook altijd een kaartje sturen. Een klein gebaar dat je aan hem denkt zal hem zeker goed doen. Maar wist je dat je tegenwoordig bij Greetz ook een taartje kunt sturen ipv een kaartje? Ik weet zeker dat je vader dat ook zeer zal waarderen – liefde gaat tenslotte ook via de maag 😉 Ik mag voor Vaderdag 2x een code verloten ter waarde van €40. Daarmee kun je best een flinke taart bestellen en is er misschien voor jou ook nog wel een stukje over.

Vaderdag Winactie | Verras je vader met een taart i.p.v. een kaart

Elke vader vindt het stiekem toch wel leuk als hij op Vaderdag een extra beetje aandacht en liefde krijgt van zijn kinderen. Natuurlijk kan het zijn dat je juist op Vaderdag niet in de gelegenheid bent om even bij hem langs te gaan. Zelf hebben we de afgelopen jaren geholpen tijdens het YogaFestival in Leiden als vrijwilliger. Hierdoor vierden we Vaderdag gewoon op zaterdag i.p.v. zondag. Maar mocht je echt niet in de gelegenheid zijn om hem dat weekend te zien, dan kun je altijd een leuk berichtje via Greetz sturen of zijn favoriete taart.

Gebak bij Greetz

Het was al langer mogelijk om via de kaartensite Greetz cadeautjes mee te sturen of bloemen. Nu kun je naast chocolade ook taarten en ander lekkers bestellen. Leuk alternatief als je eens een keertje een verjaardag of andere bijzondere gebeurtenis moet missen. Het is ook mogelijk om je taart te personaliseren. Zo bestelden wij laatst een speciale taart voor het behalen van het B-zwemdiploma van onze dochter. Ze vond het superspannend dat de postbode een pakketje speciaal voor haar had en toen ook nog eens zichzelf op de taart terug zag.

Onder de kop Chocolade & Gebak vind je een groot assortiment aan lekkers. Er is chocolade, taarten in diverse soorten, grote en vormen, donuts en potten met snoepjes. Je vindt er zeker een leukere verrassing om te versturen. De taarten worden 6 dagen per week bezorgd en natuurlijk gekoeld vervoerd. Wil je de taart een extraatje meegeven, dan kan je er altijd leuke vlaggetjes, een sterretjes- of leeftijdskaars meesturen.

Win 2x €40 taart shoptegoed bij Greetz

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Greetz Vaderdag Taart

Spread the love

121 thoughts on “Vaderdag Cadeautip | Verras je vader met een taart i.p.v. een kaart

 • De thema’s waren zeemeerinnen en eenhoorns.
  Mijn vader is echt een zoetekauw en dol op taart. Wat een leuk idee om hem te mogen verrassen met een taart. Weer wat anders dan parfums en sokken als Vaderdagkado! Ik ga duimen op een portie geluk voor mezelf! Stiekem lust ik ook een stukje taart.

 • Marian Zw says:

  natuurlijk even geklikt…het thema was zeemeerminnen en eenhoorns. Ik maak heel graag kans op deze prijs. met Vaderdag kan ik niet in Nl zijn, maar samen met Greetz en deze super actie kan ik mijn vader toch verrassen

  • Sebas tiaan troost says:

   Laat ik iets geks doen.ik ga gewoon mijzelf Sebas-Jacey Troost de hemel in prijzen.
   Ik ben een goede vader voor mijn liefste❤ wonder mn dochter jacey jazzlin omdat ik alles maar dan ook alles doe voor haar omdat ze het gewoonweg verdient net als elk kind van een andere vader.
   Ik zorg voor haar geef haar liefde❤ geef haar een juiste opvoeding met de juiste middelen ?‍?‍?en met mijn eigen inzichten en visie hoe ik zelf dus ook opgevoed bent mijn ervaringen deel ik met mijn dochter, een kind moet kind zijn dat is wat ik altijd doe.
   Ik laat haar op het hoogste podium staan met de juiste handvaten.
   Mijn dochter is mijn alles!❤
   Ik ben een goede vader die voor mijn vrouw❤ zorgt in good times and bad times altijd ben ik er voor mijn vrouw geef haar heel mn leven hier en overal.❤
   Het woord vader draag ik uit en vul ik volledig in elke minuut van de dag.
   Vader zijn draag ik volledig en ja daarom gun ik het mijzelf en hoop ik dat vader zijn met deze mooie prijs dubbel mag vieren!?

   Zeemeerminnen en eenhoorns

   • Maaike cornelissen says:

    Wat een leuke actie van 2 van mijn favoriete websites.

    Het antwoord op se vraag is zeemeerminnen en eenhoorns ,

    Succes met de leuke website

    Lieve groetjes maaike

 • Marian B says:

  Ze hebben tegenwoordig zulke leuke dingen bij Greetz! Natuurlijk doe ik graag mee voor mijn vader. Ze wonen net in hun nieuwe huis, extra leuk.
  Zeemeerminnen en eenhoorns waren de thema’s van de verjaardag van je dochters.

 • Ingrid L says:

  Unicorn en mermaids! Zou mijn dochter ook geweldig vinden.
  Wat een leuke actie, ik verras graag mijn vader met iets leuks! Hij wil nooit cadeaus maar ik weet zeker dat hin dit geweldig zal vinden!

 • Zeemeerminnen en eenhoorns waren de thema’s van de verjaardagen van je dochters. Hier leven we voor dino’s en een mooi tegoed zou leuk zijn om opa mee te verrassen

 • Mirjam Hellingman says:

  Leuk, ik heb op je blog gekeken en de thema’s van de verjaardagen van jouw dochters waren zeemeerminnen en eenhoorns. Ik zou het ontzettend leuk vinden om de vader van mijn kinderen namens hen te verrassen!

 • Chantal den Haan says:

  De feestjes die bij jou thuis zijn gevierd waren met eenhoorns en zeemeerminnen! ??‍♀️
  Hier kan ik een feestje met mijn vader gaan vieren met een heerlijke taart erbij van Greetz! ? Fingers crossed ?

 • De thema’s van de feestje waren zeemeerminnen en eenhoorns!
  Doe heel graag mee voor mijn vriend, de vader van mijn 3 ???! Ik word 13 juni geopereerd en lig dan nog in het ziekenhuis! Lijkt me super als ik en de jongens hem hiermee kunnen verrassen ❣️

 • Liesbeth says:

  Heel graag doe ik mee voor dit smakelijke vaderdagcadeau. De thema’s van jouw meiden waren: eenhoorns en zeemeerminnen 🙂

 • Robert Koops says:

  Superleuk zeg, ga vooral zo door. Ik heb nog tijd om wat te verzinnen voor mijn zoontjes. Het thema was zeemeerminnen en bij de andere met eenhoorns.

 • Wendy v V says:

  Mmm, taart!
  Leuk om cadeau te geven, maar ook zelf van mee te snoepen.
  De thema’s van de kinderfeestjes waren eenhoorns en zeemeerminnen. Echte meiden thema’s.

 • Xaviera Jamie says:

  Pa is het grootste taartmonster van het hele universum en ik wil hem graag verrassen met deze super traktatie van Greetz.nl

 • Zeemeerminnen en eenhoorns. Eigenlijk wel een tof idee om dit op de taart voor mijn vader / onze opa te doen. Die gaat altijd mee met wat de kleinkinderen leuk vinden.

 • Eenhoorns een zeemeerminnen waren de thema’s van jou dochter haar feestjes!
  Graag verras ik met dit tegoed mijn vrienden die allemaal in juni jarig zijn incl ik zelf!
  8 17 21 25 28 juni in 1 vriendengroep vraagt om taart!

 • Sharon v Bregt says:

  Het ene feestje was in het thema van zeemeerminnen en de andere met eenhoorns. Leuke thema’s!
  Ik doe graag mee aan deze actie en hoop zo papa hiermee te verrassen.

 • elisabeth maria martina says:

  Het ene feestje was in het thema van zeemeerminnen en de andere met eenhoorns.
  wat een heerlijk gebaar, verras hem maar met zo’n heerlijk exemplaar

 • De thema’s van uw dochters waren zeemeerminnen en eenhoorns. Super gave actie. Ik zou graag mijn vader willen verrassen met een overheerlijke slagroomtaart aangezien dat ook de enigste taart is waar hij verzot op is. Dan zou ik zijn 2 kleinkinderen erop willen zetten waar hij echt alles voor doet dat waar nodig ❤️❤️

 • Wat een origineel cadeau voor vaderdag! Thema zeemeerminnen en eenhoorns, dat zijn ook de favoriete onderwerpen van onze dochters 🙂

 • Eenhoorns en zeemeerminnen. Mijn ouders zijn op vakantie, dus t lijkt mij leuk om hun daar te verrassen met een mooie en lekkere taart!

 • Zeemeerminnen en eenhoorns! Zelf heb ik een hele lieve vader, maar ik doe dit keer graag mee voor mijn man. Nu al de vader van onze oudste zoon en met vaderdag hopelijk vader van twee. Dit zou een leuke verrassing voor hem zijn i.p.v. ontbijt op bed namens zijn zoons. En het scheelt mij helpen met het ontbijtje klaarmaken in de kraamtijd.

 • Marij brand says:

  Eenhoorns en zeemeerminnen….(eenhoorns had m’n 4jarig dochtertje ook als thema 🙂 )

  Taart en stuk leuker dan een taart….die wordt toch weggegooid

 • Linda de Waal says:

  Zeemeerminnen en Eenhoorns! <3

  Echt heel lekker om voor m'n vader te winnen. Omdat hij altijd klaar staat voor me en ik altijd op heb kan bouwen als dat nodig is of als ik hem nodig heb! Maar hij heeft ook geleerd stevig in m'n schoenen te staan en m'n eigen boontjes te doppen – al kan ik dus altijd en overal voor bij hem terecht – en daar ben ik erg blij om. Het zou erg leuk zijn om hem op deze 30e vaderdag hiermee te mogen verblijden 😀

 • Jacqueline Roose says:

  Wat een super leuk idee om de verjaardagsthema’s “Zeemeerminnen en Eenhoorns” ook op de tafels terug te zien. Superhandig met eerst het themapapier en daar overheen een transparant tafelzeil. Ziet er zo feestelijk uit! Na het feest ook weer zo opgeruimd en schoon! Wat geweldig dat ze bij Greetz ook voor elke gelegenheid een taart hebben. Zeker als je vader op afstand woont een erg leuke verrassing! Een perfect vaderdagcadeau voor hem en de familie om van te smullen!

 • Sebas tiaan troost says:

  Laat ik iets geks doen.ik ga gewoon mijzelf Sebas-Jacey Troost de hemel in prijzen.
  Ik ben een goede vader voor mijn liefste❤ wonder mn dochter jacey jazzlin omdat ik alles maar dan ook alles doe voor haar omdat ze het gewoonweg verdient net als elk kind van een andere vader.
  Ik zorg voor haar geef haar liefde❤ geef haar een juiste opvoeding met de juiste middelen ?‍?‍?en met mijn eigen inzichten en visie hoe ik zelf dus ook opgevoed bent mijn ervaringen deel ik met mijn dochter, een kind moet kind zijn dat is wat ik altijd doe.
  Ik laat haar op het hoogste podium staan met de juiste handvaten.
  Mijn dochter is mijn alles!❤
  Ik ben een goede vader die voor mijn vrouw❤ zorgt in good times and bad times altijd ben ik er voor mijn vrouw geef haar heel mn leven hier en overal.❤
  Het woord vader draag ik uit en vul ik volledig in elke minuut van de dag.
  Vader zijn draag ik volledig en ja daarom gun ik het mijzelf en hoop ik dat vader zijn met deze mooie prijs dubbel mag vieren!?

 • Unicorns en mermaids thema’s!!! Graag verrast ik mn papa met een taart mn moeder is 2 erna jarig dus ze zijn een dagje naar Zeeland. Hoe leuk om daar t taartje heen te sturen

 • Unicorns (eenhoorns) en mermaids (zeemeerminnen) thema’s! 🙂

  Tegen beter weten in pakt m’n vader altijd het grootste stuk taart dat er is, maar op vaderdag mag dat uiteraard! Zelfs twee haha!

 • Dat waren de superleuke thema’s Eenhoorns/Unicorns en Zeemeerminnen/Mermaids <3

  M'n vader is dit jaar een beetje op dieet en heeft zich daarvoor een regel gesteld: hij eet alleen taart e.d. als het voor hem. Dus stiekem hoopt hij heel hard en verwacht hij echt een taart op vaderdag haha

 • Jess Kniest says:

  De thema’s waren zeemeerminnen en eenhoorns, de 2 dingen die mijn dochter ook helemaal geweldig vind!
  wat fijn dat je Greetz tegoed weg mag geven, mijn vader verdient zeker een stukje taart dus ik waag graag een kans!

 • Eva Narcisz says:

  De thema’s waren zeemeerminnen en eenhoorns.
  Geweldige actie (Y) Het zal leuk zijn om mijn schoonvader eens in het zonnetje te zetten. Hij verdient om verwend te worden. Hij heeft een goede hart, hij is een harde werker, behulpzaam ,heel grappig , heel vriendelijk en staat altijd voor iedereen klaar . Het zou heel erg leuk zijn om dit cadeau voor mijn schoonvader te winnen. Ik gun hem van harte een lekkere taart 🙂

 • Dat waren eenhoorns en zeemeerminnen. Ook dat is hier al eens het thema geweest. Erg leuk.
  Natuurlijk maak ik graag kans voor vaderdag. Om mijn lieve man te verrassen en daarnaast ook mijn eigen vader. Wat een mooie actie.

 • – Eenhoorns & Zeemeerminnen

  – Ik ben heel trots op m’n vader vader omdat hij afgelopen jaar samen met mij een kookcursus heeft gevolgd, wat z’n vaderdagcadeau was dat jaar. M’n vader bleef het liefste weg uit de keuken, maar dat was super leuk om samen te doen, en nu staat ie met plezier een paar keer per week in de keuken! En eet hij een stuk gezonder en gevarieerder.
  Maar omdat hij afgelopen jaar totaal niet stond te springen bij het zien van z’n cadeau, maak ik ‘m dit jaar graag samen blij met iets waar hij vanaf het eerste moment enthousiast over zal zijn 🙂 Zoals een (al gebakken) taart. Want dat is veel meer zijn ding

 • Marianen Scholten says:

  Dat waren de Eenhoorns en Zeemeerminnen.
  Ik doe graag mee voor mijn schoonvader die ik niet kan taggen. Die zou ik graag eens extra willen verrassen met Vaderdag. Eén of twee keer per jaar komt hij bij ons klussen in huis. We hebben dan een hele lijst aan klussen verzameld, die hij netjes afwerkt. Vaak valt zijn oog nog op wat extra dingen die gedaan moeten worden. En stiekem bewaren we wel wat klusjes voor mijn schoonvader, want hij is zo precies en handig.
  Mijn schoonvader blijft dan logeren op een luchtbed totdat alles gedaan is. Ik zou hem graag eens extra in het zonnetje willen zetten. Om te laten weten hoe blij ik met hem ben (en ook met mijn schoonmoeder hoor.) ?

 • Super leuke thema’s van zeemirminnen en eenhoorns! Kan ik mooi inspiratie opdoen alvast voor mijn dochter 3 jaar wordt! Mijn vader lust wel een gebakje, dus hem verrassen met een heerlijke slagroomtaart met foto van zijn kleindochter erop zou heel mooi zijn!

 • Anita te Gussinklo says:

  De thema’s waren zeemeerminnen en eenhoorns.
  Ik heb al eens taart besteld bij Greetz, was heerlijk, goede kwaliteit.
  En Papa is er ook dol op.

 • Erika Panjer says:

  Aangezien ik je blog graag lees wist ik het antwoord zo wel.
  Jou thema was zeemeerminnen en eenhoorns
  En bij mijn eigen vader kan ik helaas niet meer langs gaan is in 2016 overleden.
  Daarom gun ik het mijn man zijn 1e papa dag en ook nog eens zijn verjaardag dus graag meegedaan.
  Mooie taart met misschien een foto van zijn dochter erop zo leuk

 • mechelina van lonkhuijzen says:

  Onze 13 jarige dochter wil dolgraag haar opa verrassen met vaderdag. afgelopen 1 mei waren haar opa en oma 61 jaar getrouwd. We waren toen op vakantie dus kon geen koffie met gebak gaan eten bij opa en oma. Met Vaderdag vieren we de verjaardag van haar zus die 11 wordt. Hopelijk wordt opa 23 juni 89. Helaas heeft ze dan een uitvoering van hiphop de hele dag. Dus ze zou dolgraag haar opa willen verrassen met greetz, zodat ze op een andere dag uit school met oma en opa wat lekkers kan eten

 • Wat een super leuk idee is dit om op vaderdag onze pa eens extra te verrassen met een heerlijke taart. Zo leuk dat dit ook kan via Greetz, en helemaal omdat hij hier helemaal niet op rekent. Na het lezen van de leuke blog met leuke en handige tips is het antwoord van de thema’s van de verjaardagen: zeemeerminnen en eenhoorns.

 • Marit en Juno Bouwman says:

  Alle zeemeerminnen en eenhoorns nog aan toe, wat een te leuke kans.

  Elke dag als mijn dochtertje Juno naar haar papa kijkt is het voor haar Vaderdag ❤️ want zo lief vindt ze haar papa , haar Superheld , maar hem elke dag verwennen met iets moois gaat toch net te ver! Misschien helpen jullie mij en mijn dochtertje met wat extra verwennerij voor onze Topper!
  We gaan duimen

  Groetjes Marit & Juno ❤️

 • Marian zw says:

  Natuurlijk even geklikt….het thema is zeemeermin en eenhoorn. Ik loot graag mee om mijn vader te verrassen nu we zelf met vaderdag niet in NL kunnn zijn.

 • El de jong says:

  Beste Fleur,

  Uiteraard heb ik door geklikt naar jouw blog.
  Alsnog gefeliciteerd met je dochters van 6 en 10 jaar en met het behaalde B-zwemdiploma van je dochter.
  Ik zou heel blij zijn met een taart shoptegoed van Greetz.
  Het ene feestje was in het thema van zeemeerminnen en de andere met eenhoorns.

 • De thema’s waren eenhoorns en zeemeermin. Hartstikke leuke thema’s, vooral eenhoorns is mijn favoriet! Ik wil graag deze prijs winnen, dan kan ik een mooie taart bestellen voor mijn papa met vaderdag. Wie weet bestel ik wel een eenhoorn taartje, want.. een beetje roze kan ook bij papa geen kwaad!

 • Sonja van den Beemd says:

  De thema’s waren zeemeerminnen en eenhoorns.
  zou graag winnen om mijn lieve vadertje eens echt goed te kunnen verassen.

 • Eens geen lang verhaal, maar alleen een antwoord op je vraag.
  Ik heb op ‘hier’ gedrukt en de thema’s gevonden: zeemeerminnen en eenhoorns.
  IK volg op Bloglovin en doe graag mee voor een mooie taart.

 • Ik zou m’n opa graag verrassen met zo’n lekkere taart! Omdat zijn (en m’n oma’s) deur altijd open staat voor mij en m’n zusje! Super leuk en fijn dat we binnen kunnen vallen wanneer we willen! We kunnen ook erg goed met elkaar opschieten en hebben altijd lol, of juist serieuze gesprekken. Daarom verras ik hem graag eens extra 🙂

  Het antwoord van de thema’s is: Eenhoorns en Zeemeerminnen

 • Doe graag mee voor de taart en wat zal mijn vader opkijken mocht ik winnen want wil hem zo bedanken omdat hij er voor gezorgd heeft dat tijdens mijn ziek zijn hij mij er weer bovenop heeft geholpen samen met mijn moeder en ze er niets voor terug wilde…..natuurlijk ook even op hier geklikt voor de thema’s : Zeemeerminnen en Eenhoorns en nu duimen maar (y)

 • Zeemeerminnen en eenhoorns.
  Met deze thema’s heb je ons echt helemaal op een idee gebracht, maar ik denk dat ik mijn dochter er 1 van ga laten kiezen. Waarschijnlijk kiest ze dan voor het thema eenhoorns verwacht ik.
  Erg fijn zulke leuke originele inspiratie!
  Maar nu is eerst opa (mijn vader dus) aan de beurt met het vieren van vaderdag. Mijn broers komen dan ook naar mijn vader dus een taart van Greetz zou echt super leuk en welkom zijn…

 • Deze vader verrast zichzelf en z’n vriendin, zoontje, dochtertje en eigen vader graag met taart volgende zondag!

  De thema’s waren Zeemeerminnen en Eenhoorns

 • Zeemeerminnen en Eenhoorns! Vooral eenhoorns zou ons dochtertje ook super leuk vinden! 🙂

  En wow, een grote taart zou wel helemaal geweldig zijn om voor m’n vader te winnen en hem eens extra mee te bedanken voor het oppassen dat hij op veel van z’n vrije (mid)dagen op onze zoontjes en dochtertje doet!

 • Zeemeerminnen en Eenhoorns 🙂

  Het zou erg leuk en lekker zijn om een taart voor m’n man te winnen. Hij is namelijk aardig onmogelijk om een cadeautje voor te kopen, omdat als hij iets nodig heeft of graag wil, hij dit altijd zelf al gekocht heeft voordat er een gelegenheid komt om dit cadeau te geven. Een taart doet het echter altijd goed bij hem 🙂

 • De leuke thema’s “eenhoorns” en “zeemeerminnen”

  Mijn paps gun ik een taart omdat hij me laat zien dat je je niet tegen moet laten houden door moeilijke tijden en periodes! Zijn veerkracht, positiviteit en doorzettingsvermogen, daar heb ik zoveel respect en bewondering voor! 🙂 🙂

 • monique Ridder says:

  De thema’s waren zeemeerinnen en eenhoorns.
  Ik wil heel graag mijn vader ermee verassen hij verdiend het zo na alweer 5 jaar alleen te zijn blijven deze dagen toch een dingetje!

 • Eenhoorns en Zeemeerminnen.
  Lijkt me zo geweldig om mijn vader te verrassen met vaderdag, Dat verwacht hij zeker niet omdat wij omdat moment in het buitenland zitten. Hij is 82 maar staat nog steeds voor iedereen klaar vooral voor ons. Nu past hij zelfs op onze hond en gaat hier dagelijks mee naar het bos. Super toch een man van 82.
  Dol op gebak en gek op zijn buren waar hij dan leuk gebak mee kan eten

 • Wat een leuke actie! Het ene feestje was in het thema van zeemeerminnen en de andere met eenhoorns. Het lijkt me heel leuk om mijn vader te verrassen met heerlijk gebak van Greetz!

 • Clau-dya says:

  Het ene feestje was in het thema van zeemeerminnen en de andere met eenhoorns. En super origineel en lekker idee voor vaderdag!

 • Dit is leuk voor m’n schoonvader!! ??? ??‍?Die wil nooit iets voor vaderdag. ? Ook niet voor z’n verjaardag ?of kerst ? trouwens. Maar hij is wel dol op gebak! ? ?

 • Helma Keijzer says:

  Cool…. zeemeerminnen en eenhoorns. Als onze nieuwe tafel binnen komt. Ga ik tafelziel onthouden!!!
  Een taart hoort erbij. Al 8 jaar lang is mijn man, de vader van mijn dochters, het weekend van vaderdag motorrijden met zijn vader. En is dan op vaderdag rond 17 uur thuis. Wat een feest omdat te vieren met een unieke mooie lekkere taart. Ik doe graag mee….! Ik zou ook zelf kunnen bakken maar een weekend alleen met de meiden is druk zat ???

 • Anneliese de Waal says:

  Zeemeerminnen en Eenhoorns waren de thema’s.

  Erg leuke actie, ik doe erg graag mee voor mijn vader, zou leuk zijn om hem hiermee te verrassen, echt een leuk idee 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Claudia Diependaal says:

  Uiteraard hierboven geklikt en het ene thema was Unichorns en het andere zeemeerminnen! Mijn vader zou het top vinden. De zoete kauw ❤

 • Daphne Molleman says:

  De thema’s waren Zeemeerminnen en Eenhoorns. Ik zou dit graag willen winnen en ik heb natuurlijk even op het linkje geklikt. Succes met schrijven verder x Daphne

 • Kristel Gubbels-daemen says:

  Wat een lekkere prijs 😉
  En het thema van je dochters waren zeemeerminnen en de andere met eenhoorns. Leuk idee met die grote kleurplaat onder het doorzichtige tafellaken ga ik hier ook eens doen

 • Ik doe graag mee voor een lekkere taart om samen met onze kleine meid papa Frank te verrassen 🙂

  Thema’s: zeemeerminnen en eenhoorns (wat een leuke thema’s, die moet ik onthouden :))

 • Zeemeerminnen en Eenhoorns! Onwijs leuke thema’s voor nu. Ik deed altijd verjaardagen met thema’s toen mijn meiden nog klein waren. Daar hebben ze nog steeds hele goede herinneringen aan. Geweldig idee van die tafel overigens. Ik heb ook zoiets, dus jouw ergernissen komen me wel bekend voor….
  Ik wil graag meedoen aan de winactie voor vaderdag! Leuk om mijn pa zo eens in het zonnetje te zetten, nu het nog kan.

 • Zeemeerminnen en eenhoorns natuurlijk (al noemt mijn dochter het eekhoorns en mijn zoon zegt steevast unicorn).

  Ik doe graag mee om mijn vader te verassen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.