Gratis boodschappen met de SCOUPY App

Is jouw goede voornemen om in het nieuwe jaar een beetje te bezuinigen op je boodschappen, dan kan ik je zeker SCOUPY aanbevelen. Ik heb nu al een paar keer meegedaan aan hun Cashback acties en daarmee al bijna €75 mee bespaard.scoupy app

Hoe werkt het?

Op de site van SCOUPY en in hun app kun je verschillende A-producten vinden, waarbij je een deel van je aankoop terugkrijgt en soms wel tot 100%.
Als eerste moet je een account bij ze aanmaken en je registeren. In je account op de  app kun je aangeven welke producten je voorkeur hebben (heb de meerwaarde daarvan nog niet gezien), welke producten meedoen met de cashback-acties en de status van de producten die je gekocht hebt.
Ga naar je favoriete supermarkt en kom de producten van de cashback-actie. Omdat sommige producten net op de markt gekomen zijn, kan het zijn dat ze niet in elke supermarkt verkrijgbaar zijn. Zo ben ik al weken op zoek naar de Aviko Groetenfriet…

Vergeet bij het afrekenen niet de bon mee te nemen, want die heb je nodig om je geld terug te krijgen.
Thuis gekomen open je de site of de app van SCOUPY en zoek je de coupon op van je gekochten product. Onderaan de coupon vind je een knop waarop staat Kassabon insturen. Daar klik je op.

scoupy4scoupy5

scoupy7

Als je de app gebruikt, kun je de streepjescode van je product scannen met je telefoon om te zien of je wel het juiste product hebt gekocht. Als je twijfelt in de winkel, kun je dat daar natuurlijk ook al doen. Zo voorkom je een miskoop. Op de app kun je deze stap ook overslaan als je dat wilt.
Vervolgens kun je je kassabon uploaden. Ik gebruik meestal de app, omdat je in de app meteen een foto kan maken van je kassabon en versturen. Als je de site gebruikt, moet je zien een foto van je kassabon in je computer te krijgen. scoupy1Vaak maak je dan toch ook een foto met je telefoon en stuur je die vervolgens per mail naar je computer. Allemaal extra handelingen, die niet nodig zijn.

Let op bij het maken van de foto dat duidelijk te lezen is wat de naam is van de supermarkt, het artikel en bedrag dat je gekocht hebt,  de datum en tijd waarop je het gekocht hebt en het bonnummer.
Tenslotte vul je je gegevens in en je bankrekening waarop je het geld terug gestort wilt krijgen.

Via de mail wordt je netje op de hoogte gehouden van de verwerking van je aanvraag. Vaak ontvang je dezelfde dag nog of je aanvraag is goed gekeurd of niet. Meestal is dan de foto van de kassabon niet goed te lezen en kun je hem nogmaals opsturen.
Binnen 2 werkdagen staat het geld weer op je rekening.
Let wel goed op dat je niet te lang wacht met het terugvragen van je geld, want er zijn meestal maar een beperkt aantal coupons beschikbaar en gewilde producten kunnen dan zomaar verlopen zijn en kun je dan niet meer indienen.

Conclusie

Het werkt echt en je krijgt zeker je geld terug. Wel belangrijk is niet vergeten om de bon te vragen bij de kassa en snel de coupons voor de producten te gebruiken voordat ze op zijn of de actie verlopen.
Tot voor kort kon ik de app in de winkel vaak niet openen, vanwege slechte internet verbinding in de winkel (ook al bod de winkel zelf Wifi aan). Erg onhandig als je niet meer precies weet welke producten in de cashback-actie waren. Gelukkig heeft SCOUPY daar aan gewerkt, want de laatste keer werkt de app wel.
Het zijn soms niet de producten die je doorgaans zou kopen, maar wel een leuke manier om eens wat nieuws te proberen.

Doe je mee en wil je een €1 verdienen?

Mocht je enthousiast geworden zijn het SCOUPY willen uitproberen, laat het mij dan even weten hieronder in een reactie. Er loopt nu namelijk een extra actie, dat wanneer vrienden zich aanmelden en met een actie meedoen, SCOUPY je een extra €1 terugstort.

 

 

Spread the love

2 thoughts on “Gratis boodschappen met de SCOUPY App

  • Angelique van Lierop says:

    Beste mensen van scoupy,bij deze ffjes een klacht,de actie van 2 in 1 koffie bij jumbo of albert heyn is volgens mij niet goed allebei de winkels hebben het niet,alleen 3 in 1 en de actie van albert heyn pepsi cola cherry ook niet ivm problemen leverancier,hoe kan ik deze producten wel verkrijgen? Heb eigenlijk nooit problemen gehad met scoupy,altijd netjes geregeld. Met vriendelije groet
    Angelique van Lierop

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.