De Monsterbox Herfsteditie is weer binnen

Het gure herfstweer heeft de zomerzon alweer verdreven en het is tijd om ons op te maken voor de natte en donkere dagen. Een lichtpuntje is wel dat ook dit seizoen er weer een nieuwe Monsterbox verkrijgbaar is. Deze keer zit hij ook weer vol met lekkere en nieuwe producten om eens uit te proberen. Benieuwd wat er allemaal in zit? Ik geef je een sneakpreview en mag daarbij ook nog eens 2 boxen verloten!

Monsterbox

Als trouwe volger weet je waarschijnlijk al lang wat de Monsterbox is, want ik heb er al een heel aantal mogen reviewen op mijn blog. Maar mocht dit de eerste keer zijn dat je ervan hoort, dan leg ik het principe graag nog een keertje uit. De Monsterbox is een box, vol met lekkere en vaak nieuwe producten en is zo een leuke manier om kennis te maken met nieuwe smaakvarianten of helemaal nieuwe producten. Het zijn ook vaak normale verpakkingen, dus geen proefmonstertjes. Ook zit de box niet vol met reclame en nutteloze folders. Uit ervaring kan ik zeggen dat er voor iedereen in mijn gezin wel wat lekkers in zit en het duurt dan vaak ook niet lang voordat alle producten verdeeld en op zijn. Geen volle voorraadkast dus met ongebruikte producten. Mede daarom is deze box razend populair en altijd erg snel uitverkocht. Ook de herfsteditie van 2022 is weer goed gevuld met heerlijke producten.

Monsterdoos Herfsteditie 2022

De Monsterbox kwam aan het begin van deze week binnen en werd natuurlijk direct unboxt door de meiden. Ik moest er snel bij zijn, zodat ik nog net een foto kon maken, voordat alles onderling verdeeld en geclaimd werd. In de box zit vaak een mooie verdeling van eten, drinken, snoep en non-foodproducten.

Nieuwsgierig wat er allemaal in zat? Ik laat het je even zien:

.

In deze herfsteditie van de Monsterbox kun je kiezen voor een extra product, namelijk een koffiecupverpakking met 2 koffiecups voor een Nespresso-apparaat of een verrassingsproduct. Ik heb geen Nespresso-apparaat, maar wat het verrassingsproduct dan was, dat weet ik niet.

Wat je nog niet wist over de Monsterbox

  • De Monsterbox is gemakkelijk online te bestellen en je betaalt slechts €14,95. Dat is incl. de verzendkosten.
  • Deze box bestel je eenmalig, dus je zit niet meteen vast aan een abonnement
  • De inhoud van de doos varieert per editie en is dus altijd anders
  • Sommige producten kunnen per box ook verschillen
  • De box wordt ingepakt door het sociaal werkbedrijf Patijnenburg
  • In 2021 waren de koffiebonen van L’OR het favoriete product
  • Je kunt regelmatig meedoen met leuke winacties! Houd de Monsterbox Facebook daarvoor goed in de gaten.

Winactie Monsterbox is gesloten

Met dank aan Monsterbox NL mag ik maar liefst 2x een Monsterbox verloten.

Andere Winacties van Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

61 thoughts on “De Monsterbox Herfsteditie is weer binnen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.