Moederdag WinWeek #5 RIES Herbal Thee

Moederdag cadeautip | RIES Herbal Thee met kruidenextracten

Drinkt jouw moeder graag een kopje thee op de bank met haar favoriete serie? Dan is RIES Herbal Thee een mooi moederdagcadeau voor haar. Deze gecombineerde groene en zwarte Chinese thee is biologisch en werkt vitaliserend en ontgiftend. Naast de Oolongthee heeft RIES ook zes kruidenextracten met elk een specifieke werking ter ondersteuning van de verschillende processen. Ik vertel je er graag meer over en je kunt kans maken op 1 van de 2 moederdagpakketjes.

RIES Herbal Thee

Bij RIES draait alles om balans. Als je niet lekker in je vel zit, door bijvoorbeeld stress of een ongezonde leefstijl, raak je uit balans en ervaar je lichamelijke ongemakken zoals gewichtstoename of een onrustige huid. De Oolongthee is een belangrijk basisonderdeel van RIES’ vitaliteitsconcept. Deze thee werkt namelijk van binnenuit aan je vitaliteit. De thee is biologisch, werkt ontgiftend en is bovendien theïne- en looizuurarm. De theeantioxidanten in de Herbal Tea helpen tegen huidveroudering, stimuleert een lagere bloeddruk en dragen bij aan de leverdetox, wat ook huidproblemen als acné en eczeem aanpakt.

RIES kruidenextracten

Naast de vitaliserende Oolongthee biedt RIES zes kruidenextracten met elk een specifieke werking ter ondersteuning van de verschillende processen. Denk aan vitaliteitsverbetering, verhogen van de weerstand en verbeteren van de hormoonbalans. Voeg dagelijks aan 2 kopjes Oolongthee 3 druppels toe van één van deze kruidenextracten voor de extra ondersteuning.

.

Warm & Relax

De Herbal Warm & Relax thee draagt bij aan een betere doorbloeding: het verhoogt de huidweerstand en zorgt voor een goed doorbloede huid door de positieve werking van kaneel. Het extract helpt ook bij het voorkomen van koude handen en voeten, versoepeling van spieren en gewrichten en het verminderen van haaruitval.

Immune Support

De Herbal Immune Support thee verhoogt je weerstand door de toevoeging van gember. Gember is rijk aan vitaminen (B1, B2, B6 en C) en aan mineralen als ijzer, calcium en magnesium. Dat zijn essentiële mineralen om je weerstand op hoog niveau te houden.

Skin

Thee met dit bamboe-extract gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een egale huid. Het verhoogt de elasticiteit van de huid, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en verbetert de huidweerstand. Bamboe verbetert de kwaliteit van bindweefsel en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor het uitermate geschikt is voor het aanpakken van huidproblemen. Voor alle huidtypes: droge, gemengde, vette en vochtarme huid. Door de verkoelende werking is bamboe ook ontstekingsremmend.

RIES thee

.

Slim

Deze thee met het kruid gentiana stimuleert de vetverbranding. RIES Herbal Slim oolongthee heeft een detox-werking. Daardoor worden gifstoffen afgevoerd die het afvalproces belemmeren. Het kruidenextract geeft je lichaam een extra boost om vet te verbranden doordat het de functie van de lever verbetert. Dankzij dit proces vermindert Herbal Slim oolongthee de eetlust. Door de verkoelende werking werkt gentiana ontstekingsremmend.

Vital

Deze energieke thee stimuleert de doorbloeding van de spieren en verbetert de opname van zuurstof door de toevoeging van ginseng. Siberische ginseng heeft de eigenschap zich aan te passen aan de behoefte van je lichaam; het verhoogt je fysieke en mentale prestaties en je energieniveau.

Femme

Het Femme kruidenextract met engelenwortel is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het draagt bij aan de vermindering van vrouwenklachten, verbetert de kwaliteit van de haarwortel en de nagels en zorgt voor sterkere botten. Het perfecte cadeau voor een relaxmoment voor jouw moeder! 

Winactie RIES Herbal Theepakket is gesloten

(In samenwerking met Whizpr mag ik 2 pakketjes verloten met daarin: RIES oolongthee, het Femme kruidenextract met leuke bamboe-mok.

  • De winnaars zijn bekend en zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

30 thoughts on “Moederdag cadeautip | RIES Herbal Thee met kruidenextracten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.