Moederdag BlogHop en maak kans op een Monsterdoos

Lieve moeders, fijne moederdag! Ik hoop dat jullie allemaal al goed verwend zijn met een heerlijk ontbijtje op bed, misschien met een bloemetje, een klein cadeautje en een gedichtje. Wellicht blijft het daar niet bij en zal je de hele dag in de watten worden gelegd door je kleine (en grote) schatjes. Om de dag een extra speciaal tintje te geven, is er een speciale Moederdag BlogHop 2018. Samen met 22 andere mamabloggers zetten we jullie lezers extra in het zonnetje en kun je overal kans maken op een mooie prijs. Ik mag zo een Monsterdoos weggeven. Een doos voor heerlijke producten voor het hele gezin. 

Moederdag Bloghop

Ben je hier voor het eerst op Mama’s Liefste?

Welkom op Mama’s Liefste! Misschien heb je wel eens eerder een kijkje genomen op mijn blog, maar misschien is dit je eerste keer. Mijn naam is Fleur en ik ben de mama van 2 mooie meiden van 5 en 9 jaar. Omdat mijn dames al wat ouder zijn, vind je hier geen borstvoeding- en consultatiebureau verhalen. Sommige noemen mijn blog dan ook meer een FamilieBlog, maar ja what’s in the name ? Op Mama’s Liefste deel ik graag met je mijn bekentenissen en life hacks in het moederschap, de nieuwste producten voor mama’s en kids en de leukste uitjes voor het hele gezin. Elke week op dinsdag verzamel ik ook de leuke winacties in Bloggersland in een mooi overzichtje. Hierbij een aantal voorbeelden van mijn blogs:

Dank je wel…

Esmée van Website4Mama. In de afgelopen jaren heb ik Esmée al een paar keer mogen ontmoeten. Naast haar blog over opvoeding, dagjes uit, vakanties, speelgoed en kindermode, is zij ook een van de organisatoren van het Blogger by Nature en deze bloghop. Leuk is ook dat haar dochter net zo oud is, als mijn oudste dochter en zij het samen altijd goed kunnen vinden, als we ze op een event tegenkomen.

Ik hoop dat je zeker hebt meegedaan aan haar winactie om kans te maken op de DVD 50 Shades Freed.

Door naar…

Zoals het hoort stuur ik je zometeen ook weer door naar de volgende mamablogger Krystle van Batboy.
In tegenstelling tot mijn gezin en blog, heeft zij maar liefst 3 jongens. Op haar blog lees je alles over hoe het is om als enige vrouw in huis te zijn, is de kleur roze uiteraard ‘not done’ is. Ook zijn zij dol op knutselen en zijn vaak lekker creatief bezig. Daarom vind je op haar blog verhalen over leuke uitstapjes, gadgets, fashion, persoonlijke verhalen en natuurlijk DIY’s.

Winactie Monsterdoos

Natuurlijk mag ik ook een mooie prijs weggeven tijdens deze Moederdag Bloghop 2018. Heb je al eens gehoord van de Monsterdoos? De Monsterdoos wordt een paar keer per jaar samengesteld en bevat een groot aantal ‘nieuwe’ producten.

De doos is altijd goed gevuld en zeer gewild! Want voor €12,95 inclusief de verzendkosten kun je hem al in huis halen, maar het pakket heeft een minimale winkelwaarde van €40! Het fijne er aan is ook dat het gaat om een eenmalige aankoop en je niet meteen vast zit aan een abonnement.

Dit jaar was er een speciale Monsterdoos; de Monsterdoos Bio. Deze doos bevat diverse ‘nieuwe’ biologisch producten om thuis uit te proberen. Deze doos was zo’n succes, dat hij binnen no time volledig was uitverkocht! Wil je op de hoogte blijven van deze doos, like dan Monsterdoos Bio op Facebook. Daarmee maak je ook misschien nog kans op nog een van de laatste achtergehouden dozen.

Moederdag Monsterdoos

Zelf heb ik de Monsterdoos al een paar keer eerder mogen ontvangen. Zo schreef ik er een review over op de blog van Mamaliefde en vorig jaar poste ik zelf een review van de mei-editie en de Monsterdoos van afgelopen november. Ook de doos van dit jaar is weer een succes. De meiden vinden het unboxen van de Monsterdoos altijd een groot feest. Ze weten al dat er altijd ook iets leuks voor hun bij zit, zoals een kleurplaat of klein speeltje.

De producten in de doos gaan bij ons thuis meestal allemaal meteen op. Alleen een zakje kruidmix en een flesje woksaus blijven staan in mijn voorraadkast. Erg prettig vind ik ook dat de doos ook echt gevuld is met producten en niet te te veel reclame folders. In deze doos zit bijvoorbeeld wel een editie van GezondNu en de Vriendin. Heerlijk voor even een rustig momentje.

Onze doos is alweer grotendeels op, maar ik mag er nog eentje verloten vandaag tijdens de Moederdag Bloghop! Hieronder staat wat je moet doen voor deelname. Veel succes en dan stuur ik je nu ook door naar Batboy

  • De winactie is gesloten en de winnaar is

Samenwerking

Spread the love

156 thoughts on “Moederdag BlogHop en maak kans op een Monsterdoos

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.