Lente Monsterdoos 2019

Moederdag Winactie | De Lente Monsterdoos

Het is al een beetje een traditie geworden dat in aanloop naar Moederdag er een nieuwe Monsterdoos uitkomt. Ook dit jaar is dat het geval en de 11e editie heet de Lente Monsterdoos. Hij zit vol met heerlijke, nieuwe producten met een waarde van €45 om eens lekker thuis uit te proberen voor maar €13,95 incl. verzendkosten. Je moet er wel snel bij zijn, want op=op. Ik heb er alvast eentje gereserveerd om te verloten, speciaal voor Moederdag.

Lente Monsterdoos

Wie kent de Monsterdoos nog niet? Dit is één van de weinige promotiedozen waarvan vrijwel alles op gaat. Bij sommige dozen zitten er leuke monsters in, die uiteindelijk toch achter in de voorraadkast of de badkamer verdwijnen. Van de 3 monsterdozen die ik al heb mogen ontvangen is dat maar zelden gebeurd. Ook is dit een doos die niet vol zit met alleen folders en kortingsaanbiedingen die alleen geldig zijn bij een bestelling van x euro. Het bedrag van €13,95 is dan ook zeker de moeite om er aan uit te geven. Er zitten geen addertjes onder het gras, het bedrag is incl. de verzendkosten en je zit niet vast aan een abonnement. Je kunt zoveel dozen bestellen als je wilt, want ze zijn ook leuk om cadeau te doen.

De Lente Monsterdoos

De Monsterdoos bevat deze lente-editie extra veel leuke, nieuwe producten voor iedereen in het gezin. Deze keer zit er zelfs iets leuks in voor alle huiskatten :0 Wel kan de inhoud per Monsterdoos verschillen. Soms zitten er wat extra producten in of kan de smaak van de producten afwijken. Zelf vind ik het leukste om geheel verrast te worden met de inhoud, maar wie toch eerst een kijkje wilt nemen kan hier klikken voor de gehele inhoud.

Moederdag Winactie Lente Monsterdoos

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij of jij wel eens een Monsterdoos hebt besteld.
    Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Like Mama’s Liefste op Facebook Instagram Twitter Bloglovin. Dit is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 14 mei. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

81 thoughts on “Moederdag Winactie | De Lente Monsterdoos

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.