EFFE een momentje voor jezelf met een kop EFFE Soep

EFFE een momentje voor jezelf met een kop EFFE Soep

Terwijl ik dit schrijf slaat de klok bijna 4 uur. Mijn maag begint al langzaam te knorren, maar ik heb met mijzelf afgesproken minder te snoepen. Duidelijk het bekende 4 uur – soepmomentje. Eigenlijk is het al lang geleden dat ik dan ook daadwerkelijk aan soep dacht. Op mijn bureau ligt toevallig een zakje EFFE soep, een goed moment dus om deze eens te proberen. Ben je ook benieuwd, kijk dan snel onderaan deze blog, want ik mag 3 proefpakketjes weggeven.

EFFE een momentje voor jezelf met een kop EFFE Soep - Winactie

Een aantal jaren geleden was daarop een een reclame van een soepfabrikant die met een pakkende slogan kwam, waardoor iedereen om 4 uur aan de soep ging. Een lekker tussendoortje aan het einde van de dag, tussen de lunch en het avondeten in. Natuurlijk is het nemen van een kopje soep of bouillon een betere keuze dan met je hand in de koektrommel, maar het nadeel van deze soepjes is dat ze vaak erg zout zijn en niet veel groente bevatten. 

EFFE Soep

Een gezondere variant 4-uur-soep is EFFE Soep. Deze soep is ook verkrijgbaar in zakjes waarmee je met enkel wat kokend water, een heerlijk kopje soep maakt. Deze soep bevat minder zout dan het merk van de 4-uur reclame. Aan de smaak is het niet te merken. De soep lost prima op in het water en er zitten croutons, bandvermicelli, pannenkoekreepjes, groenten en stukjes kip in. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de soort soep dat je kiest. EFFE Soep komt in de smaken champignon, tomaat, Chinese tomaat, kip en kerrie (nieuw).

Het verhaal achter EFFE Soep

Effe soep is met veel liefde en vakmanschap ontwikkeld en op de markt gezet door Mylène Klerks en Bert Oomen. Beide hebben een soepgeschiedenis. Na hun carrières als productontwikkelaar bij onder andere Hak en Honig, begonnen ze samen The Fusing Kitchen Company. In eigen keuken ontwikkelen ze producten voor de salade-industrie. Zo kunnen zij altijd een product neer te zetten dat net iets lekkerder en uitgebalanceerder is dan die van de grote industriële partijen. Nu willen deze de wereld veroveren met een eigen merk droge soepen en bouillons. Hun kennis en ervaring is de gezonde basis voor dit jonge, nieuwe soepmerk.

Verkrijgbaar bij Compliment.nl

De EFFE Soep is verkrijgbaar onder andere bij de online groothandel Compliment.nl. Deze groothandel is er voor zowel zakelijke als particuliere grootverbruikers. De webwinkel biedt een uitgebreid assortiment van alle A – Z merken met altijd meer dan 25.000 artikelen op voorraad. Naast de een groot aanbod van voordeelverpakkingen en grootverpakkingen, vind je er ook kantoorartikelen en schoonmaakartikelen in het assortiment. Bij bestellingen vanaf €95,- worden ze gratis thuis afgeleverd!  Ideaal dus voor als je bedrijfsboodschappen, of voor als een grote voorraadkast hebt of een gezellig feestje geeft.

Wat vonden wij er van?

Om even wat hartigs te nemen tussen de lunch en warme maaltijd is zeker iets wat ik vaker zou moeten doen. Het is fijn om even iets te nuttige, waarvan suiker niet de boventoon voert. Daarbij wel gezegd dat deze soepjes ook zeker wel suiker bevatten. Toch is het een gezondere keuze, want de hoeveelheid kcal ligt een stuk lager dan bij een reep chocolade. Ook het zoutgehalte is in deze soepen lager, dan in die van andere soepen, al is het vaak maar 50-100 mg per kop. Qua smaak hoefde ik er niet aan te wennen en smaakte bij het best.

Effe Soep

Win een proefpakketje EFFE Soep – gesloten

Kun jij ook wel een gezond tussendoortje met minder zout gebruiken, doe dan mee. Ik mag namelijk 3 proefpakketjes versturen. Hierin vind je 7 zakjes met de diverse smaken, zodat je zeker een weekje vooruit kunt.

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Samenwerking
Spread the love

33 thoughts on “EFFE een momentje voor jezelf met een kop EFFE Soep

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.