Vaderdag Winactie #3

Vaderdag Winactie #3 | Bulldog mannenverzorging

Vaders opgelet! Sinds deze week is er een nieuwe mannenverzorgingslijn te vinden in Nederland, Bulldog. Natuurlijk is een goede huidverzorging ook van belang voor de ouder wordende mannen. Maar omdat de meeste mannen niet te zo van smeren houden, zijn de producten van Bulldog een ongecompliceerd, eenvoudig, eerlijk met een onmiskenbaar Brits karakter. In deze Vaderdag Winactie mag ik 2x een pakket weggeven met daarin dagcreme, aftershavecreme en facewash. Welke vader kan wel een crèmetje gebruiken?

Vaderdag Winactie #3

Over Bulldog

Het idee voor Bulldog ontstond in 2005 toen oprichter Simon Duffy opmerkte dat er geen huidverzorging bestond die speciaal voor mannen ontwikkeld is die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten. In de winkelschappen lagen weliswaar producten die hij gebruikte, maar eigenlijk bevielen ze hem niet echt. Na twee jaar uitgebreid productonderzoek, -ontwerp en -ontwikkeling samen met zijn vriend en mede-oprichter Rhodri Ferrier, maakte het nieuwe merk Bulldog zijn debuut bij een vooraanstaande Britse retailer. De producten hebben sindsdien diverse prijzen gewonnen en zijn in veel landen verkrijgbaar. Sinds Bulldog in een kleine slaapkamer in West-Londen ontstond, hebben de oprichters veel bereikt. En wat Simon en Rhodri er destijds toe aangezet heeft, is vandaag de dag nog steeds dezelfde drijfveer van Bulldog

De innerlijke waarden tellen

De Engelse hond de bulldog is niet het mooiste, noch het meest atletische wezen op aarde. Desondanks, of misschien juist daarom, is hij als een ‘beste vriend’ waar men op kan vertrouwen als het erop aankomt. Wie voor Bulldog kiest, laat daarmee zien dat niet alleen een goed verzorgd uiterlijk belangrijk voor hem is. Voor hem tellen ook de innerlijke waarden. Bulldog is – net als zijn naamgenoot – eerlijk en handelt volgens het motto: Als we iets doen, dan doen we het goed. Daarom is de huidverzorgingslijn veganistisch en worden er uiteraard geen dierproeven uitgevoerd. Alle producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen. Ze bevatten daarnaast natuurlijke ingrediënten zoals aloë, camelina olie en groene thee.

Bulldog

Alles wat een man nodig heeft

Simpel en effectief – met de producten van Bulldog slaagt het verzorgende ochtendritueel zelfs als het snel moet. De Original Face Wash en Face Scrub zorgen voor een schone huid en bereiden de huid optimaal voor op de aansluitende verzorging met de Original of Sensitive Moisturiser. Wie zijn gezicht wil verzorgen na het scheren, gebruikt de Original of Sensitive After Shave Balm. Met Bulldog zal geen enkele man er meer als een ‘gerimpeld dier’ uitzien – maar kan hij gewoon cool zijn.

Winactie Vaderdag #3 – Bulldog verzorgingspakket is gesloten

Gefeliciteerd Z. Kumru en Annabel

Bulldog 1 Bulldog 2

De winnaars worden in de week voor Vaderdag bekend gemaakt, zodat je nog op tijd je Vaderdag cadeautje in huis hebt. Ik zal persoonlijk de winnaar een een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Kijk hier voor de andere Vaderdag Winacties
1. 3x Wilkinson Hydro 5 Groomer
2. 2x Gepersonaliseerde Vaderdag mokken van Greetz
3. 2x Bulldog mannenverzorging pakket
4. 3x €25 shoptegoed bij Coolgift
5. 3x DVD Jeuk
6. 3x Papa Poster
7. 3x A-dam Boxers
8. 3x Etos pakket voor hem

Spread the love

70 thoughts on “Vaderdag Winactie #3 | Bulldog mannenverzorging

 • Cindy Jerphanion says:

  Stoerste ♡ liefste♡hartwerkende ♡ gekke ♡vader ♡ woont hier kan wel boost gebruiken. Hij werkt 7 dagen in de week. En nivea is perfect product voor de juiste verwennerij

 • ilsiee prins says:

  Dat lijkt me heerlijk voor mijn lieve & ijdele paps! Die momenteel eigenlijk alleen zwitsal zalf gebruikt ivm droge huid
  Groetje Ilsiee

 • Marian B says:

  Mijn vriend heeft een crème die bij (bijna) elke dag gebruikt. Dit lijkt me wel een fijn pakket voor hem, komt er meteen meer routine in.

 • Ik doe niet mee. Mijn vriend en mijn vader gebruiken dit soort dingen niet. Maar ik vind het wel mooi, dat er een verzorgingsmerk is, die zich richt op mannen en ook nog natuurlijke ingrediënten heeft.

 • Linda Smeets says:

  Heerlijke verwennerij voor manlief! Hij gebruikt zo nu en dan wel eens een facewas en after Shape lotion. Ik doe graag mee en hoop dat dochtertjelief hem hiermee mag gaan verrassen op Vaderdag.

 • Marian Zw says:

  Een leuke naam voor een mannen product! Af en toe gebruikt mijn man een creme van Nivea voor na het scheren. Dan heeft hij altijd een erg droge huid. Maar het zit helaas nog niet echt in zn routine. Misschien dat Bulldog daarbij kan helpen?

 • Harry van der Veen says:

  Mijn vader die gebruikt old Spice producten zover ik weet ,het word nu wel eens tijd dat hij voor een ander product gaat dit zou een geweldige actie zijn voor hem om kennis te laten maken met dit mooie product.

 • Riekie Bos says:

  geen vader voor mij, maar een lieve OPA die me heeft opgevoed en als een vader voor me is!
  Ik verras die lieverd dus graag op Vaderdag en waag een kansje voor hem.
  Hij gebruikt volgens mij nu nog geen gezichtsverzorgingsproducten.
  Duim duim duim.
  ????
  Fijn Pinksterweekend en zonnige groetjes ☀ van Riekie

 • Een hele leuke winactie maar mijn man gebruikt absoluut geen huidverzorgingsproducten. Hij vindt het dikke onzin hahahahahaha. Dus wens ik iedereen heel veel suc6 met deze winactie!

 • Apart: door zijn korte beharing heeft de Bulldog weinig verzorging nodig. Maar ik doe mee voor mijn man die dat wel hebben kan!

 • Cindy Framke says:

  Ik doe graag mee voor mijn mannetje, de papa van mijn kindjes. Op dit moment gebruikt hij alleen een after shave balsem, een proefmonstertje dat hij eens een keer ergens heeft gekregen. Na het scheren heeft hij altijd last van een rode huid, dus misschien dat dit helpt.

 • Heidie van der Steeg says:

  Toevallig was ik gisteren in de DM (bekende Duitse drogist) en zag bij de herenverzorging dit merk staan. Het viel direct op, ik heb het nog niet eerder gezien. En nu hier vandaag dan weer. Ik heb gisteren de “vertrouwde”producten voor mijn man meegenomen,want ja, hij gebruikt wel verzorgingsproducten en ik koop liever mannen-producten voor hem, dan hij die van mij gebruikt!

  Hij wil deze producten van Bulldog zeker proberen, mocht ik een pakket voor hem winnen. Dan kunnen de kinderen hem daarmee met Vaderdag verrassen.

 • Dit is echt iets voor m’ n vader. In de winter last hij een baard staan. Deze is er afgelopen weekend net afgeschoren. Het werd hem te warm. Dit product zal z n wangen weer net zo zacht maken als baby billetjes….?Sorry Paps.

 • Wat een super fijne actie is dit, heerlijk om ook aan de vader te denken met de verzorgingsproducten. Hij Gebruikt nu een aftershave en soms ook een creme in de winter als zijn huid erg droog voelt na een hele dag buiten gewerkt te hebben in de kou. Ik zou het super vinden als ik met vaderdag hem extra mag verrassen en verwennen met dit mooie cadeau.

 • voor mij is dit een onbekend merk. Kan mij niet heugen dat mijn partner deze ooit heeft gebruikt. En hij is ook niet van de crème, er is hoop als ik hem 1tje cadeau zou gaan geven. Want hij is niet de type om een gegeven paard in de mond te kijken

 • Greetje Heller says:

  Wat leuke actie,miscchien kan mijn man hiermee zich nog beter verzorgen.Hij gebruikt nu nog after balsem(schreren) en natuurlijk een deo.

 • Paula Prins says:

  “Mijn papa is de beste en de allerliefste papa van de hèèèèèle wereld omdat hij mij elke avond een verhaaltje voorleest, en hij mij daarna altijd een dikke slaapknuffel geeft!” Aldus mijn zoontje Ezra. Zo’n lieve papa wil ik graag wat speciaals geven voor Vaderdag, en met dit Bulldog verzorgingspakket hoop ik dat ik de liefste papa verwennen mag! Deze lieve papa is met een huidverzorgingsproduct niet bekend, maar goed voor de dag komen is hij wel gewend. 😉

 • Yessica leidner says:

  Hoi wat een leuke winactie ik waag graag een kansje of mijn aanstaande man een crème kan gebruiken ik moet je wel bekennen dat wij 20 jr leeftijd verschil hebben hihi ik ben zelf 36 en mijn mijn word 56 jr en samen hebben we een dochtertje van net 3jr maar dat zou een leuke vaderdag cadeau zijn maar jah iedere man zou net als vrouwen ook gezicht crème moeten gebruiken toch? ik gun mijn lieve aanstaande man deze pakket kan ons dochtertje dit aan haar papa geven

 • Ohh, wat een leuke winactie! en laat ik nu zelf een schattige Engelse bulldog hebben,
  namelijk Lola van 6 jaar oud!!! dus ik zou het echt extra leuk vinden om deze prijs voor mijn papa te winnen 🙂

  Groetjes Fenny

 • ik doe mee voor mijn zonen (ze hebben geen vader meer) & mijn vader (hun opa) leeft ook niet meer.
  soms gebruiken ze biodermal, zijn puberhuidjes
  dit merk lijkt me zeker wel wat voor mijn 2 stoere boys

 • Leuk! Dit kende ik nog niet!
  Manlief heeft van L’Oréal geprobeerd, maar vond dit niet een fijn product. Nu gebruikt hij niets, maar heeft wel een droge huid.

 • kempenaers says:

  mijn man gebruikt niet echt gezichts producten, maar met dit pakketje kan hij de producten die ik zelf niet ken wel eens uitproberen

 • Ik wil dit graag winnen voor mijn vriend, door zijn drukke baan vergeet hij wel eens dat hij ook tijd moet nemen voor zichzelf.

  Dit lijkt me een fijn cadeau voor hem.

 • Sharon de Ridder says:

  Ik doe graag mee voor mijn man! Hij gebruikt nu wel een gezichtscreme, maar een wat uitgebreidere huidverzorging vindt hij vast heel erg lekker!

 • Mijn vader verdient het om te worden verwend. Hij is echt een wereld-vent!! Altijd staat hij voor iedereen klaar. En ik zou hem graag verrassen dit jaar.

  Met een heerlijk bulldog pakket. Goed voor urenlang mannelijke optut pret! Moisterizing en wassen doet hij al. Veel verder verzorgen is nog niet het geval.

  Met deze set word dat vast wel gedaan. En zal papa heel goed verzorgd door het leven gaan. Oh wat hoop ik dat ik win. Vandaar dat ik dit rijmpje verzin 🙂

 • Hier worden er nog geen gezichtsverzorgingsproducten gebruikt, maar met een man die 30 wordt, wordt het wel eens tijd 😉
  Ik doe dus graag mee voor hem.

 • Anita Koekkoek says:

  WAUW!! SUPER LEUK ??
  Mijn vriend pakt nu zodra zijn gezicht wat droger is mijn crème ? , dit zou hij echt een super verrassing vinden ?
  Ik doe graag mee!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.