My Jewellery Moederdag

Moederdag Inspiratie | Mother & Daughter Armband of luxe giftbox van My Jewellery

Misschien wil je dit jaar eens niet met een fles parfum of een bos bloemen bij je moeder aankomen op Moederdag. Natuurlijk altijd leuk om te geven, maar hoe mooi is het om je moeder te verrassen met een persoonlijker cadeau? Een cadeau dat jullie bijzondere band onderstreept, jullie dierbaarste herinneringen naar boven haalt én ervoor zorgt dat jullie forever connected zijn? Bij My Jewellery komt dit alles bij elkaar, zoals met de Mother&Daughter Armband of een mooie luxe giftbox.

Forever connected

Met een mooi sieraad kun je jouw moeder aanstaande zondag een onvergetelijke Moederdag bezorgen. My Jewellery komt dit jaar, naast de megapopulaire mother & daughter armband, ook met maar liefst 3x een mooie giftbox gevuld met items waar iedere moeder blij van zal worden. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de mooie moederdagcadeaus die bij My Jewellery, online en in hun shops te vinden zijn.

Mother & Daughter Armband

Het setje met de Mother&Daughter Armband bestaat uit twee armbandjes waar een bedeltje aan hangt. De bedels zijn in de vorm van een hartje en passen precies in elkaar! Jij draagt een armbandje en je moeder of dochter de andere. Zo zijn jullie met elkaar verbonden, heel dichtbij en op afstand. De armandjes zijn er in goud, zilver en in een combinatie van beide.

Kleurrijke Giftbox

Een mooi cadeautje begint met een mooie verpakking. Deze kleurige My Jewellery giftboxes zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten, voor ieder budget. Zo is er de giftbox met de MOM-ketting (€19,95), een fijne ketting van 38 cm lang (8 cm verstelbaar) met de letters MOM. In de de giftbox vind je deze letters aan de MOM-armband (16 cm lang & 3 cm verstelbaar) en hartjesketting (€29,95) en ten slotte ook een giftbox met een hartjesarmband en horloge (€45,95). Alle boxen zijn verkrijbaar in een zilveren en gouden variant. Welke je ook kiest, door de kleurrijke giftbox zijn ze stuk voor stuk een feestje om te krijgen en te geven.

Goed om te weten is dat alle sieraden in de giftbox zijn gemaakt van stainless steel. Hierdoor verkleuren ze niet, kunnen ze tegen een stootje en gaan ze levenslang mee – precies zoals het hoort bij een waardevol sieraad.

My Jewellery

Dagelijks inspireert My Jewellery duizenden modeliefhebbers via verschillende kanalen. Het sieraden- en modemerk heeft een inspirerende merkbeleving, leuke prijzen en snel wisselende collecties die zorgen voor een trouwe fanbase. Sinds de eerste winkelopening in 2015 heeft My Jewellery al 15 boutiques geopend in grote Nederlandse steden. Daarnaast heeft My Jewellery ruim 300 partner stores in voornamelijk de Benelux. My Jewellery is ook buiten de Benelux te vinden en breidt zichzelf steeds verder uit. De inspirerende boutiques schieten als paddenstoelen uit de grond. Toch vergeet het My Jewellery team niet waar het allemaal begon, de succesvolle online webshop en het eerste kleine pandje in ‘s-Hertogenbosch.

Lees ook: Moments to Collect van My Jewellery

Heb jij al een moederdagcadeau gevonden?

Spread the love

One thought on “Moederdag Inspiratie | Mother & Daughter Armband of luxe giftbox van My Jewellery

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.