Win Advent Dag 22 Maniac Nails

Win Advent Dag 22 | Maniac Nails Christmas Set

Houd je ook van mooie nagels, maar ben je net als ik een kluns met nagellak en baal je als na 1 dag alweer je eerste nagel gechipt is? Nou dan heb ik de oplossing voor je! Met de Manic Nails gellakstickers heb je in no-time de prachtigste nagels en blijven ze ook nog eens weken mooi. Ik ben een groot fan en vind het dan ook super dat ik een leuke Maniac Nails Christmas-set mag weggeven.

Maniac Nails

Ik ben helaas niet heel goed in het lakken van mijn nagels. Misschien heb ik het geduld er niet voor en niet de tijd om ervoor naar de salon te gaan. Een jaar geleden leerde ik Manic Nails kennen en was meteen verkocht. De gellakstickers kun je gemakkelijk en snel aanbrengen op je nagels en nadat je ze een minuutje hebt laten uitharden onder een UV-lamp blijven ze weken mooi. Het leuke van deze gellakstickers is ook dat je voor leuke nailart kunt kiezen, naast de mooie egale kleuren. Met regelmaat brengt Maniac Nails ook nieuwe designs uit in samenwerking met influencers. Zo heeft Joann van den Herik voor deze kerst 3 mooie nagelsetjes uitgebracht.

.

Naast het makkelijk aanbrengen van de gellakstickers en de mooie nailart, blijven je nagels echt ook weken mooi. Wel helpt het als je ook nog een extra topcoat aanbrengt en deze ook laat uitharden onder de UV-lamp. En ben jij je nagels zat, dan verwijder je ze ook weer gemakkelijk met een klein beetje olie. Sinds ik de Manic Nails gebruik, zijn mijn nagels ook langer en sterker geworden.

Zo werkt het

Het makkelijkste om uit te leggen hoe je de Manic gellakstickers het beste aanbrengt is met deze video:

.

Tips bij het aanbrengen

  1. Gebruik het bijgeleverde houten bokkenpotje ook om de randen van de gellakstickers goed aan te drukken. Zo voorkom je dat na een aantal dagen de randjes iets loslaten en je haren er onder blijven haken.
  2. Zeker in de winter is het super belangrijk om de stickers en je handen warm te maken voordat je de Maniac manicure aanbrengt!! Dit kan met een kop thee of de verwarming. Hier een filmpje met duidelijke uitleg.
  3. Het is heel belangrijk om 1 kant op de vijlen (van boven naar beneden) en niet op de nagel zelf. Vijl echt alleen onder de nagel en nooit omhoog. 

Win Advent Dag 22 | Maniac Nails Christmas set is gesloten

In samenwerking met Maniac Nails mag ik een Maniac Nails Christmas set verloten. Dit kerstpakket bevat alles wat je nodigt hebt om de decembermaand door te komen met prachtige nagels! Zo vind je in het pakket de bestseller en mijn favoriete gellakstickers Turtle, een mini LED-lamp en de shiny topcoat.

  • De winnaar is bekend en zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

83 thoughts on “Win Advent Dag 22 | Maniac Nails Christmas Set

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.