Kerstkapsel

Spoedcursus Kerstkapsels

Naast een nieuwe jurk, misschien wel nieuwe schoenen en/of een nieuw make-upje, is het zeker ook belangrijk dat je met de kerst een goed kapsel hebt. Een paar weken geleden mocht ik daarom namens Moeders.nu naar een spoedcursus kerst-kapsel-workshop van Zenner.

An de Amsterdamse grachten werd ik door Zenner en FS Agency ontvangen bij de Art of Colors. Bij alle spiegels lagen daar een borstel en een doos met mooie Zenner haaraccessoires. Voordat we aan de slag konden gaan met onze eigen haren kregen we een korte uitleg om in no-time ons haar op te steken. Het was verbazingwekkend hoe snel en makkelijk je dit kunt doen. We mochten kiezen uit 3 kapsels.

Kerstkapsel

3 Snelle en Makkelijke Kerstkapsels

Wil je zelf ook aan de slag? Op het Youtube kanaal van Zenner vond ik gelukkig van 2 van de 3 de video instructies van de kapsel waarmee wij mochten experimenteren

Van het derde kapsel kon ik helaas geen filmpje vinden of duidelijke foto. Het lijkt een beetje op het tweede kapsel. Alleen maak je nu 3 losse vlechten (mag ook vissengraad) en die zet je ook kruiselings horizontaal  vast. Ik heb dit kapsel zelf uitgeprobeerd, maar op de foto is het ook moeilijk te zien wat ik bedoel. Samen met een mooie accessoire maak je het helemaal af. Ik vond het best wel lastig om het bij jezelf te doen, maar wel blij met het resultaat. Ik ga nog even een paar keer oefenen voor het kerstdiner.

Mocht je meer inspiratie zoeken, dan staan er op het YouTube kanaal van Zenner nog veel meer instructie filmpjes.

 

Kids kerstkapsels

Omdat ik altijd de haren van Grote Zus invlecht, vinden we het wel extra leuk om voor het kerstdiner op school het haar net een extra kerst-touch te geven. Zo hebben we een aantal keren met behulp van wat rendier accessoires een simpele knot omgetoverd in Rudolf the Red Nose Render. Vorig jaar hadden we lichtje in haar haren mee gevlochten en dit haar hebben we kerstballen in haar vlechten gehangen.

Doe jij iets speciaals met kerst met je haar?

Spread the love

4 thoughts on “Spoedcursus Kerstkapsels

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.