Glamour Beauty Lover | Clinique Moisture Surge Intense

Clinique Moisture Surge IntenseVandaag de review van mijn tweede product van de Glamour Beauty Lovers Campagne. Ook deze maand is het weer een product van Clinique; de Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator. Een mond vol voor een rijke, vetvrije crème-gel, die de huid 24 uur lang voorziet van hydratatie. De afgelopen dagen testte ik deze creme uitgebreid tijdens mijn vakantie.

 

De Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator is een creme-gel voor de droge huidtypes, of voor die huidjes die gedehydrateerd zijn door frequent vliegen, droog klimaat, airconditioning.

Hoe te gebruiken
* Het is aan te raden om de crème ’s ochtends en ’s avonds aan te brengen. Het liefste natuurlijk na je Clinique 3-Stappen routine.
* De creme kan eveneens onder zonnebrandcrème of make-up aangebracht worden.
* Ook kan de creme gebruikt worden als hydratatie boost over de make-up, breng deze dan licht deppend aan.
* Vermijd oogomtrek.
* De creme is 100% parfumvrij en op allergie getest.

Tips voor gebruik
Haal het meeste uit de Clinique Moisture Surge Series. Alle Tips & Tricks om een droge huid te vermijden. Overal en altijd.

1. Als ochtend routine; Meng de creme met jou favourite foundation Clinique Moisture Surge Intenseom een frisse natuurlijke look te creeren – waarbij jouw huid gehydrateerd blijft terwijl je make-up draagt

2. Middagpauze; Masseer een dikke laag in op een gereinigde huid en relax voor gedurende 5 minuten

.3. Op het werk; door de airconditioning ontstaat er een ontzettend droge lucht op kantoor. Breng in de namiddag of wanneer je het nodig vindt wat extra creme op je gezicht. Resultaat een onmiddellijk fris gevoel.

4. Een koel briesje; Bewaar de creme in de koelkast. Een (nog) lichtere verfrissing tussendoor.

5. Bij het slapengaan; Breng een goede laag van de creme aan en laat het ’s nachts inwerken. Als beloning heb je de volgende ochtend een jonge, gehydrateerde, verbluffend zachte huid.

6. Op reis; Breng de Moisture Surge Intense aan voordat je aan boord gaat. Tijdens de vlucht kan je de creme nog een paar keer aanbrengen, zodat de huid steeds gehydrateerd blijft.


Getest

De tester kwam op een goed moment, want zo’n formaatje is uitstekend mee te nemen op vakantie en mag natuurlijk ook mee het vliegtuig in. Nu ging ik op vakantie naar Ibiza en dat is slechts 2-2,5 uur vliegen, maar ik vind het toch altijd fijn om dan een iets dikkere, hydraterende creme te gebruiken. Zoals in de tips stond, heb ik halverwege ook nog een beetje extra op gesmeerd.

De creme is vettiger dan ik gewend ben van mijn dagcreme, maar het trekt heerlijk snel in en geeft een fris gevoel. Wel is het zo dat deze creme 100% parfumvrij is en daarom niet echt een frisse geur heeft.

Tijdens de vakantie was het al lekker warm in Ibiza en smeerde ik de creme op voordat ik mijn zonnebrand op deed. Deze creme heeft geen SPF factor van zichzelf, dus smeren is heel belangrijk. Wel moest ik mijn gezicht goed drogen voordat ik de creme opdeed, want als je gezicht wat vochtig is door de hoge luchtvochtigheid, trok de creme minder snel in.

Door de airconditioning in onze kamer, was de creme ook voor de nacht erg fijn. Ipv een droog en trekkende gevoel in de ochtend, werd ik wakker met een lekker zacht huidje.

Conclusie
Er is maar 1 reden waarom ik deze creme niet zou kopen en dat is dat ik het niet fijn vind om met mijn vingers creme uit een potje te halen. Verder vind ik de creme erg fijn en ben dus ook erg blij met mijn kleine tube, die wel helaas nu zo goed als leeg is. 🙁

Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator is te koop bij oa Bol.com en kost €32,50 voor 50ml

Heb jij dat ook dat je liever creme uit een tube of pompje hebt, dan uit een pot?

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met #glamourbeautylover

Spread the love

One thought on “Glamour Beauty Lover | Clinique Moisture Surge Intense

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.