Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Review | Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Het afgelopen jaar mocht ik voor Glamour maandelijks een nieuw product testen van Clinique als BeautyLover. Clinique is voor mij ook echt een merk waar ik graag mee thuis kom. Ik ben meer van de verzorgende producten dan van echte make-up. Clinique heeft daarin een mooie balans gevonden. Naast de vele verzorgingsproducten, hebben ze ook een subtiele make-up lijn en veelal met een verzorgend karakter. De Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm is zo’n product en wellicht wel mijn absolute favourite. 

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Goede lipverzorging

Zeker in deze periode van het jaar is extra lipverzorging geen overbodige luxe. Onze lippen hebben een zeer dun huid en zijn daarom ook kwetsbaar. Wist je bijvoorbeeld dan onze Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm 07 Super Strawberrylippen ook geen talg en zweetklieren hebben, zoals de rest van onze huid? Hierdoor worden je lippen dus niet zelf vochtig gehouden. En als dan de lucht droger is, maken we vaak onze lippen nat met onze tong. Als het kouder en guurder is drogen je lippen uit en scheurt de huid sneller. Bovendien hebben je lippen minder melanine, de stof die schadelijke UV straling filtert en je lippen beschermt tegen de zon. Ook in de zomer is een goede lipverzorgig van belang.

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

De Chubby Stick Moisturizing Lip Balm is Clinique’s supervoedende balsem die boordevol verzorgende stoffen zit zoals shea-, mangopittenboter, jojobaolie en antioxidanten. Deze verlichten je droge, gebarsten lippen en zorgen voor een onmiddellijke en langdurige hydratatie. Precies wat droge en gevoelige lippen nodig hebben om comfortabel, zacht en soepel aan te voelen. Ook bevat de balm voedzame Vitamine E, dit beschermen tegen toekomstige schade van buitenaf.

Veel kleuren

Er zijn maar liefst 17 natuurlijk-ogende lipkleuren, elk met een subtiele glans. Alle kleuren geven uw lippen een subtiele glans. De sheer tinten die je in laagjes kan inbrengen en kun je ook mixen voor jouw eigen one-of-a-kind lipkleur.Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Ga je liever voor iets meer kleur, kies dan voor de Chubby Stick Intense. Deze variant komt in 8 intense kleuren en geven meer kleurintentie met een matige glans
Uiteraard is de lippenbalsem 100% parfumvrij, getest op allergie en geschikt voor alle huidtypes.

Eigen ervaring

Ik kreeg de Chubby Stick Moisturizing Lip Balm opgestuurd in de kleur Super Strawberry. Een hele mooie en subtiele kleur. Ik draag niet vaak lippenstift, maar was ik aangenaam verrast door de kleur die mijn lippen kregen. Door de sheer-tint is het geen opvallende kleur, maar toch ontving ik meerdere complimenten over mijn lippenstift. Juist omdat het een sheer kleur is, behoud je ook je eigen kleur van je lippen en past het ook goed bij je eigen huidskleur. Door meerdere laagjes aan te brengen, kan je dus naar eigen keuze de kleur intenser maken.

De Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Balm heeft de vorm van een dik kleurpotlood. Hij ligt lekker in de hand en zo stift je je lippen erg makkelijker en zonder spiegel.

Maar belangrijk is natuurlijk of je lippen ook daadwerkelijk goed verzorgd worden. Ik gebruik de lipbalm nu dagelijks en ook wel meerder keren. Van droge en gescheurde lippen heb ik dan ook geen last meer. Mijn lippen voelen zacht en soepel aan. Na het aanbrengen van de balm voelen mijn lippen ook niet plakkerig aan, zoals je wel eens met gewone lippenstift hebt.

Conclusie; ik ga de deur niet meer uit zonder mijn Chubby Stick. De Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com en Bol.com voor €21,50

Tip; Op de site van Douglas las ik de volgende tip;

Wat ik jammer vind aan dit product is dat als je product “op” lijkt en nog heel veel in de stick zelf zit. Ik heb zojuist mijn stick open gemaakt (lees gebroken) en er kwam zeker één volle theelepel aan product uit. Hier kun je heel lang mee doen. Aangezien er in het gekleurde gedeelte van de stick een soort tube zit, kun je er echt nog veel uithalen! Zit bij mij nu in een los potje en gebruik het met een kwastje.

Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Spread the love

7 thoughts on “Review | Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.