Goodbye Stress & Welcome Energy op Blue Monday

Winactie | Goodbye Stress & Welcome Energy op Blue Monday

Een paar jaar terug was daar in eens de term Blue Monday. De derde maandag van januari werd omgedoopt tot de meest depressieve dag van het jaar. De donkere dagen en het opgeven van de goede voornemens zijn daar grotendeels schuldig aan. Natuurlijk laten we ons niet gek maken door zo’n term en daarom mag ik vandaag een heerlijk setje Goodbye Stress – Welcome Energy van Kneipp weggeven.

Goodbye Stress & Welcome Energy op Blue Monday

Blue Monday

In 2005 bedacht de Britse psycholoog Cliff Arnall de Arnalls-formule. Door verschillende oorzaken van depressie samen te vatten in een formule, rolde de derde maandag van het jaar eruit, als de dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen.

Maandag is altijd al de moeilijkste dag van de week, de dag waarop iedereen na het weekend weer aan het werk moet. De feestdagen en vakantie liggen alweer ver achter ons, de dagen zijn koud, guur en donker en ook zijn de goede voornemens alweer vergeten of mislukt.

\frac{[W + (D-d)] \times T^Q}{M \times N_a}

In de formule staat de W voor het weer, D voor de schulden, d voor het maandelijkse salaris, T voor hoelang geleden het kerst was, Q staat voor hoe goed men nog de goede voornemens volhoudt, M voor het motivatieniveau en Nvoor het gevoel om actie te ondernemen. Er wordt niet aangegeven wat de eenheden van de variabelen zijn. Daardoor was er natuurlijk ook wel de nodige kritiek in de media over zijn formule. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel een kern van waarheid in zie.

Mijn goede voornemens

Ook ik begon het jaar met een aantal goed voornemens, met als hoofddoel meer balans tussen werk en privé. Gelukkig heb ik daarbij al ingecalculeerd dat ik daar wel wat meer tijd voor uit zou moeten trekken.

Ook ben ik begonnen met sporten op de maandagavond en heb ik mij van het weekend ook nog aangemeld voor een 10-weekse cursus boksen. Ook met dry january heb ik geen enkele moeite meer! De alchoholvrije biertjes smaken mij prima. Leuk om te lezen is de alcholvrije biertjes test van mijn mede IkPas-deelnemer Lisette Schrijft.

Maar mijn goede voornemens voor meer selfcare zijn nog niet echt verder gekomen dat een avondje Netflixen in bad. De afspraken voor de kapper en de schoonheidspecialist moet ik nog maken. Ook mijn beter-eten-gewicht-verliezen-voornemen, had gisteren een dipje. Maar vandaag gaan we er weer helemaal voor, want ik ben ondertussen al 1,5 kg afgevallen!

Kneipp Goodbye Stress – Welcome Energy

Na mijn avondje Netflixen in bad, heb ik besloten dat zeker vaker te gaan doen. Het voornemen is om dat lekker op maandagavond te doen na het sporten. Maandag is ook mijn thuiswerkdag, dus kan ik mooi mijn blog voor morgen overdag al klaarzetten als de meiden op school zitten. Na het sporten beloon ik mijzelf dan met een warm bad. Van Kneipp is er een nieuwe lijn Goodbye Stress – Welkcom Engergy die ik daarbij ook eens ga uitproberen.

Kneipp Goodbye Stress - Welcome Energy

Deze nieuwe Kneippcollectie geeft je een duwtje in de rug om je energieker te voelen. Plan daarom regelmatig jouw selfcare moment in, om even je hoofd leeg te maken. De verhelderende en verfrissende geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract helpen om stress om te zetten in positieve energie. Watermuntextract is zeer verfrissend en zorgt weer voor een hoger energieniveau. Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Samen geeft het je een boost en zorgt het ervoor dat de stress verminderd wordt.

De serie Goodbye Stress – Welcome Energy bestaat uit een Douchegel, Douche foam en Badolie, maar ook een biologische kruidenthee. Deze Nana munt – Rozemarijn – Groene thee heeft een natuurlijke muntolie die verfrist en je een boost geeft. En om je selfcare-momentje helemaal af te maken is er ook een heerlijke geurkaars. Met de frisse mintgeur van de deze geurkaars Goodbye Stress Watermint-Rosemary met natuurlijke etherische rozemarijnolie helpt om een hectische dag achter je te laten.

Kneipp Goodbye Stress - Welcome Energy

Win een Kneipp Goodbye Stress – Welcome Energy pakketje

Het Goodbye Stress – Welcome Energy-pakketje bevat de Goodbye Stress thee, een geurkaars en de heerlijke douchegel.

 • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij of jij last hebt van Blue Monday.
 • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
 • Niet verplicht, maar een like voor Mama’s Liefste op FacebookInstagram Twitter Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
 • De winactie loopt t/m 28 januari. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

104 thoughts on “Winactie | Goodbye Stress & Welcome Energy op Blue Monday

  • Lisanne Bons says:

   Ik zit midden in mijn tentamenperiode. Ik moet een master voor mijn afstuderen kiezen, op mijn werk en is iedereen ziek en moet ik teveel werken naast mijn tentamen. Ik heb vorige week 5x gesport en vanmorgen bij het wegen bij de sportschool was ik een kilo aangekomen?. Ik geloofde eigenlijk niet zo in blue monday maar na vandaag……heb ik er echt last van, bah!!!

  • Hahaha blue money heb ik geen last van… maar dat komt omdat ik mijn goede voornemens gewoon niet start op 1 januari ??. Maar dat houd niet in dat een ontspanningspakket niet welkom is want helaas is stress er op dit moment iets teveel dan goed is???

  • Linda Raaijmakers says:

   Ik heb totaal geen last van Blue Monday maar ik zou graag extra energie krijgen met deze heerlijke set van Kneipp. Pure verwennerij ?

 • Xaviera Jamie says:

  Vandaag schijnt de zon maar de vorige week was voor de hele week Blue Week want de zon liet zich niet zien en was het een en al somberheid wat de klok sloeg! En Kneipp helpt ons wel door de moeilijke sombere periodes en ik loot graag mee!

 • Ik ben net Garfield is hou niet van de maandag of het nou een blauwe maandag is of een gewone het is gewoon mijn dag niet. Zo net na het weekend 😉

 • Ik heb geen last van Blue Monday en ben aan het aftellen voor mijn vakantie in mei. Iets waar ik er naar uit kijk en blij van word. Wat een heerlijk pakket. Als werkende moeder kan ik een ontspannend moment gebruiken in de badkamer.

 • elisabeth maria martina says:

  wat een heerlijke verwennerij maak mij maar blij
  even weg met al die stress dat word met deze heerlijke producten van Kneipp vast een succes

 • Angelique de Vries says:

  Ik doe graag mee met deze actie ?
  Gelukkig geen last van blue monday. Wel ben ik ontzettend moe, maar dat komt door een druk weekend. Dan moet ik echt even een paar dagen bijkomen ?
  Soms is het even niet anders…

 • Kelly Callemeijn says:

  Ik doe graag mee want voor mij is het de laatste jaren bijna elke dag blue monday. Vrijdag migraine, vanacht migraine met een flinke verkoudheid en spuugen erbij. Ik kan wel wat ontspanning gebruiken want genieten van mijn gezin lukt nog niet meer door mijn slechte gezondheid

 • Marijke van Beurden says:

  Heb het vandaag veel te druk voor het ”Blue Monday” gevoel, we hebben net een nieuwe keuken dus nog tig dozen uit te pakken, een zieke in huis die verzorgd moet worden en naast het huis nog tig andere dingen en bezigheden, maar om een verwenmomentje voor mezelf te hebben zou dit Kneipp Goodbye Stress – Welcome Energy pakketje wel meer dan welkom zijn!

 • Anita te Gussinklo says:

  Ik heb geen last van Blue Monday.
  Wel de afgelopen weken aardig wat stress maar ik vind niet dat je dat aan een dag kan ophangen.
  Lijkt me een heerlijke serie van Kneipp

 • Ik ben met mezelf in gesprek op deze dag, welke keuze ga ik maken? Eerst misschien ontspannen en dan kom ik wellicht tot een weloverwogen inzicht!??

 • Blue Monday is hier eerder een regenboog maandag geworden.

  Het mooie van de ochtend (alles wit gevroren)
  Dochter die dezelfde kousen voor me klaar legt als die ze ook draagt. (sokken met rode sterren)
  beginnende puberzoon die zonder mopperen bord in de vaatwasser doet (happy sunshine)

  Benieuwd hoe kleurrijk hun verhalen zullen zijn als ik hen straks van school ga halen.

 • Galinka van Bokhorst says:

  Ik vind dit weer een leuke winactie. Blue Monday gaat hopelijk vandaag mijn deur voorbij. Met deze winactie van goodbye stress-welkome energy moet dat zeker lukken. Ik weet dat mijn familie in Australië gelukkig veilig is en alleen last hebben van de rook, dus voor hem stuur ik de deprimerende regen hier daarheen. Mocht ik dit pakket winnen kan ik mij daarmee nog meer ontsressen.

 • Fransien van den Nieuwendijk says:

  OOOO!!! Heerlijk, ik doe graag mee! Blue Monday heb ik eigenlijk helemaal geen last van, behalve dan dat ik Januari zoiezo niet één van de gezelligste maanden van het jaar vindt. Maare, zo’n leuk pakket van Kneipp is altijd lekker!!

 • Niet zo zeer last van Blue Monday. Wel een ziek kind in huis en dat is nooit zo een pretje. Ik neem wel genoegen met mijn gedachte even verzetten tijdens het gebruik van dit pakket. Het is zeer welkom.

 • Dorian van Haren says:

  Niet persé Blue monday..maar Blue january! Deze maand duurt zo lang..te weinig licht, te weinig warmte en te weinig energie! Daarom kijk ik zo uit naar het voorjaar..én naar dit fijne Kneipp pakket om me een beetje te troosten en te vertroetelen!

 • Iris Bakker says:

  Ik heb eigenlijk niet zo’n last van deze blue monday, ik was afgelopen weekend jarig en heb een heel leuk weekend gehad met lieve vriendinnen, leuke cadeautjes, lekkere taart en luisterende kinderen. Ik heb de douchefoam van deze lijn gekregen en vind hem echt heerlijk, dus ik doe graag mee voor dit pakketje

 • Een heerlijk cadeau zeg! Nee ik heb niet speciaal last van blue monday. Wel vind ik de januari en februari maand erg lastig en somber. Kou en regen zijn aan mij niet zo besteed.

 • Grete Karina says:

  Ik werk in de zorg, moet vaak voor dag en dauw mijn bedje uit en gelukkig heb ik daar helemaal geen probleem mee.
  Ik ben een echt ochtendmens.
  Last hebt van Blue Monday heb ik niet.
  Wel kijk ik uit naar de zomer.

 • Wat ben je goed bezig Fleur en wat gaaf dat je een cursus boksen gaat doen. Hier geen last van Blue Monday maar wel groot fan van Kneipp dus ik doe graag mee met de winactie!

 • Paula Prins-Wijnalda says:

  1 keer per jaar moet iedereen dit eens doen, en de uitgelezen kans is dit zeker om te doen op Blue Monday : Neem een dag vrij van je werk, doe deze dag echt he-le-maal niets, blijf de hele dag in je bed, en maak het jezelf comfortabel! Even een relaxed-me-time-moment daar knapt iedereen van op, en helemaal op zo’n dag als vandaag, voor mij was het daarom vandaag geen Blue Monday, maar een very Happy Monday, want dit had ik gepland voor vandaag en het was heerlijk, een aanrader voor iedereen! ?

 • Pfieuw , gelukkig zeg Blue Monday weer overleefd.. haha nee hoor geen centje last hier. Deze maandag was echt niet zwaarder dan alle andere maandagen 😉

 • Nou, deze dinsdag is triester dan gisteren hoor. Ben moe, voel me niet lekker, het is buiten mistig koud en grijs. brrrrr. die blue monday valt in het niet bij deze purple thursday (aldus mijn 8 jarige dochter haha).

 • Met mijn 55jaar en in de overgang zittende bemerk ik hoe moeilijk mijn lichaam met die constante hormoonschommelingen heeft! Tijd dus om wat vaker mezelf wat rust en extraatjes te geven met wat HEERLIJK verzorgende producten van Kneipp

 • Lisette Kleiweg says:

  Ik doe ook graag mee, en ik heb geen last van blue monday gevoelens. Wel verlang ik naar de lente maar dat heeft iedereen in Jan/feb denk ik.
  Ik volg je al hier en op fb en instagram .

 • Ik waag graag een kansje voor dit anti stress pakket. Ik vind blue Monday grote onzin maar kan wel wat anti stress gebruiken.

  Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie), Instagram (Truusje26) en Twitter (@Glambertgirl77).

 • Ik had niet echt een blue monday, was best een oké dagje. Ik vind overigens het liedje Blue Monday van New Order ook heerlijk! (jeugdsentiment, maar dit terzijde)

 • Marlies van der Schoor says:

  Gelukkig heb ik geen last van Blue Monday, maar ik heb wel een druk huishouden en dit heerlijke Kneipp Goodbye Stress is daarom van harte welkom.

 • Deze keer geen last gehad van Blue Monday, alleen van alle heisa er omheen ?.
  De goodbye stress ziet er heerlijk uit en kan ik wel gebruiken na alle stress van afgelopen maanden. Kneipp is zo fijn! Dus ik doe een poging om te winnen ?.

 • Ik heb gelukkig geen last van blue monday. ik heb een druk leven en om te relaxen ga ik vaak in bad met een lekker muziekje erbij, het kneipp pakketje zou goed van pas komen, een kaarsje aan en een heerlijk kopje thee tijdens mijn badritueel

 • Kom maar op met meer energie en relax momentjes. Thuis hebben we een super mooi bad staan waar iedereen gebruik van maakt behalve ik. Heb de rust nog niet kunnen vinden dus misschien gaat het hiermee lukken…

 • Het draagt niet bij dat het Blue Monday is omdat het sowieso de eerste dag van een (lange) week is en dat het dan ook in de winter is en het zo wordt gepromoot/in de media voorbij komt dat het Blue Monday is maakt het niet makkelijk maar het is niet perse de meest depressieve dag voor mij 🙂

 • fijn om me zelf te verwennen naar een dag hard werken in de gehandicapten zorg en nog even sporten als ontspannen en me dan zelf nog extra verwennen. daar ga ik doe graag voor

 • Eind oktober had ik mijn goede voornemens al gemaakt, een goede balans vinden tussen werk en gezin. Dit betekende minder werken en tijd over houden om te genieten van de kleine dingen met elkaar. Dat betekende dus óók, minder te besteden hebben. Maar hé, ik had het allemaal goed overdacht en was ervan overtuigd dat dit me rust ging brengen, want geluk hangt niet van geld af, toch? We zijn nu een aantal weken verder en ik ben alles behalve in balans. De een na de ander wordt (langdurig) ziek op het werk,waardoor ik dus toch weer extra werk en thuis stapelen de klusjes zich op, want ik wil toch tijd voor mijn gezin maken. Blue Monday? Absoluut!

 • Ik heb eerlijk gezegd geen last van een blue monday. Ik heb wel elke week een happy friday-gevoel! Heerlijk om te weten dat het weekend voor de deur staat. 😉

 • Ik heb geen last van Blue Monday, maar los van de dag of de maand af en toe een Blue-day. Hangt meer af van wat er die dag gebeurt. Heel menselijk dus. Heb dus vaker behoefte aan ‘Goodbey stress – Welcome energy’ nodig…….

 • Ohhh dat zou lekker zijn. Blue Monday is niet aan mij besteed. Vind het een beetje onzin! Jij bent uiteindelijk degene die iets maakt van iedere dag! Je hebt de touwtjes zelf in handen.

 • poeh Blue Monday. Ik had er nooit last van. Dit jaar wel. Kan wel wat zonnestralen gebruiken en die komen nog lang niet. Het was en is een periode vol vervelende situaties en daarmee stress dus het pakketje ohoh al helpt het maar 1% dat zou al schelen.

 • Januari vind ik wel een zware maand altijd. aan het begin is het even leuk, even rust na die drukke decembermaand. Maar dan begin ik te verlangen naar de zon en denk dingen als “oh nee, weer een heel jaar”. Mijn blauwe maandag was wat vroeger, depri donderdag. Hierdoor had ik mezelf alweer opgepept voor maandag.

 • Cheryl van de Loo says:

  Ik heb last van blue monday. Stress op werk en twee kinderen die snachts weinig slapen.. Opstaan in de ochtend is elke dag een marteling

 • Ik win dit heel graag voor mijn moeder die wel wat meer ontspanmomentjes kan gebruiken met een drukke baan en veel activiteiten daar omheen zoals oma zijn en vluchtelingen in ons dorp helpen!

 • Ik heb eigenlijk nooit last van een blue monday, dat komt omdat ik niet aan goede voornemens doe. Maar op het moment is het wel behoorlijk stressen op het werk en daarnaast nog je drukke leven als moeder dus ik zou mezelf graag verwennen met dit pakket.

 • we zijn net verhuisd en nog niet gesetteld…., ook spelen alle oude kwaaltjes op dus zal het wel het klus & verhuis virus zijn en dan kunnen we wel een Kneipje gebruiken om ons op te peppen .
  Happy 2020 allen en veel win en antie stress plezier.

 • Evelien Reijnders says:

  Haha nou toevallig afgelopen maandag wel; ik ben coassistent en zou die dag een nieuw coschap beginnen in Hoorn. Dus je wilt dan natuurlijk een goede indruk maken, niet te laat komen. Ik sta op het station en wil nog even op 92 kijken Hoelaat ik moet overstappen; alles rood… vertraging… 40 min op het station gestaan, vervolgens op het anders station van overstap weer 20 min.. daarna rennen rennen rennen, nét aan op tijd (gelukkig op tijd weggegaan dus)… pfieeeeuw. Geloof me; dat was een stressvol momentje haha!

 • Ik vind alle maandagen BLUE…
  Maar dat komt omdat ik chronisch ziek ben. De geuren van Kneipp… die wil ik graag in de badkamer…
  En loot dus graag mee

 • Nee, hoor. Geen blue monday voor mij. Ik doe na de kerst wat extra kleine lampjes aan en bovendien vind ik de temperatuur in de winter aangenamer dan in de zomer.

 • Graag doe ik mee voor dit ontspannende Kneipp pakketje omdat ik een paar weken geleden al voor de derde keer sinds februari wondroos in mijn gezicht heb gehad. Hierbij schijnt stress toch een soort van trigger te zijn. Blue monday is niet persé vervelender dan een “normale” maandag.

 • Graag doe ik mee voor dit fijne ontspannende Kneipp-pakket omdat ik een paar weken geleden al voor de derde keer in een jaar wondroos in mijn gezicht heb gehad. Stress schijnt hierbij toch voor een soort trigger te zorgen denk ik. Blue monday zelf, daar heb ik nooit zo’n last van

 • Jeanine Lodder says:

  Ik waag graag een gokje. Blue Monday is een beetje langs me heen gegaan maar ben dan ook druk bezig met ons nieuwe gezinnetje. Mijn zoontje is net 4 maanden en na 3,5 hele heftige maanden (huilbaby, ziekenhuisopnames en zelf naar therapie voor traumaverwerking) beginnen we eindelijk een beetje ritme te krijgen. Me time schiet er nog weleens bij in maar dit pakketje zou wel een lekker begin zijn. Ik ga duimen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.