Winactie | Beautydagje tijdens de vakantie met Souza

Hoera de vakantie is weer begonnen. Na weken van thuis zitten tijdens de lockdown is het nu ook wel even lekker om thuis even niets te hoeven. Geen schoolwerk en geen online lessen. Wat wel is gebleven is onze grabbelpot. Waar tijdens de lockdown deze gebruikt werd om aan het einde van het schoolwerk iets leuks te gaan doen, gebruiken we hem nu met dezelfde reden. Eén van de lootjes is een beautydagje voor de meiden. En kwam het nu even goed uit dat we een mooie zeemeerminnen make-upset hadden gekregen van Souza en een glitter tatoesetje! Ze konden niet wachten om er mee aan de slag te gaan. En voor jullie heb ik ook een leuk make-upsetje dat ik mag weggeven op het einde van deze blog. Doe je mee?

Beautydagje tijdens de vakantie met Souza

Samen tutten tijdens een Beautydagje

Wat is er nu meer ontspannen in de vakantie dan een lekker relaxt beautydagje. Helaas kunnen we nog niet naar de salons, maar we kunnen er thuis ook een feestje van maken. Dit kunnen de meiden samen doen met hun vriendinnen, maar een beautydagje met mama is ook altijd leuk. Laat het bad maar vollopen. Zo kun je samen lekker een maskertje bij elkaar opsmeren. Vergeet daarbij ook niet een speciaal haarmasker in je haren te doen. Misschien zelfs een kleurtje voor de haren. Daarna een voetenbadje en mooi de nagels lakken. Natuurlijk mag een speciale cocktail niet ontbreken en een lekker hapje. Gegarandeerd dat jullie samen zo heerlijk de dag doorkomen.

Zeemeerminnen Make-upsetje

Na al dat badderen en haren wassen, is het ook tijd voor een make-upje. Het leukste is natuurlijk om dit bij elkaar op te doen. Het Zeemerinnen make-upsetje dat wij van Souza ontvingen bevat een Zeemeermin met lipgloss, een doosje met 4 kleuren oogschaduw en bijpassend kwastje en 2 nagellakjes. Alle make-up is op waterbasis gemaakt, dus eenvoudig te verwijderen en zacht voor kinderhuidjes. De kleuren zijn mooie pasteltinten die helemaal passen bij een Mermaid Party. De glitters mochten natuurlijk ook niet ontbreken.

De lipgloss is ook prima te gebruiken als blush of highlighter. Ook de nagellak kun je los van elkaar gebruiken, roze en glitters of samen over elkaar heen. Wel moet je dan even langer geduld hebben om het mooi te laten opdrogen, maar dat kan prima tijdens een tekenfilmpje op de tablet.

Glitter tattooset

Het feest was pas echt compleet toen de meiden ook een glittertattoo mochten uitzoeken. In dit complete Glitter tattoosetje van Souza vind je 12 originele tattoostencils (2x 6 verschillende) en 4 verschillende glitterkleuren. Maar ook natuurlijk lijm en een klein kwastje. De kunst is natuurlijk om de glittertattoo van verschillende kleuren te voorzien voor het mooiste effect. De lijm en glitters zijn volledig op waterbasis, net als het make-upsetje.

Voor mij was dit de eerste keer dat ik een glittertattoo mocht zetten en het lukt verbazingwekkend goed. In de doos vind je een duidelijke uitleg. De meiden kozen een stencil en een plek waar ze de tattoo wilde hebben. Voorzichtig haal je de stencil van het velletje en zorg je dat alle losse stukjes achterblijven, zodat je precies weet waar je de lijm moet smeren. Wees voorzichtig, want de lijm komt makkelijk uit de tube en het was al snel te veel. Daarna kun je voorzichtig met het kwastje de kleuren aanbrengen op de juiste plek. Even laten drogen en dan kun je voorzichtig het stencil van de huid aftrekken. Dat lukte zonder dat het pijn deed. Wat overblijft is een mooi tattoo, die zeker een week mooi blijft zitten. Ook na nog een uitgebreid badritueel die avond. Mocht je de glittertattoo willen verwijderen, dan lukt dat prima met een beetje babyolie. Andere belangrijke tip is om de tattoo het liefste buiten te zetten, want alles zit onder de glitters 😉

Winactie Souza Zeemeerminnen Make-up setje

Met dank aan Souza mag ik een Zeemeerminnen Make-up setje weggeven.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij wat jullie het liefste doen op een beautydagje.
  • Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook | Instagram Twitter Bloglovin wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 2 maart. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Spread the love

39 thoughts on “Winactie | Beautydagje tijdens de vakantie met Souza

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.