Beauty | Wolking in my new green boots

wolking-on-my-new-green-bootsDe winter staat nu echt voor de deur en dat betekent dat de slippers en sandalen weer opgeborgen kunnen worden. Maar zoals altijd heeft elk nadeel zijn voordeel. Want met het opbergen van de zomerschoenen, mogen mijn laarzen weer te voorschijn komen. Ik hou van mijn laarzen en heb dan ook een flinke verzameling in verschillende soorten en kleuren. Helaas moet ik ook elk jaar wel weer afscheid nemen een aantal. Meestal omdat de ritsen stuk gaan en niet meer te repareren. Zo ook mijn favoriete groene paar en ging ik op zoek naar een nieuw paar.

Heel lang hoefde ik niet te zoeken, want ik kreeg opeens een het aanbod om een paar laarzen te reviewen uit de Wolky herfst/wintercollectie. Uiteraard viel mijn oog al snel op Chelsea-boot Yunnan uit de Flavour collectie, een en kuitlaarsje met een sierrits aan de achterkant. Het mooie materiaal en de fijne leest geven deze twee modellen een luxe uitstraling. en natuurlijk in de kleur Forest, groen! Mooi vind ik er ook aan dat deze laars is uitgevoerd met gladde leer met de print van een slangenhuid.FLAVOUR 4511 YUNNAN

 

Oer-Hollands

Wolky kende ik natuurlijk al wel, alhoewel ik niet eerder daar schoenen had gekocht. Wat ik niet wist was dat Wolky een oer-Hollands familiebedrijf is. Ik dacht ook altijd dat ze alleen maar zeer comfortabele schoenen verkochten, met een speciaal voetbed; anatomisch gevormd, schok dempend, uitneembaar en voorzien van een extra laag memory foam zodat het zich volledig kan vormen naar de voet. Misschien niet allemaal even hip, jong en trendy, maar daar heb ik me dus flink in vergist. In de brochure met de herfst/wintercollectie 2016 stonden namelijk juist heel veel leuke laarzen en ook hippe gympen. Het was dus nog wel een moeilijke opgave om maar een paar te kiezen. Gelukkig had ik een missie om een nieuw paar groene laarzen te vinden en zo kwam ik uit bij de Yunnan.

eu_usa_flavour_4511_1_isoc

 

Eerlijk product

Ieder seizoen komen er nieuwe modellen op de markt. Telkens ietsje anders, telkens weer vernieuwend. Maar altijd met behoud van datgene wat aan de basis ligt van het succes van Wolky: een innovatief kwaliteitsproduct met een herkenbare stijl.  Milieuvriendelijke materialen worden steeds vaker gebruikt, zoals leer dat aan de strengste eisen voldoet en gerecycled rubber voor de zolen. Vernieuwing met een scherp oog voor materiaal, comfort, kleur, design en duurzaamheid staat na dertig jaar nog steeds met stip op nummer één. Wat klein begon is dankzij volharding en een sterk geloof in een eerlijk product uitgegroeid tot een merk van wereldformaat.

wolky_collection_autumn_2016

Wolking in my new green boots

Superblij ben ik met mijn nieuwe paar laarzen voor de komende winter. Kenmerkend voor de Chelsea boot is de spitsere neus en lage hak, Dat maakt het een elegante, maar toch ook erg praktische laars. Ik hou wel van laarzen met een hogere hak, maar als het weer omslaat en het buiten glad wordt, ben ik blij met een plattere schoen. De binnenkant is heerlijk warm en zacht. En zo als beloofd is past het voetbed zich aan mijn voeten, waardoor deze laars extra comfortabel loopt. Ookal ben ik een zomer-mens. Van mij mag de winter nu gaan beginnen.

Verkrijgbaar

Bezoek de website Wolky.nl / Wolkyshop.com of download de gratis Wolky app (zoekterm Wolky international)

Heb jij al nieuwe schoenen/laarzen gekocht voor de komende winter?

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Spread the love

2 thoughts on “Beauty | Wolking in my new green boots

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.