Raamdecoratie Veneta.com 2 - niet rechtenvrij

Raamdecoratie geschikt voor in de kinderkamer

‘Mam, mag ik een nieuwe kamer?!’ Eh, ja. Daar is de vraag al. Je wist dat deze vraag eraan zat te komen, maar toch komt de vraag onverwacht. Wist je dat je met raamdecoratie de kinderkamer een heel nieuwe uitstraling kan geven? Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar raamdecoratie heeft in elke ruimte een heel groot aandeel in de uitstraling.

Raamdecoratie Veneta.com 2 - niet rechtenvrij

Verleng de nachtelijke uurtjes!

Wat in een kinderkamer van belang is, is raamdecoratie die de ruimte verduistert. Kinderen worden vaak zo vroeg wakker, dus laat ze maar lekker in de waan dat het nog nacht is! Een perfecte oplossing hiervoor is een rolgordijn. ’s Nachts kun je het rolgordijn sluiten, zodat de kamer volledig verduisterd is. Overdag rol je het gordijn gemakkelijk omhoog, waardoor er dan voldoende licht in de kamer is.

Stijlvol én kindveilig

Raamdecoratie Veneta.com 3 - niet rechtenvrijPlisségordijnen zijn misschien wel de beste keuze voor een kinderkamer. Deze gordijnen zijn niet alleen stijlvol, maar zijn ook kindveilig. Zodra er iets achter het gordijn blijft hangen, schiet het koord direct los. Zo kunnen ongeluk met de gordijnen worden voorkomen! Jouw kind kan rustig spelen zonder dat jij je ergens druk over hoeft te maken.

Plisségordijnen zijn daarnaast heel functioneel. Met een top down bottom up systeem kun je het gordijn van beide kanten besturen. Zo kun je overdag ervoor kiezen om meer licht door te laten, terwijl het gordijn ’s nachts de nodige verduistering biedt. Dit systeem zit strak tegen het raam ingespannen, waardoor de lichtinval minimaal is wanneer het gordijn gesloten is.

Lees ook: Keuzestress | Welke raambekleding past bij onze ramen?

Help, het gordijn is vies!

Elke dag is je kind wel te vinden in zijn of haar slaapkamertje. Omdat kinderen daar elke dag op de grond spelen, kan het maar zo zijn dat de raamdecoratie het ontgeldt. Gelukkig is raamdecoratie van Veneta.com gemakkelijk schoon te maken. Met deze raamdecoratie schoonmaak tips heb je binnen no time al het stof weer van je raamdecoratie & zijn ze weer lekker schoon!

Welke raamdecoratie kies jij voor de kinderkamer?

Beeld: Veneta.com
Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.