5x vermaak voor onderweg

5x Vermaak voor onderweg in de auto

Nog een paar dagen en dan maken wij ook een lange afdwaling naar het zuiden van Frankrijk. Ter voorbereiding ben ik voor de meiden al het een en ander aan vermaak voor onderweg aan het verzamelen. Voor zowel op de heenweg als de terugreis moeten ze zich een beetje kunnen vermaken. Vandaag mijn tips en daarbij heb ik ook nog een leuke winactie voor je.

5x Vermaak voor onderweg in auto

DVD’s

We hebben het geluk dat we een auto hebben met daarin een Dvd-speler. De meiden kunnen zich zo zeker een aantal uren goed vermaken. Naast de oude DVD’s , heb ik voor de autorit naar Frankrijk ook een paar nieuwe titels klaar liggen, zoals WonderPark en Missing Link. Voor Missing Link heb ik al een winactie lopen en voor Wonderpark komt die volgende week online.

Foto Shutterstock door Robert Kneschke
Luisterboek voor onderweg

Luisterboeken en CD’s

Omdat we toch de schermpjes niet de hele tijd aan willen zetten, nemen we ook altijd een heel aantal leuke luisterboeken en CD’s mee. Deze zijn van heel veel verschillende boeken verkrijgbaar en voor alle leeftijden. Lees hier mijn top 5 van leuke luisterboeken. Ook een leuk idee is om voor de vakantie een proefabonnement af te sluiten bij Storytel. Zo heb je een hele bibliotheek bij je voor het hele gezin. Ook lekker voor jezelf dus aan de rand van het zwembad.

Tip Toi voor uren vermaak

Sinds we een TipToi Pen hebben, nemen we in de zomer vaak een nieuw Tip Toi boek of spel mee. Met de Tip Toi pen vermaken de kinderen zich altijd uren met de diverse leuke opdrachten en weetjes in zo’n boek. Er zijn boeken met zoekplaatjes voor de jongste en leuke weetjes voor de oudere kinderen. Dit jaar hebben we het “Wij Leren Engels” mee!

Lekker kleuren

Mijn meiden houden ook erg van kleuren en knutselen. Zeker op de achterbank. Maar vanwege de beperkte ruimte is het soms even zoeken naar handige kits. Bij het merk Tiber Tribe ben je daar aan het juiste adres. Wij hebben ondertussen al diverse Colouring Sets in huis. Dit jaar gaan die ook zeker mee en ik heb een paar nieuwe Activity Packs. Deze doosjes zijn nog iets kleiner en makkelijker mee te nemen.

De Transfer Magic is een set dat mij mee terugneemt naar mijn eigen jeugd. Door met een potlood te wrijven over het plaatje, kun je deze op je tekening plakken. In de set Dance Concert kun je zo je poppetjes zelf aankleden.

In het Activity Pack Enchanted Garden vind je een setje met 6 kleurtjes en naast kleurplaten ook leuke spelletjes zoals zoekplaatjes en een doolhof. In totaal zitten er 24 blaadjes in een doosje.

Auto bingo voor onderweg

Maar de allergrootste hit is toch wel het spelletje autobingo. We hebben hier een bestaand doosje van MudPuppy Road Trip Bingo van, maar het leukste vinden ze toch als ik er zelf eentje maak. Ik verzin ze meestal ter plekke en kijk een beetje onderweg wat we vaak tegenkomen. Je kan hem zo moeilijk of makkelijk mogelijk maken als je zelf wilt.

Auto Bingo voor onderweg

In de voorbereiding op de vakantie koop ik dan vaak een paar kleine cadeautjes van een euro of minder. Bij elke gewonnen bingo mogen ze dan een cadeautje grabbelen. Een stop voor een ijsje bij de grote gele M is vaak een leuke prijs.

Winactie 2x Trible Tiger Colouring Set is gesloten

Ik heb 2 Tiger Tribe Colouring Sets om weg te geven; een Unicorn Magic en een Animal All Stars.

Gefeliciteerd

  • De winnaar zal ik persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

40 thoughts on “5x Vermaak voor onderweg in de auto

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.