Thule Epos fietsendrager

Thule Epos – de meest veelzijdige fietsendrager voor alle soorten fietsen

We weten allemaal hoe fijn het is om te fietsen. Maar soms wil jij je fiets ook meenemen naar een mooier plekje of heb je tieners in huis die met de fiets ergens willen worden opgehaald. Thule Epos is een nieuwe, volledig opvouwbare en kantelbare fietsendrager voor op de trekhaak met een innovatief telescopisch bevestigingssysteem voor fietsen. Het is ontworpen om fietsen van elk type of formaat te vervoeren – of het nu gaat om mountainbikes, gravelbikes, of e-bikes.

Een nieuwe manier om jouw fietsen te bevestigen

De kerninnovatie van de Thule Epos-fietsendrager is de flexibiliteit en het gebruiksgemak dat door het unieke systeem wordt gecreëerd. Daarnaast zijn de telescopische fietsarmen uitgerust met een draaiende kop. De verstevigde straps bieden een tal van bevestigingsmogelijkheden om elk type fiets stevig vast te zetten. Met Thule Epos kun jij je fiets overal op het frame of het achterwiel bevestigen voor een frameloos contact. Deze duurzame drager met hoge capaciteit kan fietsen met een gewicht tot 30 kg per stuk dragen. Dit maakt het vervoeren van fietsen gemakkelijker dan ooit. De Thule Epos kan tot drie fietsen vervoeren en past op alle soorten frames en geometrieën. Dus prima geschikt voor e-bikes, mountainbikes, gravelbikes en fietsen met spatborden en bagagedragers.

Snel, gemakkelijk, en veilig jouw fietsen in- en uitladen

De montage vereist minimale inspanning, waardoor het bevestigen van de drager aan de auto, een fluitje van een cent is. Fietsen zijn eenvoudig zelfstandig in- en uit te laden, zonder dat je hoeft na te denken over de volgorde van installatie. Als de fietsen eenmaal zijn bevestigd, blijft de kofferbak toegankelijk dankzij het slimme kantelmechanisme. Het monteren van jouw fietsen is gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van fietstochten met vrienden en familie.

.

Handig in elke situatie

Als er geen fietsen zijn bevestigd, kunnen de fietsarmen plat worden opgeborgen, waardoor de kofferbak toegankelijk is, zelfs zonder de fietsendrager te kantelen. Thule Epos is ook volledig opvouwbaar om eenvoudig te vervoeren en om op te bergen wanneer hij niet wordt gebruikt.

Ervaar de toekomst van fietsendragers

Thule Epos is het natuurlijke resultaat van vele jaren ervaring en toewijding aan fietsen binnen Thule. De innovatieve gepatenteerde telescopische fietsarmen zorgen voor flexibiliteit, gebruiksgemak en vervoeren jouw fietsen veilig naar elke bestemming. Fietsen verandert voortdurend – en bij Thule voldoen we graag aan de behoeften van de klant van vandaag en morgen.

.

Technische specificaties van de Thule Epos fietsendrager

  • Hoog draagvermogen van 30 kg/fiets en een totaal van 60 kg waardoor alle fietsen, inclusief zware e-bikes, vervoerd kunnen worden
  • Past op alle frameontwerpen met een diameter van 20 mm tot 90 mm
  • Maakt eenvoudig transport van grotere fietsen mogelijk met een grote ruimte van 250 mm tussen de fietsen en een lange wielbasis tot 1350 mm
  • Geschikt voor fietsen met een wieldiameter van 16” tot 29” en banden tot 3,2”. Tot 5” met accessoire band (afzonderlijk verkrijgbaar)
Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.