Een waar knalfeest met Stuff-A-Loons

Elk kind is gek op ballonnen! Dus toen ik op het Blogger by Nature event de Stuff-A-Loons zag, wist ik meteen dat dit nieuwe product van Boti ideaal zou zijn voor feesten en partijen. Dus toen ik hoorde dat gastbloger RIEK voor haar zoontjes verjaardag een Kermis Kinderfeestje organiseerde, vroeg ik haar of zij de Stuff-A-Loons Maker Station wilde uitproberen. Dat wilde ze maar al te graag en vandaag vertelt ze haar ervaring. Leuk nieuws is dat ik ook een Stuff-A-Loons Maker Station mag verloten. Lees en doe je mee?

Een knalfeest met Stuff-A-Loons

Stuff-A-Loons Maker Station

Met de Stuff-A-Loons Maker Station maak je zelf gevulde ballonnen met wat jij maar wilt. Creëer een Stuff-A-Loons ballon voor een speciale gebeurtenis, een verjaardag of feestdag of gewoon, omdat het leuk is!

In het Stuff-A-Loons pakket zit natuurlijk de Maker Station, twaalf transparante ballonnen en zes herbruikbare clips. Ook zitten er veel accessoires in om de ballonnen te vullen, te weten: twee verschillende soorten glitters, twee verschillende soorten confetti, twee keer gekruld lint en tien miniballonnen. Daarnaast zitten er in de doos vier standaarden om de ballonnen op neer te kunnen zetten en de handleiding.

Een knalfeest

Pasgeleden werd mijn zoontje vijf jaar en gaf hij zijn eerste partijtje voor zijn vriendjes. Wat is er dan leuker om bij afscheid een mooie confettiballon mee te geven met een verrassing erin?!? De Stuff-A-Loons Maker Station kwam dus als geroepen.

Een heel leuk plan, als je voldoende tijd hebt…

Nu had ik helaas enige tijdsdruk tijdens de uitvoering; snel even vijf mooie ballonnen maken bleek helaas minder makkelijk dan verwacht. ‘Pang’ daar ging de eerste ballon. De confetti dwarrelde door de lucht. Het knalfeest was begonnen, mijn zoontje vond het prachtig! Na een beter gelukt exemplaar knalde even later ook nog een tweede ballon.

Gelukkig hadden we aan het eind van het partijtje voor alle kinderen een ballon. De kinderen waren blij met de Stuff-A-Loons en ik kreeg van de ouders veel enthousiaste reacties en de vraag hoe ik het cadeautje in de ballon had gekregen.

Zijn de ballonnen op? Er bestaan ook Stuff-A-Loons navulpakketten met de transparante ballonnen en herbruikbare clips met of zonder accessoires.

Winactie Stuff-A-Loons Maker Station is gesloten

Met dank aan BOTI mag ik een Stuff-A-Loons Maker Station verloten. De winnaar is

 • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Gastblog geschreven door RIEK

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

84 thoughts on “Een waar knalfeest met Stuff-A-Loons

  • Simone Verhoeve says:

   Wat ontzettend gaaf! Dit is nou leuk om cadeau te geven. Ziet er leuk uit en aan de binnenkant een verrassing ?. Zo heb je altijd een feestelijk cadeau!
   Wie ik een gevulde ballon zou geven? Mijn dochter wordt straks 8 en hoe leuk zou het zijn als ik haar vriendjes kan verrassen op haar feestje. Maar ook mijn vriendinnen,of familie met een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid. Ik zie dat de navul pakketjes niet heel erg duur zijn, dus mocht het niet gelijk in een keer lukken of wil ik nog meer mensen verrassen, dan is dan ook geen punt. Echt superleuk!

 • Wat superleuk!! Daar word ieder kind ( en oudere kinderen?) superblij van als je zo’n coole ballon krijgt.
  Ik zou mijn dochter daar heel blij mee willen maken, dus ik waag graag een kansje mee???

 • Nicole Wanten says:

  Heel erg gaaf …voor als ik mijn kleindochters nog eens kan zien, is weer weken geleden en zoals het er nu uitziet zal dat nog wel eventjes duren….maar zou leuk zijn als we onze reunie zo zouden kunnen vieren

 • Lisanne Bons says:

  Ik zou het heel leuk vinden voor mijn kinderen op de bso. Ik verras die ieder jaar met wat leuks voor de kerst. Dit zou natuurlijk helemaal super zijn! En natuurlijk ook mijn dochter die bijna jarig is. Super leuk! Ook leuk voor al drive by verjaardagen door alle corona-maatregelen.

 • Wie wil ik er niet mee verrassen? Leuk als afscheidscadeau voor de juffen, afscheid voor de kinderen uit mijn klas, als traktatie voor mijn eigen kinderen en zo is er oneindig veel wat je hiermee kan doen! Ik doe dus heel graag mee?

 • Xaviera Jamie says:

  Graag loot ik mee en ga er mijn nichtje mee verrassen tijdens haar verjaardag! Ik hang het aan de voordeur omdat we waarschijnlijk niet op bezoek kunnen!

 • Nikki Geldof says:

  Wat ontzettend leuk dit! Mijn zoon is dol op goud, glitter, cadeautjes en proefjes. Op zijn lijf geschreven dit 🙂
  &als hij dan toch bezig is, vind zijn zusje er ook 1 heel leuk 😉

 • wendy van de reyd says:

  Wil graag mijn dochter verrassen met zo een ballon en een paardje erin ze word in december 10jaar en is gek van paarden/paardrijden.. mama gaat duimen ?

 • Lucas de Jong says:

  Ik doe graag mee voor mijn 3 lieve kanjers. Maar vooral voor mijn 2 oudste dochters!
  Gezellig tijdens de donkere dagen en 100x leuker dan heel de dag achter een schermpje

 • WOH Wat ontzettend leuk is dit, ik zou er maar wat graag onze kleinzoon mee willen verrassen. Erg leuk idee om met zijn verjaardag de kindjes hiermee te verrassen, dat zouden zij vast allemaal helemaal geweldig vinden!!

 • Wauwww wat een leuke actie en ik doe graag mee voor mijn 2ling kleindochters die pas zijn verhuisd naar een andere plaats en nog niet kunnen wennen aan de nieuwe situatie en hoop hun met zoiets moois een beetje te kunnen opfleuren

 • Wat een leuke winactie! Ik wil graag mijn nichtje verrassen met zo’n leuke gevulde ballon. Ik volg je via Facebook (Mooie rooie), Instagram (Truusje26) en Twitter (@Glambertgirl77).

 • Sharony vdt says:

  Wauw super gaaf ik zou mijn zoon hier mee verassen en zeker heel blij mee maken want elke keer als die dit op de reclame ziet zegt die kijk hoe cool mama ???

 • Debby Koeman says:

  Wat een ontzettend leuke en originele verpakking voor een cadeautje! Ik doe graag mee voor onze nicht. Voor haar kraamfeest kunnen we dan babykleertjes in de ballonnen doen en de boel er ook nog mooi mee versieren.

 • Wat zou ik graag mijn kleinkinderen – een tweeling van bijna (over twee weken) 5 jaar-op hun verjaardag verrassen met deze ballon! Super gewoon! Wij mogen niet komen omdat hun ouders beiden met corona patiënten werken en er wordt geen feestje gevierd! Ik vind dat heel verdrietig! Wat zou ik ze graag even knuffelen maar met deze ballon zou dat toch heel fijn zijn! Dank je wel en blijf gezond!

 • mijn dochter omdat ze 9 is en volgende maand al een beugel moet waar ze enorm tegenopziet. niet door duimen ofzo, maar gewoon pech door ruimtegebrek. dit zou het zeker wel goed maken 🙂

 • Jolanda Woldhuis says:

  Dat ziet er heel vrolijk uit. Ik zou een ballon vullen met confetti en een klein knuffeltje, voor mijn dochter en de buurmeisjes. Zullen ze prachtig vinden.

 • Anouk Nijmeijer says:

  Ik weet nog heel goed dat ik eens een ballon heb gevuld voor iemand met snoep en geld…. Wat een ellende was dat. Zo enorm lang mee bezig geweest met zo veel pijn en moeite.
  Ik zou er dol graag een willen voor de kerstdagen. Samen met mijn schoonmoeder en de kinderen aan de knutsel met een prachtig resultaat. De reclame die ik zag maakte dat ik er echt een wil hebben.

 • Mirjam Hellingman says:

  Superleuk, ik weet zeker dan mijn tweelingdochters Sterre en Nikki dit geweldig leuk zullen vinden om samen met hun vriendinnen te gaan doen.

 • Grietje van der meer says:

  Ik doe graag mee voor ons oudste dochter ze wordt dan wel bijna 10, dit cadeau staat bovenop haar sinterklaas verlanglijstje
  Zou leuk zijn haar hier dan ook mee te verassen

 • Geweldig! Mijn inner PinkiePie doet driedubbele salto’s van enthousiasme! ??
  Een leuke ballon kan een gelegenheid zo veel feestelijker maken. De eersten die ik ermee zou verrassen zijn mijn dochters. En daarna mijn zusje, voor haar verjaardag. Krijg al zoveel leuke ideeën!

 • ik zou graag mijn kleindochter sophie hier mee verrassen. morgen (15/10) wordt ze 4 jaar, een speciale leeftijd voor haar omdat ze ook naar school mag. maar ….. helaas door de Corona geen feestje voor haar. zo kan ik haar toch verrassen met iets leuks

 • Jaaa super leuk ik doe graag mee voor onze dochter linn, ze is zaterdag 7 november jarig en dan viert ze haar achtste verjaardag. Dat verdient nu wel iets speciaals in deze bijzondere periode

 • Kim de Jong says:

  Er zijn een aantal vriendjes en vriendinnetjes waarvan de verjaardagen niet door zijn gegaan (en komende weken komen er daar nog een paar bij). Hoe leuk zou het zijn als we die kunnen verrassen met een gevulde ballon!

 • Ik Zou zeer graag mijn zoontjes hiermee verrassen.
  In deze coronatijden zijn ze Al zo Lang thuis geweest. Dus dit Zou erg leuk zijn om hen hiermee een keertje te kunnen blij maken.

 • Super leuk! Onze dochters hebben dit bovenaan hun verlanglijstje staan. De eerste gevulde ballon zal naar hun favoriete tante gaan, die haar 1e kindje verwacht.

 • Adrienne Peels says:

  Ohhh dit staat op het verlanglijstje van mijn dochter. Ze is 6 november jarig en helaas, het feestje kan niet doorgaan! Maaaaaar met deze te gekke actie kan ze wel meehelpen het huis toch te versieren en haar eigen ballon te maken ?

 • Daan moerland says:

  Wat gaaf! Mn meisje is al druk bezig met haar verlanglijstje voor de sint en voor haar verjaardag.. dit zag ze en ze zei papa dit MOET ik hebben, dan kan ik voor jullie allemaal een ballon maken? ik waag daarom graan een gokje voor der ??

 • Wat is dit leuk! Ik zou graag zelf een ballon maken voor mijn dochtertjes verjaardag. Daarna kunnen we het mooi samen doen! Wordt het toch nog een feestje ondank Covid-19.

 • ik zou graag mijn zoon willen verrassen, fijn voor zijn verjaardagsfeest en zijn vriendjes, erg leuk, elk Kind wil toch graag een gevulde ballon krijgen

 • Ik zou heel graag het vriendje van mijn zoontje willen verassen. Hij is ernstig ziek en de vooruitzichten zijn niet goed. Kaartjes en kleine cadeautjes doen heb opfleuren in het ziekenhuis. Over 5 weken is hij jarig. Ik hoop dat ons zoontje hem kan verassen met deze ballonnen. Ik weet zeker dat we dan bij zijn zieke vriendje Jesse we een lach om zijn gezicht toveren.

 • Sjoerd hendrikse says:

  Wat ziet dat er leuk uit zeg! Mijn oudste dochter Faye knutselt het liefst de hele dag en zou dit geweldig vinden!
  25 oktober is ze jarig en haar hiermee mogen verrassen zou wel heel leuk zijn!

 • Miransa wils says:

  Ojaaaaa hier word ik zelf ook helemaal blij van ❤️❤️ lijkt me echt super om te mogen doen met mn meisje, zo leuk voor haar verjaardag

 • Denise Hendrikse-Groffen says:

  Dit lijkt me echt een feestje pm te maken, samen met mijn 2 meiden! En hoe leuk en uniek om dit cadeau te geven aan iemand! ?❤

 • Mijn meisje! Dat zal ze geweldig vinden! Ze zag hem al in een speelgoedboek staan. Als er iemand dol is op ballonnen dan is zij het wel. Heel hard duimen!

 • Eline van den Bos says:

  Ik heb mezelf al in de nieuwe intertoysfolder verdiept waar ik dit geweldige Stuff a Loons set zag staan. Wat ontzettend leuk, ik wil dolgraag mijn nichtje verrassen een zelfgemaakte ballon om het daarna samen te doen. Wat een feest dit set! om vrolijk van te worden in deze bijzondere tijden, een gezellige activiteit! Ik doe graag mee met deze leuke winactie.

 • Lynn Mahieu says:

  Zalig dit ding, die willen we heel graag winnen! Mijn dochter wordt bijna 3 jaar en zou zo’n ballon geweldig vinden. Nadien zijn er nog veel feestvarkens op komst dus dit zou zeker vaak gebruikt worden! ?

 • Ik mag binnenkort voor het eerst een kinderfeestje organiseren voor mijn dochter. Het idee om de vriendjes te verrassen met een mooie ballon aan het eind klinkt erg leuk! En ik weet nu dat ik daar wat tijd voor moet nemen, eer gewaarschuwd mens… 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.