Greetz kerstboeket

Kerst Winactie #2 | Kerstboeket van Greetz voor een verre vriend of familielid

Kerst heeft veel tradities. Zoals het in huis nemen van een boom vol lichtjes en mooie ballen, het maken van kerststukjes en het versturen van kerstkaarten. Op school maakten we altijd kerststukjes voor de opa’s en oma’s in het bejaardenthuis. Om gezelligheid te brengen bij al die oude mensen, die zelf geen kerstboom konden opzetten of waarvan de familie geen tijd had om met kerst langs te komen. Natuurlijk wil je kerst het lieftse vieren met je geliefde, maar soms lukt dat niet. Via Greetz kun je nu een mooi kerststukje of kerstboeket sturen aan iedereen die je net iets meer wilt sturen dan alleen een kaartje. Van Greetz mag ik 2 van jullie een code toesturen om zo’n mooi boeket of stukje te bestellen voor een verre vriend of familielid.

Er zijn altijd wel mensen waar je de kerst graag bij zou willen doorbrengen, maar door diverse redenen niet haalbaar is. Natuurlijk kun je een mooie kerstkaart sturen, maar soms wil je iemand even extra laten weten hoeveel ze voor je betekenen of hebben gedaan het afgelopen jaar. Bij Greetz vind je veel mooie boeketten, kerststukjes en zelfs een kerstboom die door de brievenbus past.

Verstuur een Kerstboeket

Bloemen versturen via Greetz kan natuurlijk het hele jaar door. Maar speciaal voor de kerst heeft Greetz-bloemiste Bettine met veel liefde mooie kerstboeketten en kerststukjes samengesteld. Het boeket van de maand is dan ook een mooi rood boeket met daarin kerstballen verwerkt.

De boeketten wordt uiteraard met veel zorg gemaakt en verstuurd. Omdat de bloemen van de bloemenveiling direct naar de ontvanger gaan, geeft Greetz een 8 dagen vaasgarantie.

Met een extraatje

Natuurlijk kun je een mooie kerstkaart met je boeket meesturen, maar Greetz heeft ook vazen, manden of een goede fles bubbels en chocolade. Er zijn meerdere keuzes om uit te kiezen, voor verschillende budgetten. Zo kun je het kerstboeket nog net even extra speciaal maken.

Last minute

Zeker in deze drukke dagen kan het je net even ontschieten om tijdig een bloemetje te bestellen. Of als je op het laatste moment toch verhinderd bent om aan het kerstdiner aan te schuiven. Gelukkig heb je bij Greetz tot 22:00 uur om de bloemen laten bezorgen. Wil je liever vandaag nog of op zondag verrassen? Dat kan met hun speciale bezorgdienst.

Op de website van Greetz word je stap-voor-stap door de bestelling geleid en kun je steeds je keuze bijstellen en helemaal personaliseren. Wie is er dan niet blij met zo’n mooi teken van liefde?

Win 2x Greetz Kerstboeket is gesloten

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

78 thoughts on “Kerst Winactie #2 | Kerstboeket van Greetz voor een verre vriend of familielid

 • mijn oom is heel erg ziek, hij kan niet beter worden.
  Woorden zijn soms niet passend, maar een bloemetje is altijd goed.
  Ik hoop hem dan ook een mooi Greetz Kerstboeket te mogen sturen.

 • Yessica leidner says:

  Hoi hoi wat een leuke revieuw en Wie ik dolgraag een kaartje wil sturen dat is mijn hele lieve vriendin zei gaat emigreren naar z Afrika waarom.omdat zei daar een huisje gekocht heeft,en dat zei ook een eigen bedrijf heeft en nu gaat ze weg?
  Samen met haar man en der 3 kindjes.
  En hoe leuk zou het zijn dat ik haar een hele mooie kaartje kan sturen ze vertrekt
  Pas in januari dus heb ik mooie tijd om haar een prachtige kaart met heerlijk bonbons op te sturen

  Ik vol jou uiteraard op alle kanalen
  Fb Jessica jill john leidner
  Ig Yessica Leidner
  Twitter yessicakoot1
  En via Bloglovin yessica leidner

  Groetjes en een fijne avond

 • elisabeth maria martina says:

  wat een bijzonder gebaar, verras mijn moeder Agnes maar met dit prachtige exemplaar, schitterend kado voor haar 90e jaar.
  ze heeft de groenste vingers van heel nederland en is altijd blij met elke bloem en plant

 • J Vink v Engeland says:

  Mijn vriendinnetje Tina Carbaat
  Ze is ernstig ziek
  Maar blijft zo positief en opgewekt
  Haar gun ik wel een opsteker
  En in het bijzonder met de kerst

 • Ik wil mijn moeder graag n bos bloemen sturen
  Ze is al ruim 13 jaar weduwe, maar blijft positief
  Alleen de kerstdagen blijven altijd moeilijk voor haar ❤️

 • Xaviera Jamie says:

  Mijn lieve oude moeder en wat zal ze verrast zijn dat er een boeket bloemen zal worden gebracht met een lieve kaart! Zo maar tussen door! Dit is dan helemaal een echte verrassing! Ze geniet zo van bloemen! Een mooier cadeau kan ik me in de decembermaand niet bedenken!

 • Mijn lieve ouders, nu we deze week aan het overhuizen zijn hebben hun meer stress en slapeloosheid dan wij.
  Ze zetten zich altijd zo in voor ons gezin, dag en nacht daar kan zelfs een super mooi boeket niet tegenop, maar ze zijn het wel dubbel en dik waard???

 • Ik wil heel graag mijn schoonzusje een mooi kerstboeket sturen, zij is momenteel te ziek om bij ons kerstdiner aan te schuiven en we willen heel graag laten weten dat wij aan haar denken en erg zullen missen.

 • Het liefste zou ik hem naar mijn zus sturen in Amerika. Al 15 jaar vieren we geen kerst meer samen, terwijl deze dagen vroeger voor ons zo bijzonder waren. Dus zou ik bloemen sturen naar mijn moeder omdat zij haar dochter ook zo mist met deze dagen.

 • Marja Legius says:

  Mijn dochter die dit jaar voor het eerst moeder is geworden en de feestdagen voor het eerst als gezinnetje gaat beleven. Daar hoort een mooie bos bloemen bij

 • Ik wil mijn schoonmoeder bedanken wat zij afgelopen jaar voor mij heeft gedaan. Ze komt regelmatig langs met een pan soep
  Hier kan ik er intens van genieten.

 • Ik zou hem het liefst naar mijn ouders in Polen sturen. Ik helaas niet elke kerst bij ze zijn maar ik mis że natuurlijk heeeel veel.
  Bosje bloemen zouden ze zeker opvrolijken omdat we dit jaar niet bij ze kunnen zijn.

 • Silvia de Vries says:

  Ik zou mijn schoonzus, zwager en hun dochter dit zo erg gunnen. Ze doen niets anders dan ziekenhuis in en ziekenhuis uit lopen. Net wanneer ze denken dat alles wat rustiger is, is er weer iets anders aan de hand. Het zit ze zo niet mee de afgelopen jaren. Wat zou het fijn zijn om ze een hart onder de riem te steken met zo’n prachtige kerstverrassing..

 • Mijn eenzame buurvrouw van 90 jaar wil ik verrassen met de Greetz Kerstboeket. Ik ben laatst nog naar haar dochter geweest, een paar straten verder op omdat ik mezelf grote zorgde maakte over mijn buurvrouw. Ik ga er regelmatig heen om gezellig te kletsen met haar en zodat zij niet alleen is.

 • Ingrid Hopster says:

  Ik zou dit pakket sturen naar een lieve vriendin van mij die te ver weg woont om even snel langs te gaan, ze heeft het afgelopen jaar lichamelijk gezien erg veel pech gehad en ik zou haar graag een extra hart onder de riem steken met het nog lange herstelproces.

 • Dat zou echt geweldig zijn, mijn moeder is ook deze maand nog jarig en ik kan niet bij de festiviteiten zijn omdat ik nog in de USA ben. Ze vind het natuurlijk vreselijk ongezellig, maar met zo’n cadeau kan ik laten weten dat we haar zeker niet zijn vergeten!

 • Ik wil heel graag oma Hanny van mijn man een Greetz Kerstboeket sturen. Na het overlijden van de opa van mijn man is ze weer gelukkig getrouwd. Vorig jaar zouden zij en haar man zoals elk jaar bij ons komen met de kerstdagen. Dit is toen niet doorgegaan, omdat hij in Athene werd opgenomen in het ziekenhuis. Hij is nooit meer bij ons thuis geweest, want hij is afgelopen jaar overleden. Hanny is nu weer alleen, heeft zelf geen kinderen en kan wel een mooi kerstboeket gebruiken. Deze eerste kerst alleen.

 • Heel graag voor mijn lieve collega die vorige week haar oma heeft moeten begraven. Een kerst zonder haar zal een groot gemis zijn en ik zou haar graag een glimlach willen laten bezorgen door Greetz & Mama’s Liefste met kerst ! ❤️??
  Ook geliked via Facebook.. ???

 • Wendy Steghuis says:

  Ik zou heel graag een kerstboeket sturen.naar mijn oma van 95. Ik kan er (vanwege de afstand) niet zo vask naar toe als ik zou willen. Een.kerstboeket vindt ze altijd leuk????

 • Ik zou de bloemen naar mijn zusje laten sturen! Zij woont in het buitenland maar komt elk jaarmet kerst een week naar Nederland. Leuk om haar dan meteen de eerste dag te kunnen verrassen.

 • Jacqueline van de Manakker says:

  Ik zou hem graag mijn schoonzusje sturen, die net geopereerd is aan borstkanker om haar een steuntje in de rug te geven in het zware trjact wat haar te wachten staat

 • Kristel Gubbels-daemen says:

  Wow dit lijkt me geweldig om te geven aan mijn moeder. Mijn vader is bij ons de badkamer helemaal aan het verbouwen en nu douchen we ons met het hele gezin bij mijn ouders. Dit vinden we super fijn en lijkt me geweldig om mijn moeder hiermee te verrassen en te bedanken.

 • Ilse Brinkhuis says:

  Ik zou mijn vriendin Monique graag een bloemetje sturen. Ze is vandaag jarig, en ik kon helaas niet komen. Zou erg leuk zijn haar hier mee te mogen verrassen.

 • Mijn moeder, want ze staat altijd voor me klaar! Ik heb haar pas een boeket gegeven wat al na 2 dagen uitgebloeid was. Dit vond ik zo zonde. Ik hoop haar hiermee nogmaals te verrassen! En dat dit langer staat natuurlijk..

  Ik doe dus graag mee!

 • Anita te Gussinklo says:

  Mijn zwager gaat momenteel een nogal moeilijke periode door.
  Veel ziekenhuisbezoeken en het zie er niet goed uit.
  Om hem ietwat op te vrolijken gun ik hem een prachtige bos bloemen van Greetz

 • Ik zou graag mijn moeder hier mee verassen. Omdat ze altijd voor mij/ons klaarstaat. Ik kan altijd op haar rekenen, ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten. Dus daarom 😉

 • Oh wat leuk zeg! Ik waag graag een kansje om mijn moeder hiermee te kunnen verrassen. Voor het eerst sinds jaren zijn we er niet met Kerst en ik weet dat mijn moeder dat toch een beetje jammer vindt en ons zal missen. Dit boeket zoi het ‘leed’ vast een beetje voor haar verzachten?

 • Mijn dochter zou ik graag willen verrassen met een prachtig Kerstboeket, omdat zij er altijd voor mij is na mijn ziekte(Herseninfarct), ondanks haar drukke baan en gezin.
  Volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Nathalie Buttiens says:

  Ik zou graag mijn moeder een boeket bloemen willen sturen, want ze is net geopereerd aan haar hernia aan de rug. Ze moet nu veel liggen. Iets dat ze niet graag doet. Aangezien ik zelf ziek ben, heb ik haar nog niet kunnen bezoeken. Met een boeketje bloemen zou ik toch een beetje bij haar kunnen zijn. Ik hoop alleen dat de bloemen ook naar België verstuurd kunnen worden, want mijn moeder woont in België.

 • Liset van Dijk says:

  Ik zou dit heel graag winnen voor mn lieve oma! Inmiddels 84 jr en komt het huis niet meer uit, met kerst is ze er ook niet bij maar weet zeker dat ze dit waardeert … zou haar hiermee graag verblijden ! ???

 • Ik denk naar mijn tante. Ze heeft een beroerte gehad een aantal weken terug en is net weer thuis. Was erg schrikken gezien ze nog jong is en gezond verder… Dus ff een opkikker.

 • Met de december dagen stuur ik altijd kaartjes rond naar de mensen die dierbaar voor ons zijn. Een speciale gaat er ook altijd met kerstkoekjes naar Omi, die vier uur rijden bij ons vandaan woont en waar we jammer genoeg niet zomaar even langs kunnen gaan voor een kop koffie met kerstkoekjes. Zij zou ook degene zijn die ik zou verrassen met een mooi kerstboeket naast onze eigen lekkere kerstkoekjes. Om haar te laten weten dat ook al wonen we zo ver weg, we haar echt niet zullen vergeten. ❣️

 • Wat een goed idee! Graag zou ik mijn schoonmoeder verrassen met zo’n prachtig boeket. We wonen niet om de hoek en zien elkaar helaas veel te weinig. Sinds het overlijden van mijn man (haar zoon) hebben we geen auto meer, dus een spontaan bezoekje zit er niet meer in. En de feestdagen zijn nu heel dubbel. Deels het verdriet en gemis, en deels extra waardevol om samen te zijn met mensen om wie je geeft. Een bos bloemen zal haar elke keer dat ze er naar kijkt hopelijk herinneren dat we aan haar denken, in gedachten bij haar zijn en al onze warmte haar kant op sturen!

 • Linda Smeets says:

  Wat mooi dat deze service mogelijk is! Ik ben van plan om hier flink wat gebruik van te gaan maken in de nabije toekomst!
  Ik zou graag een vriendin willen verrassen die dit jaar de Kerst alleen door moet brengen. Dit zal haar een beetje opvrolijken.

 • tamara roosen says:

  Ik doe graag mee om een vriendin van mij te verrassen. Helaas ligt ze tijdens kerst in het ziekenhuis i.v.m. een operatie enkele dagen voor de kerst
  Een bloemetje bij thuiskomst (tussen kerst en nieuw) als verrassing zal ze zeker heel leuk vinden.

 • Wat is dit een ontzettend lief gebaar, ik zou er heel graag mijn tante mee willen verrassen, dit is een moeilijk jaar voor haar. De eerst keer dat zij kerst zonder haar man moet vieren, het verdriet is nog zo enorm groot, dat een opbeurend mooi boeket een prachtig en lief gebaar zal zijn. Het neemt het verdriet zeker niet weg, maar zo weet zij wel dat wij aan haar denken !!

 • Diny Frijters says:

  Leuke actie! Ik stuur het naar mijn beste vriendin. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug met veel ziekte en met een overlijden in de familie. Een bloemetje is altijd een mooi steuntje in de rug en hopelijk gaat ze op naar een veel mooier 2020!

 • Chantal den Haan says:

  Ja ik doe zeker mee met deze fantastische winactie! Ik gun dit aan mijn lieve omaatje die eigenlijk bijna de deur niet meer uitkomt. Maar dan heeft ze wel iets moois om naar te kijken, mocht ik deze prijs voor haar winnen!!!? Fingers crossed ?

 • Leuk om mijn moeder mee te verassen, die is gek op bloemen en doet niet zoveel aan kerst, zo is haar huis toch een beetje opgevrolijkt in de kerstsfeer.

 • Ik zou mijn broer graag willen verassen. Na 5 jaar viert hij weer eens de kerst in ons koud kikkerlandje Nederland

  Mijn broer heeft een gezin in Vancouver en wij zien hem helaas nauwelijks meer.

  Met deze dikke bos bloemen zal het iniedergeval een warm welkom zijn ???

 • Ik zou heel graag een bloemetje sturen aan mijn tante. Ze is dit jaar haar man verloren en het was echt een twee-eenheid. Ze wordt op veel plekken uitgenodigd deze kerst, maar daarna moet ze toch weer terug naar een leeg huis. Een bloemetje is een hart onder de riem.

 • Manuela Diepstraten says:

  Ik wil graag een Greetz Kerstboeket sturen naar mijn moeder. Ze was heel ziek, maar bleef niet thuis lui op de bank liggen. Ze is altijd druk en nu helemaal met de kerstvoorbereidingen. Zij verdient zo’n leuk Kerstboeket.

 • mijn schoonmoeder, ze woont niet heel ver weg maar ligt nu in een ziekenhuis op n uurtje rijden . Waarschijnlijk is ze met kerst nog niet thuis maar in een verpleegtehuis, zij kan wel een leuk gebaar gebruiken

 • Mijn lieve vriendin is na bijna anderhalf jaar depressie weer voorzichtig aan het werk, ik ben zo trots op haar dat ik haar graag aan kadootje wil sturen!

 • ik wil een boeketje sturen naar mijn schoonmoeder, ze neemt dit jaar het kerstfeest voor haar rekening terwijl ze ondertussen ook voor de kleinkinderen en haar gehandicapte zus moet zorgen. Ik weet niet hoe ze het allemaal voor elkaar krijgt, ze verdient een grote bedanking van ons allemaal.

 • Ik zou deze graag sturen naar mijn beste vriendin. Ze maakt een moeilijke periode door, en vanwege tal van redenen kunnen we elkaar met kerst niet zien. Zou haar graag zo’n prachtig boeket sturen om te laten weten dat we altijd verbonden zijn.

 • Wat een lief gebaar. ik doe graag mee voor mijn ouders. Die staan letterlijk dag en nacht voor ons klaar. Dit jaar wat tegenslagen gehad zelf waarbij ik hun hulp heel goed kon gebruiken en ze waren er dan ook altijd zodra ik alleen al zei dat het even niet lukte. Superlief. Mijn moeder is wel erg van anderen verrassen, dus alleen al daarom is het leuk als ze zelf verrast wordt.

 • Iris Bakker says:

  Ik zou mijn schoonmoeder een bloemetje willen sturen, ze doet heel veel voor ons en laat zo haar eigen plannen varen als ze weet dat wij hulp nodig hebben. En eerlijk gezegd bedank ik haar daar veel te weinig voor. Deze prijs zou daar weer eens een goede reminder voor zijn

 • Lisanne Bons says:

  Wat leuk. Ik zou hem naar mijn oma sturen. Mijn oma is 95 en is deze week in haar tuin gevallen. Ze heeft daar 20 minuten gelegen totdat iemand haar zag. Ze heeft haar bovenarm gebroken. Ik woon helaas niet in de buurt dus een bloemetje zou super zijn. Gewoon om te laten weten dat ik aan haar denk.

 • Ik wil mijn vrouw graag verrassen met dit mooie boeket. Zij is gek op bloemen, maar krijgt er eigenlijk nooit geen. Daarom zou dit een flinke verrassing zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.