FurReal Walkalots huisdieren en Grooming Salon

Kerstcadeautip | FurReal Walkalots huisdieren en Grooming Salon

Heel wat kinderen hebben een nieuw huisdier op hun verlanglijstje staan. Bij ons is dat een nieuwe poes. Deze zomer overleed onze oude poes van 22 jaar. Sindsdien vragen de meiden om een nieuwe poes, maar Papa is helaas nog niet om. In de tussentijd werden de meiden verrast met een nieuwe vriendje, een FurReal Walkalots.

FurReal Walkalots huisdieren en Grooming Salon

De FurReal Friends zijn geen onbekende bij ons in huis. Een paar jaar terug arriveerde poes Daisy, helemaal uit New York. Niet veel later werd zij vergezeld met de wat grotere kater Bootsie. Na de 2 katten werd het ook wel eens tijd voor wat anders en werd de club uitgebreid met Ricky de hond en Rock-A-Too, de Show Papegaai. Je kunt je voorstellen dat het samen een gezellige beestenboel is.

FurReal Walkalots

Omdat deze dieren niet teveel kosten aan voedsel en dierenartskosten (en ze een uitknop hebben), werden de twee nieuwe furReal Walkalots-huisdieren met open armen ontvangen door de meiden. Zeg hallo tegen Sokje de kat (jawel kat #3) en Hops het konijn.

Het leuke van de nieuwe Walkalots familie is dat je met ze kan gaan wandelen. Met het speciale koppelsysteem kun je één huisdier of de hele beestenboel samen uitlaten. De Walkalots Big Wags hebben namelijk een verbindingsstuk om maximaal 2 andere Walkalots Lil ‘Wags-huisdieren mee te nemen. Als je met ze gaat lopen aan de riem bewegen de hoofdjes, hebben ze een typisch loopje en natuurlijk een blij kwispelend staartje. Daarnaast maken ze ook heel schattige en grappige geluidjes.

Grooming Salon

In het Walkalots-pakket dat de dames mochten ontvangen, zat ook nog een heel mooie Grooming Salon. Deze schoonheidssalon voor de FurReals heeft meerdere functies. Zo kun je hem als transportdoos gebruiken. De deksel is voorzien van een handgreep, waardoor je hem overal mee naartoe kan nemen. Door het raam met ventilatieopeningen heb je altijd goed zicht op je hond, kat, aap of tijgertje.

Maar als je de kap optilt komt daar opeens een hele salon te voorschijn met een douchekop en föhn, met geluidseffecten, een schaar, borstel en shampooflesjes. Alles heeft een vast plekje, perfect geordend en direct binnen handbereik. Er zijn zelfs botjes en visjes, voor de hongerige knuffeldiertjes. Het ontbreekt hen aan niets. Deze FurReal-accessoire zorgt weer voor uren speelplezier.

De Schoonheidssalon Grooming Box is helaas niet in Nederland verkrijgbaar, maar wel bij Amazon.de. Via deze Duitse site kun je gewoon bestellen in Nederland met vaak een gratis bezorging bij een bestelling van boven de €29.

Hebben jullie al een FurReal huisdier in huis?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.