Cadeau inspiraties voor die mensen die alles al hebben

December is de maand waarin we elkaar eens goed verwennen met een leuk cadeau in de zak van Sinterklaas of onder de kerst. Maar elke familie of vriendenkring heeft wel iemand erbij zitten die alles al heeft of eigenlijks niets wil. Juist voor die mensen heb ik hier een leuk cadeau inspiratielijstje en grappige en nutteloze cadeautje van Radbag. En om het helemaal feestelijk te maken, geef ik ook nog eens een cadeautje naar keuze weg van €25. 

Cadeau inspiraties voor die mensen die alles al hebben + winactie

De Gin Lover

Gin is het drankje van het moment. Zelf ben ik er ook een groot fan van, maar het blijft een drankje om te drinken met maten. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse cadeautjes te krijgen voor de echte Gin Lovers

De Eeuwige Te-laat-komer

Ken jij iemand die regelmatig te laat is voor een afspraak of zich elke ochtend verslapen? Dan is misschien een nieuwe klok of wekker wel een goed cadeau. Wat dacht je van een old skool Game Boy horloge of een wekker die je eerst moet vangen om uit te kunnen zetten

De Yogi

Lekker rekken en strekken. Een lesje yoga kan de mens weer helemaal tot rust brengen. Het kan er vaak erg serieus aan toe gaan, maar om deze yoga matten moet iedereen toch wel een beetje lachen. Er is ook een I Was Told There’d Be Wine sporttas verkrijgbaar. Een ideaal cadeau voor de echte sport-ontloper.

De Kouleum

Het is ook echt weer de tijd om lekker onder een (pizza) dekentje op de bank te kruipen of lekker je pantoffels aan te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze verwarmde katten pantoffels of handwarmers voor wie (zoals ik) veel achter de computer zit.

WINACTIE cadeau twv €25 bij Radbag

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij voor wie jij nog opzoek bent naar een cadeautje en wat je graag zou willen geven.
    Graag daarbij een geldig e-mailadres achterlaten, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
  • Like Mama’s Liefste op Facebook Instagram Twitter Bloglovin. Dit is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 4 december. De winnaar wordt in de week erna bekendgemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Andere lopende winacties

Spread the love

61 thoughts on “Cadeau inspiraties voor die mensen die alles al hebben

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.