Cadeau Ideeën voor de Meester

Cadeau Ideeën Meester

Het schooljaar zit er in dit deel van Nederland na volgende week op. De zon laat zich nog niet zo zien, maar de zomervakantie staat echt voor de deur. Hier wordt dan ook al reikhalzend naar uitgekeken. Heerlijk wat meer family-time en minder stress in de ochtend. Maar eerst moeten we nog de laatste week voor de vakantie door. Vaak een zeer rommelige week, waarin er eigenlijk al geen les meer gegeven wordt. Vrijdag hebben ze al de hele dag vrij, dus donderdag is het grote afscheid. Maar ja, wat is nu een leuk dankjewel cadeautje voor een Meester? Ik zocht er een paar voor je op.

Wel of geen cadeautje voor de meester of juf?

Natuurlijk weet ik dat het helemaal niet hoeft. En dat niemand verwacht dat je een cadeautje meeneemt voor de meester of juf. Ik kan me ook helemaal niet herinneren dat ik zelf iets meenam aan het einde van het jaar voor mijn meester of juf. Maar het lijkt nu toch wel steeds meer regel dan uitzondering. Natuurlijk vind ik het ook leuk om iets origineels te verzinnen en Grote Zus om iets te maken en geven.

Help, een meester!

Omdat Grote Zus dit jaar een meester heeft gehad ipv van 2 juffen, moest ik toch even wat harder nadenken over wat ik voor iets leuks zou kunnen verzinnen. De afgelopen jaren heb ik steeds een soort zomerpakketje gemaakt van leuke zomerspulletjes die ik vond bij de Action. Maar nu vind ik het toch lastiger. Maar wie weet kan ik nog steeds wel iets leuks samen stellen. Dit weekend zullen we maar eens een kijkje gaan nemen bij de Action. Mocht ik daar nu niet slagen, dan heb ik hierbij alvast wat andere optie op een rijtje gezet.

Pinterest

Met de komst van Pinterest gaat er ook een wereld open van leuke ideeën om iets anders te geven van de een bloemetje of een fles badschuim. In Amerika is het blijkbaar veel gebruikelijker om iets aan de meester of juf te geven. Ik heb al hele pakketen voorbij zien komen. Nou vind ik dat ook weer niet hoeven. Gewoon een klein presentje bij het afscheid is voldoende.

Wat je veel ziet zijn cadeautjes met een kleine woordgrap, zoals ‘dankzij u heb ik nu meer in mijn Mars’ op een potje met Marsen. Veel van die woordgrapjes waren eerst alleen in het Engels, maar nu zijn er ook veel in het Nederlands te vinden. Zelf vind ik het geven van een doos Autodrop Total Los wel een goede. Ook is dit wel een passend cadeau voor deze meester, want voor zowel Moederdag als Vaderdag kregen wij ook een cadeautje in deze genre 😉

Op de Pinterest pagina van Mama’s Liefste vind je een heleboel van dit soort cadeautjes. Geen zin om zelf te knutselen, een aantal van deze cadeautjes zijn ook te bestellen bij de Traktatieshop

Verkade Persoonlijke Chocolade Reep

Bij Verkade kun je in de webshop een Eigen Chocoladereep ontwerpen. Er is keuze uit 6 verschillende ontwerpen en eentjeVerkade persoonlijke reep daarvan is een Dankjewel-reep. Ideaal dus als einde-jaars-cadeautje! Je kunt kiezen uit melk, puur of hazelnoten chocolade. Op de wikkel kun je de naam van de meester (of juf) invullen en op de achterkant ook een persoonlijke boodschap achterlaten. Tevens kun je er een foto uploaden om hem nog persoonlijker te maken. En tja, wie houdt er nu niet van chocolade ;D Een reep wordt voor €6,99 al thuis bezorgd.

Yoursurprise.nl

Enige tijd geleden won ik een shoptegoed bij de webshop Yoursuprise.nl. Meteen viel me op dat ze een heel assortiment hadden met cadeautjes voor meesters en juffen. De site heb ik toen meteen maar opgeslagen in mijn Favorieten. Yoursurprise is gespecialiseerd in persoonlijke cadeautjes en veel daarvan zijn ook er leuk om te geven aan de meester. Denk bijvoorbeeld aan een mok, muismat, klokken of oorkondes. Deze kunnen allemaal voorzien worden van een persoonlijke tekst en foto. Helemaal handig is, dat als je voor 16.00 bestelt, je het de volgende dag al in huis hebt!

Vriendenboekje

Ik weet dat er ook klassen zijn waar er alleen een gezamenlijk cadeau gegeven wordt. vriendenboekjeDit wordt dan vaak geregeld door de klassen moeders. Wat een leuk en blijvend cadeau is, is een vriendenboekje. Via de website van Vriendenboeken.nl gaat dat heel eenvoudig. Je kiest een mooi achtergrond design, kiest de leukste vragen en je nodigt alle kinderen uit om twee pagina’s te vullen met tekst en foto’s. Invullen van de vriendenpagina’s doen de kinderen zelf. Dat gaat allemaal online, er hoeft niets te worden gedownload. Super simpel. Iedereen kan het.

De ‘eindredacteur’ kan het boek nog persoonlijker maken met extra fotopagina’s, jaaroverzichten en sfeerbladen. En een foto van de klas op de omslag mag natuurlijk niet ontbreken. Klaar? Dan wordt het vriendenboek in een fantastische kwaliteit gedrukt en binnen 5 tot 7 werkdagen op school bezorgd.

Nationale Tijdschriftenbon

Ik blijf dit altijd een goed cadeau vinden voor als je het echt niet meer weet. Iedereen vindt het leuk om af en toe een tijdschrift te lezen. En met de 335 verschillende tijdschriften is er voor iedereen wel iets wat hij of zij leuk vindt. Voor de mannen zijn er 51 verschillende keuzes. Onze meester houdt van voetbal (Roda JC), Ducktales en vissen, dus ik denk dat de keuze zal zijn tussen voetbal- of vissen tijdschrift, maar misschien ook wel gewoon de Donald Duck. Een Nationale Tijdschriftenbon heb je al vanaf €10,-

Schilderij van de meester

Bij MyNewArt.nl vind je veel mooie schilderijen in de webshop. Maar wat je er ook kunt laten doen, is een foto laten naschilderen. Dus wat dacht je van een mooie foto van de meester in de klas of een leuke klassenfoto. In je eentje een schilderij komen is misschien een beetje duur, maar als de hele klas inlegt, wel een origineel cadeau.

Hoe gaat dat bij jullie? Wel of geen cadeautje? En wat is daar voor je budget?

Spread the love

4 thoughts on “Cadeau Ideeën voor de Meester

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.